FIV 143

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FELICIA ,am reusit sa prind la telef tot timpul,am insistat,tel dupa tel,cateodata am prins din prima,dar am sunat la ora unu fix,la telef 316.12.83 interior 150. ANCA W,nu maine am programare,luni pe 12 .11.2007. .la 7.30-8.30. va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kineta, merci!
Boo, am tras cu ochiul la alt subiect... bafta maine la injectat, nu e greu! Hai ca iti fac galerie sa ai curaj!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Buna fetelor,
caut menogon sau meropur . Am inteles ca este criza si nu am cu ce sa termin tratamentul. Daca aveti va rog sa-mi dati un mesaj: office@sauber.ro sau un tel. 0722597804
Multumesc.
heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

pt cei interesati,am reactualizat prima pagina si am introdus date despre clinica din sibiu, despre clinica american medical center,etc...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

zouzou - nu stiu daca se pot trimite bani in plic, uite contacteaz-o pe vikinka, ea se ocupa de platile din Rom.
Dupa cum ai observat, am reusit in sfarsit sa-mi pun link la cazul Soniei. Merci !
ladyxe- se vede treaba ca avem protocoale total diferite asa ca vom trai si vom vedea; oricum maine ma duc la eco si aflu detalii. Nu ma mai stresez, vinul rosu e cel mai bun relaxant iar eu sunt in continuare 'la taratment'.
Bafta si tie in continuare !
danyalo - stai linistita, ma prind la glume.Nu mai stiu ce mi-au iesit, stiu doar ca mi se proorocisera 3 buc. :-) Mi-am amintit, asta mi-a facut o prietena de-a mamei care ii 'ghicea' ei si eu am solicitat sa mi se acorde si mie o predictie.
Apropos, mamei i-a zis corect.
ayda_m - m-am mai linistit ...deci se mai intampla ...Merci!
gudinde - uite ca am reusit cu semnatura, spatiul ala mic-mic nu-l vazusem ...Merci !!!
felicia - nuuu...nici acum nu a venit. Maine ma duc la eco si vedem exact cum stam

PisiX,
Viitoare Mami

Sunt pe vaaal (Z 12 de Diphereline)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

mai stie careva ceva de Andrada.P si de Desenata???
Pisix asa o sa fac

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
O saptamana super, plina de vesti bune tuturor.

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tuturor!
ladyxe eu am luat si pe parcursul stimularii si iau si acum pana la test cate 1 medrol de 4 mg/zi.Bafta in continuare,te astept cu toate detaliile la fiecare pas!

Fetelor eu sunt 99% sigura ca nu am reusit,nu mai pot fi "fata optimista",ci doar "fata realista" si asta nu din cauza ca nu simt nimic prin organism ca na...au mai fost reusite si fara simptome,dar lucrul nasol e ca deja ma cam doare capul si acesta e singurul simptiom care la mine anunta venirea CM-ului...azi sunt zi 26 de CM si pt ca iau progesteron injectabil probabil va intarzia,dar...daca s-ar fi prins nu cred ca trebuia sa ma mai doara capul ca in mod normal cand imi vine CM asa ca....iau in continuare tratamentul si daca nu vine CM pana in 14 noiembrie am sa fac si bhcg.E ciudat totusi ca data trecuta am avut embrionasi mult mai mici si au fost pusi la 48 de ore si atunci am simtit ca se duce o lupta pe acolo prin burtica,iar acum cand mi-au pus la 72 de ore embrioni mai mari,frumos dezvoltati eu nu simt absolt nimic, ci dimpotriva ma simt exact ca in fiecare luna cu 1-2 zile inainte de a-mi veni CM...eh, asta este....Va pup pe topate si va rog nu mai puneti majoretele la treaba ca nu are rost sa se epuizeze pt mine. toate fetele si tin pumnii tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna dimineata, fetelor !
antosit - sa ai gura aurita si o saptamana super
Fetelor, s-a mai ingrasat cineva in timpul tratamentului cu Diphereline ? Eu am observat ca nu imi mai veneau hainele si cand m-am catarit azi am observat ca am luat aproape 4 kg in 12 zile.
In plus, mi se umfla teribil picioarele, degetele de la maini, pleoapele dimineata
Pup pt toata lumea

Sunt pe vaaal (Z 13 de Diphereline)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Va multumesc mult pentru incurajari!
Incerc sa fiu cat mai linistita dar nu pot sa nu ma intreb de ce pana acum nu mi s-a administrat Estrofem, de ce nu-au fost de acord sa pun 3 embrioni la FIV 2 si au congelat 8, fara ca noi sa fim consultati, cate reusite cu un singur embrion sunt?
KoraPop - Sigur ne vom tine de manuta la test dar eu as vrea si la odisee!
Danyalo - Se pare ca unul singur a fost de 8 celule. Data trecuta am fost atat de ametita incat am uitat sa intreb, in protocol scrie doar de 8 embrioni fara a preciza alte date despre ei iar acum cand embrioaloaga m-a luat de la usa ca din prima paleta n-a supravietuit nici unul n-am mai fost buna de nimic. Tu ne te gandi la mine ci la Flory careia i-au rezistat 2 din 2!
Flory - Sper din tot sufletul ca urmatorii sa fie la fel de rezistenti dar mult mai lipiciosi!
Antosit, Madalina28, Vervet, Iyoana

dariela

Mergi la inceput