Gravidutze si mamici din CLUJ - 31

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

puisorul-sper sa nu ma bucur prea repede, dar pare-se ca ochisorii sunt mai bine.
Alex-voi cum stati la capitolul ochisori?
Redai-la David i-au trecut pe piele bubitele?cum stati?
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la noi! Eu sunt cu cafeluta! Daca vreti, haideti ca mai am.

Meli - sa de Dumnezeu sa-i treaca baiul la ochisori la piticuta!

Mami 16+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

'neatza fetelor, sunt groaznic de ingrijorata!
ma durea capu ieri si mi-am luat tensiunea, si numai vad ca e 130/90. apoi zic ca e seara, oi fi mancat sarat, ma calmez, ma culc, si azi cand ma trezesc mi-o iau iara: 140/100

nu stiu ce sa fac, is tare ingrijorata! medicul de familie e dupamasa, si nu stiu daca am rabdare pana atunci.
bex, tu ai zis ca dr e de garda azi, asa-i? oare la ce ora e de mers acolo, ca sigur e super-aglomerat dimineatza.
ma gandeam sa mai stau o ora, sa ma linistesc, si-apoi sa ma mai verific o data.
atata imi mai lipsea, o preeclampsie.
ce ma fac?

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

si sa nu uit:
alex, ce scumpica e printesa ta, cu fundita! foarte draguta, pui pe ea!

carrie, si voi ati crescuuut de numa!ce imi place cum o dragaleste thea pe cea mica!

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

de la cristinutza, evident;) Neata

Diana, fugi repede la spital, mai bine, mie mi-a zis clar sa merg daca ajunge tensiunea la 13, e acolo dr, cu atat mai bine. mie mi-a zis sa merg pe la pranz, dar si pe la 910, a zis cum vreau. eu zic asa du-te sa fii linistita

Co39 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

iuuui, si acuma am fost la baie si am pata maro pe chiloti!
oare ce o fi!!???
ca nu era gelatina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Asa...asta a fost mesaj rapid pentru Diana, te rog sa mergi!!!

acum pentru puisorul, reteta mea de Tiramisu, pe care am facut-o de multe ori, e preferata noastra:

Pt o portie de 24 de piscoturi, neaparat de calitate si ma gandesc ca la Balocco sau mai sunt ceva la Plus, care sunt f ok Biscottini sau ceva de genul, dar prefer Balocco. apoi mascarpone de asemenea iau italian, santa lucia (de la Galbani) sau mai este inca o firma tot italian cu supracapac albastru, la 250g, ambele.

asa..bat un albus si separat 3 galbenusuri cu 75g de zahar, apoi le unesc si adaug mascarpone, amestecand usor. asta e crema, fara frisca , fara nimic altceva.
insiropez piscoturile cu cafea cal=duta, nu fierbinete ca se fac praf, dar eu mai nou nu le mai scufund in cafea decat pe partea care care o pun jos, iar pe p[artea de sus pun cu lingurita mai putina cafea sa nu fie chiar asa umede, tinand cont ca oricum vine stratul de crema peste. deci piscoturi, crema, iar piscoturi, iar crema. la frigi apoi cateva ore bune, cu cat sta mai mult, cu atat mai bine, dar minimum 3 ore. De preferat eu o fac seara pentru a doua zi. serveste cu cacao pudrata cu o mica strecuratoare (cel putin asa fac io) chiar pe farfurie. daca o sa pudrezi inainte de a o pune la frigi, cacao se strange, evident, tava fiind acoperita cu o folie in frigi.
daca iei pachet mare de 48, evident dublezi mascarpone si zaharul, pui 5 galbenusuri si tot un albus;)

spor la treba;)
cred ca am fost extrem de corenta in explicatii... daca nu ai inteles ceva, intreba-ma pls;)

a, sa nu pui zahar in cafea, eventual daca ai ceva coniac sau bauturi de genul (ei pun amaretto), eu mai pun cate un strop si sa nu faci cafeaua chiar beton de tare ca va fi putin amara praji;)

spor...

Co39 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

dpop- nu stiu ce varsta gestationala ai ca degeaba ma uit pe pagina ta, nu se deschide. dar la mine asa a inceput cu nasterea. am patat un pic chilotul si dupa cateva zile am nascut. cred ca dupa 5 zile au inceput durerile, si m-am internat. deci, daca esti aproape de termen, s-ar putea sa fie. dar du-te la medic , ca tu ai acum si o tensiune destul de mare, sa te vada. multi pupici si ai grija de voi
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata fetelor
Dpop urgent!! la medic.Se pare ca si tu esti aproape.Mult succes.Ai grija mare cu tensiunea.

Bexule tu cum esti?nu vine?

Meli noi cu bubitele suntem mai bine.I-am luat crema de la avene.Nu mai are pielea uscata,dar cate una pe burtica si fata are.Depinde de perioada.

Puisorule eu nu prea fac praji,daca imi trebuie merg si cumpar sau o sun pe mama sa imi faca.Spor la treaba.

CristinaGoji cam rar mai treci pe la noi

de victo si oana nu se mai stie nimik?

Diana eu am facut triplu test, nu mai retin bine care erau valorile,dar am inteles de la medic ca se intampla sa fie o usoara eroare.Cand ti se da raspunsul pe langa valori ti se spune si riscul.Daca nuj iese ok,ti se recomanda amniocenteza.

Azi vine mama sa stea cu piciu.Mergem fara el la cumparaturi su dupa iesim la , cu niste prieteni.Mergem sa mancam ciorba de fasole in paine.....Hai ca va ca am treaba si trebuie sa ma misc ca si

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

Buna dimineata "burtici"...cum va simtiti azi??...sper ca toata lumea bine....sunt nou venita pe aici...dar am de stat (am 30 de sapatamani de sarcina ...mult de asteptat pana sa-mi tin ingerasul in brate)....

Mergi la inceput