solutii ptr par "gras"

solutii ptr par "gras" | Autor: criu

Link direct la acest mesaj

parul meu se ingrasa ft repede am incercat diferite sampoane, zeama de lamaie,otet degeaba.poate stiti voi un produs minune ca samponul pe care il am acum usuca parul si de la balsam se ingrasa mai rau.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Ar fi fost bine daca ai fi spus cu ce iti speli parul...
Produsele de styling murdaresc de obicei foarte repede parul. Eu de exemplu folosesc produse profesionale, de la sampon pana la crema de volum, crema pentru varfuri. Dar dupa 2 zile il spal.
Acum depinde si ce inseamna pentru tine par care se ingrasa repede. Dupa parerea mea, un par bine ingrijit rezista curat 3 zile.
Ai grija cu balsamul, doar pe varfuri, nu la radacina, il murdareste cel mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

da am observat pe propriul par ca dak fol balsam parul cere mai repede la spalat decat cand nu folosesc balsam...decizia nu mai folosesc, numai cu 2x shampon parca are si mai mult volum dupa ce se usuca.

si treaba cu balsamul numai pe varfuri, o hairstilista si ceam mai citit aici, erau chestii care sa bateau cap in cap, care ca putin pe varfuri, care ca pe tot parul, care de la 2 cm de la radacina, care sal las 5 min, care sal clatesc imediat, care (stilista) sa amestec niste balsam cu apa, sal stropesc in ziua in care nu spal paru .... ....decizia, nu mai folosesc balsam, decat cel de la vopseaua de par (1/sapt)

si eu am parul gras si orice shampon pt par gras ar trbui sa mearga, incearca Head n' shoulders pt par gras, mie mia placut mult cum ramana parul dupa (desi nu am avut sau am matreata)..si incearca sa nu mai pui balsam, sau un pic pe varfuri
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Si eu ma plang de aceeasi problema..trebuie spalat musai in a 3-a zi, atat rezista maxim. Ma intrebam acum citind aici, miercuri dimineata am fost la coafor, azi e vineri, deci a 3 a zi si vreau sa zic ca parul arata ft ft bine. Are un volum la radacina si nici nu e deloc gras. Nu mi l-a dat decat cu putina spuma si un strop de fixativ la sfarsit. Ma intreb, cum rezista asa cand e facut la coafor? Daca ar fi totusi un par gras ar fi trebuit sa fie deja murdar. Cred ca de fapt, nu stiu, nu ne spalam noi nici cum trebuie nici cu ce trebuie acasa, pe par.

Zic si eu..altfel chiar nu inteleg. Caut si eu un remediu pt. par gras (inafara de mersul la coafor ), dar pana acum n-am gasit..in plus imi mai si cade o gramada de ceva vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu ma spal pe cap cam o data la saptamana, daca va vine sa credeti. de cand ma vopsesc nu mi se mai ingrasa parul asa repede. nu zic ca vopsitul e un tratament pt combaterea ingrasarii parului, dar la mine asa s-a intamplat. cand imi creste insa, la radacina e gras si in rest e foarte uscat, destul de neplacut la radacina sa fie gras, culcat si in rest se electrizeaza.
nu stiu ce sfat sa iti dau, ti-am spus doar cum e la mine.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

asa si al meu si mai nou imi cade ff tare, am luat sampon Klorane din plante(si crted ca neavand atata soda sau ce dreaqu in ele se ingrasa si mai repede) si niste vitamine pt par specialae vad ca nimic inca
cand ma duc la coafor rezista si e zile
parerea mea e ca avadu-l coafat nu mai stai cu mana in el non-stop sa-l aranjezi (cel putin asa cred eu)

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Daca nu folosesti balsam pentru par, chiar daca tie ti se pare ca arata bine, parul tau nu arata bine deloc. Uscatul la perie ti-l face sa arate bine sau daca ai o culoare inchisa. Eu sunt blonda si daca nu pun balsam (pe varfuri) se vede imediat. Arata de parca as avea o matura in cap.
Ramonika, parul tau este foarte uscat de la vopsea de asta nu se vede gras, asta nu inseamna ca nu este murdar. Spalatul o data pe saptamana nu mi se pare o solutie. Nu miroase urat?
Nu mai comentez nimic de aberatia de sampon Head and...draci! Klorane e foarte bun. Eu prefer sa am un par sanatos si curat decat sa ma spal cu cine stie ce aberatie doar ca un sampon care nu e chimic si este facut din plante imi face parul sa il spal a treia zi.
Mai avem nevoie de par ceva ani de acum inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eellyia spune:

Eu ma spal cu Garnier Fructis pt. par care se ingrasa repede. Va spun din proprie experienta ca nu e bun. Am incercat tot felul de sampoane scumpe gen Herbology, Foltene, Klorane s.a., dar nu au dat niciun rezultat.
Parul meu trebuie spalat o data la 2 zile, altfel se ingrasa mult prea tare si incepe sa ma si manance pielea capului.
Mentionez ca folosesc balsam Dove pe care il aplic doar la varfuri.
Chiar m-ar interesa si pe mine un sampon bun pentru par gras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Ramonika, parul tau este foarte uscat de la vopsea de asta nu se vede gras, asta nu inseamna ca nu este murdar. Spalatul o data pe saptamana nu mi se pare o solutie. Nu miroase urat?

nu draga, nu miroase urat. si chiar daca ar mirosi, macar bine ca are ce sa miroase, decat sa ma spal zilnic si sa nu mai aiba ce sa miroase...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Si eu ma spal o data pe saptamana pe cap. Si ... nu miros (din declaratii luate sub amenintare :)). Trebuie sa-l spal mai des cand il usuc cu feonul sau cand fac sport sustinut. Mai cunoaste variatii in perioada CM, cand se ingrasa mai rapid sau cand sunt foarte nervoasa/stresata.
Am avut probleme si eu, dar cu cat il spalam mai des, cu atat trebuia sa-l spal si mai des. Am folosit de la Favisan tonic capilar (intamplator, pentru ca aveam si matreata) si mi-a reglat si sebumul.
In schimb, la sotul meu nimic nu a avut leac, la doua zile maxim se spala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criu spune:

si eu folosesc un sampon de la favisan ptr reglarea se sebumului dar dupa 2 zile maxim3 e ft murdar

Mergi la inceput