Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Am reveniiiit! fetele burticile! Sper ca va gasesc pe toate frumoase si sanatoase!

Uite ce mi s-a intamplat. Am pierdut cateva capitole si mi-a fost tare lene sa intru sa le citesc. Am amanat de pe o zi pe alta! of! pana la urma am revenit, nu va suparati pe mine ca nu am mai citit din urma. Promit sa ma pun la punct cu noutatile pe parcurs :)

WOW! ce de AMR-uri! Se apropie momentul repejor repejor!

Anca D.

26+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello fetelor,

io am muncit ca la balamuc pana acu .. mai am o tura ma incolo!! si am un somn pe mine si spatele ma omoara ..

natalia .. groaznica experienta ta .. si eu imi iau inima in dinti ca ma duc miercuri .. si mi-e groaza ..

fetelor .. ce solutie imi dati .. de acum incolo trebuie sa merg la dr din 2 in 2 saptamani .. imi va face control ACOLO de fiecare data .. cum sa fac sa fiu fresh de fiecare data .. nu va fi destul de lung ptr ceara .. cu lama ma fac praf tandari (ma irit), crema la fel ma irita, iar cu aparatul brown n-am incercat niciodata!

CUM SA FAC .. DATI-MI UN SFAT, PLS ..!!

31 EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Anca.Diana

Am reveniiiit! fetele burticile! Sper ca va gasesc pe toate frumoase si sanatoase!

Uite ce mi s-a intamplat. Am pierdut cateva capitole si mi-a fost tare lene sa intru sa le citesc. Am amanat de pe o zi pe alta! of! pana la urma am revenit, nu va suparati pe mine ca nu am mai citit din urma. Promit sa ma pun la punct cu noutatile pe parcurs :)

WOW! ce de AMR-uri! Se apropie momentul repejor repejor!

Anca D.

26+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Anca bine ai revenit

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Vin alegerile anul viitor, ca atare, primarul nostru a dispus asfaltarea strazilor secundare. Ieri seara am intrat pe camp, ca cele 2 drumuri pana la mine erau blocate. Eu avand grija sa nu stric asfaltul. Dar ce credeti ca s-a intamplat azi-noapte? Facea lumea raliuri, dom'le!!!! Ca asa se cade la un asfalt nou-nout, nu-i asa? Bine, cel mai important lucru este ca suntem si noi in UE.

In 10 minute plec sa ii duc pe ai mei la o aniversare a 50 ani de casatorie!!!!!!! Va puteti imagina asta??? Noi la anul facem 12 ani de cand suntem impreuna, dar doar 5 de casatorie. Ma si gandeam cum o fi sa ai de 10 ori mai mult cu omul de langa tine...

Iar apoi sunt singura... Sotul meu are iar o conferinta internationala si e singurul fotograf, fratele meu se vede cu pretena... eu raman cu cainii si celelalte animalute pripasite. Poate ma apuc de flori. Mai am niste plante de adus in casa, niste muscate, si de schimbat cateva ghivece de la altele care au crescut intr-o veselie. Ce-mi place iarna, ca parca am o gradina botanica in casa, vorba sotului meu, iar vara una pe terase.

Va mai povestesc cand ma intorc, cam pe la 2.30-3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Si eu ma irit ca la balamuc cu lama, dar, din pacate, nu am ce face. Acum ma gandesc ca trebuie sa fiu totusi aranjata, ca itne de self-respect, dar nu trebuie sa fiu ca si cum m-as duce la plaja. Si daca sunt iritata, aia e! Sa-mi controleze colul, nu budunica pe exterior!

quote:
Originally posted by Ellenuta

hello fetelor,

io am muncit ca la balamuc pana acu .. mai am o tura ma incolo!! si am un somn pe mine si spatele ma omoara ..

natalia .. groaznica experienta ta .. si eu imi iau inima in dinti ca ma duc miercuri .. si mi-e groaza ..

fetelor .. ce solutie imi dati .. de acum incolo trebuie sa merg la dr din 2 in 2 saptamani .. imi va face control ACOLO de fiecare data .. cum sa fac sa fiu fresh de fiecare data .. nu va fi destul de lung ptr ceara .. cu lama ma fac praf tandari (ma irit), crema la fel ma irita, iar cu aparatul brown n-am incercat niciodata!

CUM SA FAC .. DATI-MI UN SFAT, PLS ..!!

31 EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

creata ..

cred ca voi incerca cu aparatul brown .. mi-e sa nu-mi prind pielea .. ca una e pe picior unde e intinsa si alta e ,,acolo,, ..

daca nu, voi merge pe lama si la revedere .. desi ma fac praf tandari ..

31 EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Fetelor, la mine a inceput sa NINGA!!!
E asa frumos!!..sper totusi sa se aseze zapada ca nu chiar foarte frig, doar 1 grad.

Va pup!
Ma duc afara sa miros iarna

Miki 31+ Buburuza simpatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

ELENUTA da esti curajoasa....aparatul braun prin zona aia??? mie si pe picioare mi-e greu sa-l suport.N-ai incercat folosirea unei creme speciale "dupa epilat" dupa ce te faci cu lama? la mine tine figura,nu ma irit deloc(mi-am luat o creme din gama farmec cu tot felu de plante si imi place)

Anca.Diana bine-ai revenit!

Iulia30+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Iulia, voi incerca .. stiu ca ma fac praf de la lama indiferent cu ce creme dau .. pana acum nu am incercat creme speciale dupa ras .. cat despre aparatul brown .. mi-e groaza de el in acele zone .. dar, voi incerca ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor am pus poze cu Pipe a noastra sper sa va placa ce vesela era. Hihi mi se pare ca deja e domnisoara in toata regula dupa trasaturi.
Pup all

25+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput