Gravidutze si mamici din CLUJ - 31
Raspunsuri - Pagina 8
carrie spune:
Alex si eu pledez pt Colic Baby siropel e f bun si eficient.
fetelor nu indulciti ceaiurile copiilor cu zahar si in nici un caz cu miere pina la un an!!!
exista ceaiuri f bune pt copii, ideal e sa ramai pe alaptare exclusiv dara daca are colici urate poti incerca si astfel de remedii.atentie la ceaiul de chimen si fenicul-constipa in cantitati mai mari.
Ramo facem galerie marti!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Morgano spune:
Victo a nascut natural sigur. Era clar in sms.
Diana, multa bafta. Nu are chiar nimeni nr ei de mobil? sau ea pe al cuiva?
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
redai spune:
Meli am o prietena care ti-a vazut patutul in poze. Cred ca al tau.De lemn? de unde l-ai luat?
Lore, mamicutza lui David
POZE
Ioana13 spune:
Alex, eu i-am dat lui Patrick pt colici, pina la 2 luni sab simplex, pina la 30 de picaturi/zi si nu a avut colici deloc. Adica nu a plins niciodata din cauza asta, dar spre dimineata avea multe pirturi
.. Nu stiu daca din cauza lui sab simplex am scapat sau nu a avut dureri prea mari de burtica. dr neonatolog Mitea zicea la cursurile de mamici ca nu exista leac pentru colici, numai dragostea, rabdarea si frecatul pe burtica. alti dr spun altele.
Ioana si bebe Patrick
carrie spune:
asta trebe sa vedeti:cafeneaua de fitze de langa Arta:))
http://flickr.com/photo_zoom.gne?id=1815206149&size=l
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
antoni spune:
Ioana-si eu am fost la neogym. poate ne cunoastem? cand ai nascut?
Redai-patutul meui e de la chicco, nu e de lemn.
Meli
Ioana13 spune:
Carrie, taaare de tot!!! Oare au stat mult??? Cred ca s-au luat de cap barmanii. 
Meli eu am fost la cursurile de linga Castelari. In 1 iunie am nascut. Sintem mai mari decit voi cu vreo luna si ceva.
Ioana
bex spune:
hi, tuturor:)
m-am intors de la Gine, col inchis, inca nu suntem de nascut evident:(
a zis dr ca daca pana joi nu nasc, sa merg joi...poate totusi raman lka intelegerea cu Ramo, pe marti ca nu mai am atata rabdare:(
De Diana nu stim nimic? ma gandeam sa il intreb pe dr. dar era multa lume si nu am avut vreme de prea multa conversatie...Probabil ca a retinut-o la spital, altfel cred ca ajungea si ne spunea ceva...
va pup, is morocanila ca burtica mi-e jos si nici nu pot umbla, nici nu nasc..

maine ies la spatzir sa vad ce se intampla!
Co
39 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
felicia20 spune:

Vad ca aici ploua cu bebelusi!
sa aveti nastere usoara toate si copilasi frumosi si sanatosi! 

Felicia,
25+ 
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
arghirmonica spune:
No servus fetelor...stie careva in ce salon e Oana???Poate trag o fuga pana la ea,dupa 6.
Inca ceva sab simplex e eficient daca ii dati 20 de pic innainte de fiecare masa.