Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

mie control pe masa mi-a facut doar la primul control cand mi-a luat si secretie. in rest, colul s-a verificat numai la eco. of, chiar ma bucuram ca-i misto sa mergi la ginecolog si sa nu te suie pe masa sa te impunga cu degetele.

eu am fugit in vizita la mama. cred ca racesc, curge nasul si ma ustura un pic in gat. bag niste ceai cu lamaie.
sper sa gasesc loc de parcare repede. cel mai tare asta ma streseaza in bucuresti ca nu-s locuri de parcare.

puuup

Anca D.

27+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

da fetelor voi mai puteti umbla la dansa cu lama??eu una nu mai vad nimic din cauza burtii...elena nu stiu la mine nu creste aproape deloc in 2 sapt,da nu cred ca are ceva dac mergi asa, abia o sa se vada in 2 sapt!!daca incepi cu lama nu mai apuci sa faci cu ceara ca iar trec 2 sapt si trebuie sa mergi la control iara bagi lama si ui asa...
eu am fost alaltaieri la epilat si am inebuni de durere inainte n-aveamnici o treaba,acum imi vine sa urlu de cand sunt insarcinata,am avut si "norocul"jumuleasca bine ca 2 zile abia am mers!!m-o ars sau mi-o luat pielea nici nu stiu ce mi-=o facut,cert e ca mi groaza sa merg luna viitoare...

moni 28+

poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

buna...asta imi palce si mie mai nou la ginecologie...ca nu ma mai suie pe masa ...ma studiaza doar la eco...si se pare ca totul e bine....sper sa fie asa intotdeauna...

...apropo de epilat...urasc partea asta si mai ales acum cand nici nu mai vad pe unde ar trebui (e prea mare burtica...am 30 de saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor,

mie asha mi-a spus .. control local la fiecare doua saptamani .. probabil sa vada cum e colul ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

jelimoni, o sa creasca putin .. acolo asa sa mijeasca .. cum se spune .. ceara e sfanta pentru mine!!

cat despre lama .. eu nu m-am facut sarcina asta cu lama .. oricum nu mai vad nimic acolo .. dar il fac frizer pe sotzu' ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare Zuzelor !

Acum am picat si eu din oras si am o mie de draci , ca am umblat juma' de zi dupa potcoave de cai morti... . Azi aveam in plan sa cumpar patut cu tot ce trebuie ...salteluta , lenjerie , pilota , perna...Aveam in plan Babyconfort , 4 Ace , Unirea si mag de langa liceul Cantemir - nu stiu cum ii zice... In primul rand , m-am invartit ca un cui intr-o caldare de pe Calarasi , Popa Nan si inca cateva strazi in jurul facultatii Hyperion , ca pe-acolo stiam ca este Babyconfort ...bad luck...nu l-am gasit. Apoi am mers in Unirea la etajul 4 , unde sunt multe magazine pt. bebei , insa majoritatea au hainute...asa ca n-am gasit nici aici patut.Mergand asa , mi s-a facut o foame de lup , asa ca am bagat o supa si-o salata la Food Court-ul de la et.4 de la Unirea...Apoi , cu forte proaspete am mers la mag. ala dintre piata Galati si Lic. Cantemir unde nu m-am putut lipi de nimic , aveau doar 2 modele de patuturi din lemn care nu mi-au placut si erau la preturi nesimtite ( unul care e pe net 380 RON , acolo era 650 RON ). La cei de la 4 Ace am sunat si mi-au zis ca nu au program sambata , asa ca m-am intors acasa cu mana goala , doar cu vreo 6 perechi de sosetele pe care le-am luat din Unirea...
Si ma doare mijlocul de mor , si barbata-miu trage de mine sa mergem la film si n-am niciun chef.

Daca stiti alte locuri unde pot gasi patuturi din lemn faine si la preturi rezonabile...dati-mi si mie un pont...ca m-am saturat sa caut de nebuna prin oras.

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

gatta ..

imi pare rau ca aventura ta nu s-a soldat cu ceea ce ti-ai dorit .. eu ma vazut patutz frumos de bebe in magazinul Titan, la parter. era 450 RON.

lenjerii aveau si in unirii dar la preturi din alea nesimtite .. eu gasisem una asa cum am visat .. m-am dus glont la ea si tot glont am si plecat .. COSTA 450 RON .. o lenjerie de patut, bine cu tot ce ii trebuie!!

mai gasesti lenjerii superbeeeee in home&design mall, pe ghencea .. cum mergi catre drumul tabereii, imediat dupa rondul unde intoarc tramvaiele 41, pe partea dreapta!! acolo gasesti de la feretti .. 320 RON .. dar sublime .. si mai e un magazin unde sunt mai ieftine tot aici .. si tot aici gasesti si patuturi .. dar nu m-am uitat la pretzuri ..

hai nu mai fii suparici .. nici eu nu am luat mare lucru ptr bebe .. e adevarat ma patutul de la nashi, am o lenjerie super din carrefour (apropo .. si de aici poti sa iei ca-s superbe maxim 160 ron cu de toate) ..

cheer up .. si du-te la film!!!!!! sa te mai relaxezi ..

apropo ... si tu suferi cu spatele .. io-s moarta!!

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna tuturor mamicilor.Mi se rupe sufletul citind aici cat aveti de suferit : dureri de cap , dureri de spate etc... Dar odata cu voi sufar si eu .Nu stiu ce m-a apucat si pe mine ca de vreo 3 zile ma cam doare burtica din cand in cand si mai nou a inceput sa ma doara si capul.Mi-am facut aseara o programare la doctorul ginecolog pentru saptamana viitoare sa vedem ce avem cu burtica de doare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Anca.Diana , bine ai revenit...

Miri , sa va traiasca pestisorii...imi inchipui ce e de Bruno cand ii vede !

Ellenuta , decat cu Brown-ul , mai bine cu Gilette. Eu am incercat odata cu epilatorul si mi-am da sangele , eram varza...Cu lama folosesc spuma de ras de la barbata-miu , aluneca usor si nu ma irit. O sa fie ceva mai dificil cu burta mare , nici eu nu mai reusesc dar , cu ajutorul sotului , iese treaba buna pana la urma.

Iulia , iti doresc sa fii o nasica frumoasa si sa ai un finut( a ) sanatos si cumintel si sa stea mumos la imbracat , sa nu dea prea mult din picioruse.Asteptam poze...

Shose , din pacate pozele cu Pipetzica nu se vad chiar bine...cred ca le-ai pozat cu blitzul si nu se mai vede imaginea pt ca hartia reflecta lumina blitzului

Ellenuta , prin Titan am mai fost zilele astea , ca e aproape de mine...insa nu prea am vazut patuturi , e adevarat ca umblam dupa altceva. Lenjerie cred ca voi lua de la 4 Ace ,mi-au placut mult si sunt si OK la pret ...ma voi duce sapt asta la ei , au magazin undeva pe la Lizeanu , intre Cimitirul Reanvierii si B-dul Lacul Tei , pe linia lui 16. Imi plac la nebunie si cele de la Feretti , insa sunt un picut cam scumpe.Cu spatele e nashpa si la mine...cum stau mai mult in picioare , cum ma omoara noada.

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

dany .. eu ma tarasc cu durerea de spate de o saptamana .. dar, am decretat ca nu mai fac nimic .. mi s-a tras de la stat in curent si facut smotru in casa .. chiar n-am chef sa-mi petrec ultimele saptamani de sarcina in pat .. mai am atatea de facut si de cumparat .. la bagajul de spital nu am facut nimic .. am doar doua camasi noapte, o pereche papuci si trei chiloti din aia de baba!!

aseara, sotzu' mi-a spus ca-s puiu lui gras si schiop .. asha m-am suparat .. chiar n-am chef sa merg schioapa pana la termen ..

asa ca fetelor .. aveti grija .. nu va spetiti muncind!! nu merita!

dany, ai grija cu durerea .. merg la doctor, dar nu cred ca-i ceva nasol .. poate se intinde bebe ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput