Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Fetelor tocmai mi-a facut o prietena programare la Iosup, la Centrul Medical Unirea pt luni la ora 19
Imi spuneti si mie pe unde se afla si daca trebuie sa am la mine DVD sau CD?

31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Laura la ce CMU ai facut programarea ?
Daca e cel de pe b-dul Unirii atunci nu ai nevoie nici de CD nici DVD deoarece nu fac ...doar caseta video.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

fac si la centrul din Unirea dvd. Au si acolo dar poti merge si tu cu el.

Mari 27+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Gatta ai luat legatura cu astia la 4ace?

31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
[green]Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Laurici , n-am reusit sa sun la ei , ca am fost prinsa pana peste cap la serviciu .Am intrat pe bebelusulideal si am vazut ca un set de 4 piese ( pilota , cearsaf de pat , pernuta , suport accesorii ) este 160 RON . Banuiesc ca daca adaug si aparatoarele laterale , ajung undeva la 200 RON si un pic , ceea ce mi se pare convenabil.
Am de gand sa sun maine si daca au vreun show room , sa le fac o vizita. A-propos , am vazut ca Pussi de la noiembrie-decembrie a luat pentru Tustele ei lenjerie draguta de la 4 ace. Are niste poze cu ce a cumparat.
Maine este zi de umblat dupa patut si accesorii pt acesta , inclusiv lenjerie. Sper ca la sfarsitul zilei sa pot pune poze cu ce am cumparat

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by irinouka

ange, de anca diana stiu ca e bine, nu are problemute, doar ca are o stare mai aiurea. ea asteapta sa-i treaca si pe urma va reveni cu forte proaspate pe forum. :-)
tu si bebe victor ce faceti, ce mai e nou in satpatamnile astea asa, mai avansate? ca sa stim, vorba irlandezei, la ce sa ne asteptam.

pupam

irina 29 Rares

Iri, nu e nici o diferenta de cum sunt acum fata de cum eram doar ca am si mai multi pitici pe creier decat inainte. Adica am o teama nebuna ca o sa mor la nastere... si acum intr-adevar poate sa vina miri la mine si sa imi spuna ca am probleme cu mansarda ca dupa cum ma simt am ajuns chiar sa cred si eu asta. Stiu ca nu e normal, dar numai la asta ma gandesc. Si va dati seama ca nu pot sa ii spun iubitului meu asta ca l-as da peste cap... Stiu ca o sa veniti cu shlapul... Va pup, noapte buna

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ven

Gatta, mie chiar mi-a recomandat dr. de fam. vaccinul antigripal. Si eu mi-l fac in fiecare an de vreo 6 ani incoace, ca altfel e bai mare. Cred ca sapt. viitoare cand merg sa-mi faca prima tura de antitetanic mi-l fac si pe ala antigripal, ca n-am chef sa nasc, sa iau o gripa de aia nasoala, in care abia te tarai prin casa, si sa-l mai imbolnavesc si pe bebe mic.

Venera 31 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

Cred ca si eu am sa mi-l fac ...Am sa-mi intreb totusi si doctorita de familie. Ginecoloaga mea este un pic prea precauta in a recomanda medicamente...si cand am intrebat-o ce pot sa iau pt dureri de cap mi-a zis ca nimic ( desi Paracetamolul poate atenua durerile si e permis in sarcina ) , pentru gripa mi-a zis ca pot sa iau ...ceai cu lamaie si , la insistentele mele a incuviintat ca merge si Oscilococcinum ...si lista poate continua.

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ange, stai calma, mama, n-are nimeni de ce sa vina cu slapul! fix in seara asta vorbeam cu o prietena care, de altfel, e o persoana cat se poate de normala si echilibrata. si mi-a povestit ca in ultima luna de sarcina era atat de terorizata de gandul la ce va urma si ii era atat de frica incat a devenit convinsa ca nu o sa faca fata si ca mie-n suta isi da duhul acolo, pe masa. SI-A AFCUT INCLUSIV TESTAMENT si a instruit tot familionul ce sa faca si cum sa se ocupe de baiat si cum sa-l creasca.

evident, nu doar ca n-a murit, doamne-fereste, dar totul a decurs f bine, a fost o nastere usoara si acum toata lumea glumeste pe seama tevaturii pe care a facut-o ea atunci. dar aia e, frica nu te alege nici dupa sanatatea mintala, nici dupa studii, nici dupa salariu. te apuca si gata. dar iti zic fff sincer ca tu nu trebuie sa te sperii. stiu ca sunt problemele cu astmul dar din ce am apucat sa imi dau seama in lunile de cand ne "cunoastem" te vad drept o tipa care nu se lasa impiedicata de nimic in drumul ei. esti puternica si vei vedea si atunci cat de puternica esti. te vei surprinde pe tine insati, cred ca nasterea e unul dintre acele momente in care ne dam seama ca avem capacitati pe care nu le banuiam inainte. o sa fie fff bine!!!

pupam

irina 29 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gatta, pana la urma te unde iei patut? ti-ai propus sa ajungi la vreun magazin anume maine (pt asta) sau faci un tur de forta?

irina 29 Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinouka

gatta, pana la urma te unde iei patut? ti-ai propus sa ajungi la vreun magazin anume maine (pt asta) sau faci un tur de forta?

irina 29 Rares

Irinouka , maine vreau sa merg la Babyconfort , sa vad daca nimeresc ...din cate am inteles este undeva in spate la Hyperion. Mai vreau sa merg la magazinul ala de pe Dacia , langa Piata Galati , nu stiu cum se numeste...iar pentru lenjerie - la 4 Ace. Ziceai tu ceva de un magazin pe undeva pe la Vacaresti ...? imi poti da mai multe detalii?

Deci...tur de forta , nene !

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna mamicilor,
Programul imi este incarcat si n-am prea putut sa ma opresc la semnat condica.Printre chicuse insa, caut sa va citesc si sa fiu cat mai aproape de voi.
Noi avem 32+ saptamani si o data cu aceasta, am pasit in luna a 8-a.Astazi am avut programare la doctor(in ultima vreme merg tot la 2-a saptamani)si totul este perfect.Ca stare generala deasemeni,sunt bine si desi incercarile fiecarei zile sunt prezente, nu am nimic de care m-as putea plange.Le iau pe toate asa cum vin, le rezolv in masura posibilitatilor,ce ma depaseste las jos si tot inainte voioasa pe cale.Si neputinta - greutatile acestea isi au adesea partea lor frumoasa.Spre exemplu astazi,cum burtica mi-e mare si nu-mi mai permite sa-mi fac "freza" la budunica sotul,a fost nevoit s-o faca pe meseriasul.
Ei bine fetelor atat de haios a fost la faza aceasta ca, m-a facut sa ma prapadesc de ras!In acelasi timp insa, i-am pretuit ajutorul si privind in urma, ma vad atat de binecuvantata!Este un barbat,tatic si sot deosebit.
In ceea ce privesc cumparaturile in mare avem cam tot ceea ce ne trebuie.Urmeaza sa mai cumparam car seat-ul si cateva altele necesare.
Doresc sa ma ocup cat de cat si de bagajul de spital caci, nu se stie niciodata ce poate aduce ziua de maine.Sper insa, sa ajungem cat mai aproape de termen.
Cand ma uit la fetele de Nov'-Dec'2007 cum creste numarul puiutilor nascuti parca, nu-mi vine a crede ca se apropie si la noi marele moment!Ca ieri eram la primul capitol cu emotiile primelor teste si iata-ne deja in mare numar pe ultima suta de metri!
Adesea doresc ca timpul sa stea cate putin pe loc insa in acelasi timp, abia astept ziua in care va voi putea vedea micutele comori!
Intr-un mod ceva mai special doresc sa vad puiutii deosebitelor mamici ce mi-a fost dat sa le intalnesc pe la: "Durerea unei pierderi", "Asteptand un ingeras","Mamici de Mai-Iunie2007","Piticodrom" etc.Pana atunci insa, doresc sa auzim numai de bine.Sa aveti grija de voi si sa fiti tari fetelor.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, stiu ca s-a mai discutat tema asta, dar lamuriti-ma si pe mine ca sunt tare zuza: cand incepe dom'le luna a saptea? Din ce saptamana? Ca eu de cand am aflat chestia cu colul meu deschis, tot stau si numar zilele si saptamanile, sa pot duce sarcina cat mai aproape de termen, daca vrea DD chiar la termen...
In seara asta iar m-a durut burtica destul de rau, si vad ca am si contractii mereu, offf, nici sa dorm nu mai pot, e ora 1 jumate noaptea si eu bantui pe-aici pe forum...

Va pup si noapte buna,

Tina 25+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Pot sa va spun linistita - 'Neata zuzelor! Vad ca numai eu am mai ramas cucuvea pe aici...parca as sta in State nu alta dupa orele la care ma apuca postarea...

Mai fetelor, eu stiu ca durerea aia de care pomeniti voi poate sa fie si de la prezenta unor hemoroizi interni...eu cel putin asa am patit.

Si sa va spun ce am patit eu zi merg la epilat, ca eram ca o maimutica, buonnn...epilam si ajungem in zone delicate...buonnn si pana aici...trage o fasie...hrssssssss si-mi aplica 3 crapaturi in piele pe interiorul budunicii... de-mi tasneste sangele in stropi...o placere...braziliana ti-a trebuit, braziliana ai STITI CUM SE NUMESTE ASTA???? PRELUDIU PT EPIZIOTOMIEdaca voi avea norocul sa nasc natural. Doare ca naiba...dar sper sa treaca repede...ca acum sunt fara par, dar cu rana Radea sotul meu de mine de nu se poate...asa ca aveti grija cand va epilati inghinal...nu tineti prea ferm contra ca datorita impregnatiei din zona puteti pati ca mine

Natalia 32+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput