Gravidutze si mamici din CLUJ - 31

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-si eu sunt la fel ca si tine. inainte de sarcina eram la 53 de kile, acum am ajuns 51-52. si ma simt tare slabita. obosita. eu am inceput sa iau vitamine.si eu ma enervez cateodata din nimicuri, si sunt tare depresiva,in sensul ca mi-e frica de orice, sa nu pateasca ceva rau piti sau am tendinta sa pun raul in fata. offfff
piti e mai bine cu ochisorii, sper sa-si fi revenit.distractie placuta pe diseara.daca mai ai chef si timp, mai hai la o poveste.
da-l pe pitic cu crema daca vezi ca-i mai ies bubite.
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mersi mult Carrie. O sa merg la Baumax sa vad ce gasesc.
Bex, Ramo, nici o veste noua?
O seara frumoasa sa aveti.

27+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna seara
Lore si Meli, cum ati reusit sa slabiti, ca eu abia am dat jos 2 kg din cele cu care am venit din spital, mai trebe sa dau 5, si nu prea imi merge... Poate ca voi sinteti mai tinere, eu am 32
Vad ca se aseamana bebeii la micile probleme pe care le au:
- Si noi am avut ceva alergie din spital, era pliiin pe tot corpul de niste bubite ca muscatura de tintar, in spital dr spunea ca trec de la sine, dar medicul de familie cind l-a vazut a zis sa il dau cu Bepanthen si i-au trecut in 2 - 3 zile. II mai dau si acum cu el cind apare vreo roseata la gitut si e tare eficient.
- Am avut si la ochi conjuctvita sau blocarea canalelor la un ochi, nu era sigura doctorita, dar a zis sa ii pun 10 zile Nettacin picaturi si in a zecea zi s-a vindecat total. I-am masat si ochisorii in tot acest timp.
Va dorim o seara placuta
Ioana si bebe Patrick (1-06-2007)

Ioana

Mergi la inceput

Ioana-crede-ma ca nu mi-am propus sa slabesc asa.la inceput am avut grija sa pap mai dietetic(fara paine sau paste),dar dupa nimic, si tot am slabit.stresul,hihi
ei, aici chiar nu e activitate,hihi.
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystal81 spune:

buna fetelor,
am si eu o intrebare:
care ati nascut cu dl doctor muresan daniel, gine 1, cum e?
e ok sau nu?
luni mergem la dansul la a doua echo si nu stiu daca sa mergem mai departe pana la final sau nu?
ce ma sfatuiti?
mersic
si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna seara

Bex, Ramonella, multumesc de informatii. Ramo, la gine 1 merg si eu, tu de cate ori ai fost?
Victo, bine ai venit acasa, refacere rapida si tot binele din lume tie si lui bebe
Puisorule, incearca la Colorama (sau Roxer) tel 0264-596.888, 0264-594048
Azi m-am plimbat vreo 3 ore prin Polus, ma dor spatele de mor...

Nicoleta 36+

Mergi la inceput

noi am facut baita, am papat, am pus-o in patut si daca totul e ca de obicei, imediat dormim.hm, o sa pap ceva si eu si ma bag in patut.abia astept.
Alex-sper ca ati avut azi o zi frumoasa.asteptam poze

Redai-sper ca va distrati un pic cu prietenii care au venit in vizita.

Oana-inca putin si esti si tu pe la casuca cu printesa ta.

Victo-sa te odihnesti cat poti si ai sa vezi ca primele saptamani sunt mai grele.

Ramo-pregatesc majoretele daca crezi,hihi.cum a fost la nunta?

Bex-si tu tot 2 in 1?

Soanso-si tu somezi pe zici.

Carrie-ce-ti fac piticutele?vai ce astept sa fiu si eu la piure de cartofi cu a mea.

Ripley-cum te simti? ce mai faceti?

va pupic pe toate si va doresc o noapte cat mai usoara!pove maine

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!!!

Fetele ce faceti? Mai stie cineva ceva de Diana? Nu aveti careva numarul ei de telefon??? Un SMS ceva? Sa o fi internat ieri datorita tensiunii???

Sper ca e bine!

Delia- am omis sa te complimentez azi - arati tare bine, ai slabit mult, parca nici nu ai fi nascut de curand; iar Ana - o scumpete.

Bex - nu stiu de ce azi dupa ce ne-am intalnit am avut asa un feeling ca azi sau maine nasti. Sunt curioasa daca va fi asa; daca da ti-am mai zis - tu si tigancile mama...asa sa nasti

Natalia 32+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

buna dimineata si de la noi!

fetelor o intrebare daca stiti careva dintre mamici-bebeii vostri mai stranuta si cand nu sunt raciti? ca fata mea deja azi a stranutat de 2 ori si iar ma panichez ca poate se raceste. offffff!

Alex-cum a fost la botez ieri?

pupici la toate si o zi frumoasa va doresc

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna dimineata,

Meli ,ai dreptate ,cam somez...mai am putin si tb sa merg la munca ,asa ca ma bucur sa stau cat mai mult cu Sorana ,vb lui mama "cu binele asta nu te mai intalnesti tu" .
mai pune poze cu Timea!

ieri am avut musafiri ,am cunoscut o verisoara a sotului meu care e stabilita in Finlanda ,porma am fost pana la Magnolia e o florarie imensa la iesirea din Apahida ,doamne ce frumos e acolo ...,am mers si in Polus la cump de la Carr ,si la o pitza ,m-am intalnit cu o prietena cu care am nascut in 2005 si care acum e graviduta in 6 luni.
asa ca azi stau la cratita

crystal,eu am fost pacienta lui Muresan si am nascut cu dansul ,stii probabil ca parerile sunt impartite vizavi de orice medic ,principalul e sa mergi si sa vezi daca tie iti convine de el cum vb cu tine, cum te trateaza ,ce incredere iti inspira ,sa stai de vb si sa-l intrebi tot ce te framanta ...iar daca tu esti convinsa ca ti se potriveste atunci poti lua o decizie .
eu una am fost foarte multumita de el si din cate am inteles ieri de la prietena mea care merge tot la el si cu al doilea copil ,are aparate performante si e multumita de el.

Alex,ce-ti face proaspata increstinata?cum e dupa botez?sa ne pove cum a fost !

Gabriella ,tu ce mai faci ,ce-ti face printesa Sara?

Ramonella,Bex ,voi tot 2 in 1????

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput