Gravidutze si mamici din CLUJ - 31

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Tu fetelor puiu meu doarme in reprize tot mai scurte ,oare de ce ?
are doar o luna

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Ati iesit cu bebeii la plimbare ?
parca m as duce pt 20 de minute ,nu mai rezit sa stau in casa
sper sa nu mai tzina mult vremea asta

FETELOR CAND NE MAI INTALNIM SI NOI ?
de abea astept sa se deschida IULIUS MALL ,acolo ne putem lua si puisorii dupa noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex ai o fetita taree frumusica. cit doarme fetita ta? vreo 40 de minute? ca si al meu asa doarmea de pe la vreo luna si am auzit si la alti bebei ca atita este o repriza de somn. mai multe reprize de astea intr-o zi. noi, acum, ca mincam si altceva decit laptic, am inceput sa avem o repriza de somn de 1 ora jumate ziua si de acum e mai bine si noaptea, ca se trezea cind era numa lapte si din ora in ora. acum doarme 5-6 ore. Eu cam asa am pierdut laptele, ca nu mi se facea mult numa daca dormeam macar 3 ore... Acum ca a crescut baiat mare incepe sa isi schimbe in bine programul

Ioana mama Patrick (01.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

al meu doarme si 2 ore si 3 ore, dar si reprize din astea scurte de juma de ora..astea ziua..
de mancat ii dau cam la 2 ore,de regula.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Sofia primele 3 luni dormea cate 3 ore, manca si tot asa, apoi si-a scurtat somnurile.de zi vorbesc.acuma are zile si zile.zile cand doarme cate jumate de ora , zile cand are somnuri de doua ore...ce pot sa va spun e ca program vor avea cam dupa un an, pina atunci bioritmul e oscilant.

si eu tare il astept pe Iulius Mall!

bex o sun acusi

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

pai ma fetelor nu stiu ce sa mai zic acum are deja 3 ore de cand doarme ,se pare ca are si ea momentele ei saracutza
Ioana multzum ,intradevar e o scumpa de fatutza ,nu mai pot dupa ea

Mergi la inceput

FETELOR voi ce temperatura avetzi in casa ?eu daca am sub 22 de grade mor de frig ...imi amintesc ca la cursuri ni s a spus sa nu depasim 23 de grade
sunt care au si 19 grade si le e super ok ,dar eu nu pot sa stau numai cu 19 grade ,oare ii dauneaza lui bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,eu am ramas singura...Socrela si mami au plecat,mi-au facut putina curatenie...Sunt singura si m-au apucat emotiile...Chiar plang...Mi-e frica,fetelor....

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel40+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

ramonicule, de ce ti-e frica? nu prea am citit din urma asa atent.nasti in curand?adica de ce ti-e frica de ziua de maine?
hai mamai...asta este...trebuie sa il si facem pe bebe..nu poate sta cuminte in burtica la nesfarsit..;0
pufule, tu pe unde esti? sper ca nu nasti...

Mergi la inceput

da fetelor si eu va astept sa nasteti si sa mai creasca puii, sa mai iesim din casa..ce nasol..eu de o sapt nu am iesit din casa..
uff...asa program a avut bebe meu azi...offf..am dureri de cap deja.:(.acu nica macar nu mai vrea sa manance...placerea lui...ufffff...
iaca ramonelule de asta o sa te apuce plansul dupa ce vine Bea.
serios, nu stiti nimic de pufu?pleca la dr azi...

alex, cam 22 grade am si eu in casa.merge si 21, dupa mine. mai putin mi se pare rece pt bebe asa mic.

Mergi la inceput