LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 16
bamboletta spune:
Stiu ca s-a mai discutat dar cum eu sunt Veti face vacciunul "priorix"? asa ca o tema a zilei
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Laura13 spune:
a deju eu vreau revista cu retete. pls
nu am vazut poze, abia acum a inceput sa mearga cat de cat netul, dar in suturi
banca nu a mai sunat pt a transmite ora. ma kk in nasul lor. iar m-am spalat pe par, aranjat degeaba. stiti ca maine am alt interviu, da? si parul meu nu rezista mai mult de 10h! imi vine sa MOR
m-a apucat bocitul azi, i-am schimbat patutul lui dani, aveam de lemn, dar ma durea pe mine de cat se lovea copilul noaptea. am luat unul tarc, lat de 75cm, sper sa nu mai avem probleme. singura chestie e ca de cum l-am pus in el a incercat sa sara peste deci.....de ce am bocit? ca am baiat mare, care nu mai incape in vechiul patut. cum oi face cand il voi muta la el in camera????
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
chinico spune:
in ordinea dictata de neuronul unic ramas intact dupa o zi bestiala.
1. ...ma duc sa ma uit la poze.
2. m-am uitat la poze.
pe rand....v-am spus ca eu am mania listelor? nu? ...hm..
mihaita e extraordinar lavinia, de doua ori m-am uitat la filmulet!! ala cu vorbitul. ala cu mersul nu vrea sa se incarce.
crinutei ii sta foarte bine in rosu. dar ei ii sta bine si in lila..nu-mi mai amintesc acum toata paleta de culori pe care a purtat-o...frumoasa foc!! si freza de mama de dandusa e super. nu's ce comenta ea zilele trecute..
antonia e ca o papusica pe pat imbracata in rochita!
restul..huuuooo!!! daca mai prind pe vreuna pi aici ca zice ca e grasa intru si eu in greva :))
i-am ochit si pe ceilalti fulguleti, care cresc vazand cu ochii..
3. io nu am poza cu sarma. bea...nu se practica sarmaua aici..si doi la mana...piromanu' in avantul lui pionieresc a uitat camera acasa.asa ca...nema poza.
4. ktrinelul de m-ar suna sa-mi zica ca l-au prins pe cremenal m-as bucura..dar cui ii pasa de sentementele mele...;)
5.era si un 5...
a. asizule personal nu am scos-o pe bea afara cand a avut febra...si tot personal nu o sa o scot nici de acum inainte in asemenea situatii :))
5. ma duc in cada cu man's best friend sub nas. friendul otuside of a dog :))
noapte buna.
Beatrice (13.12.2006)
m_monique spune:
anateo2004 simpatici piticii tai. eu gulia o fierb cu celelalte legume de la piure.
Ktrinel eu sunt cea in bluza roz, si zmeul in galben.
bamboletta orice minune tine 3 zile.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Donia spune:
Buna ziua, buna sa va fie inima!
M-am intors de la scoala unde am facut cu copiii casute de hranit pasarile, pizza, am citit cu ei (de fapt, ei cu mine... ma rog, ei citeau si eu ascultam sau ii corectam), am facut ordine, am decupat inimi... si am primit o pizza mititica drept rasplata. A fost foarte fain, ma gandeam ce bine petrec copii la scoala aici! Ei, au avut si un test, dictare, dar pentru ei a fost la fel de amuzant.
chinico, sunt mult mai bine, multumesc.
"trebuie desigur sa precizez ca eu nu stiu sa tremur moderat."
Mirona, eu imi propun sa pastrez motul intr-o cutie mica de bijuterii, nu pe scotch. Asa l-am pastrat si pe al Roxanei. De turta n-am auzit decat de cand frecventez forumul.
Buna ideea cu tava, dar va rog veniti si cu idei pentru baieti! Ca eu farduri nu-i pun! Si parca nici papiota... hm?
Ralumat, o floare si un pupic sa treaca deprimarea. Sper sa iti revii si sa revii si pe aici cat de curand!
dandusa, eu nu stiu daca poti sa alegi alti nasi, nasii sunt aceia care au botezat copilul la biserica si si-au luat aceasta responsabilitate in fata lui Dumnezeu.
Insa poti sa incerci sa ii implici mai mult, nu e capatul lumii daca telefonezi tu in locul lor. Stiu, ai prefera sa vina mai mult din partea lor, dar poate ca ei trebuie sa invete cum sa te porti cu fina/finul. Si cu ocazia implinirii varstei de 1 an eu i-as suna si le-as spune ca fac petrecere si ca ei trebuie sa rupa turta, daca asta e obiceiul la voi. Poate ei nu au initiativa, fara sa insemne ca sunt oameni rai. Mai da-le o sansa. Uneori e doar lipsa de comunicare.
auras, bine ai revenit, felicitari pentru primii dintisori! Pup titirezul si pe surioara mai mare!
Lavinia, e extraordinar Mihaita! Ce ii mai merge gurita!
Are si bucle... vad ca le-a vazut si mama pisica
asiza, mie mi se face teama cand citesc de Denis. Ca exact asa a debutat laringita la Cristi, febra si in rest nimic altceva.
Poate la voi nu e decat viroza, insa fii atenta, daca il vezi cumva ca se sufoca sa il scoti repede la aer rece ca asta ajuta. Sau sa il pui in mult abur in baie, daca aerul rece nu merge. Si daca e rau sa chemi salvarea.
Astea doar ca sa fii pregatita si sa nu intri in panica.
Dar sper sa nu fie cazul
Si daca el se simte bine poti sa-l scoti la plimbare in aer curat, nu pe langa masini si poate nu pe langa copii, sa nu-i pricopseasca si pe altii cu ceva.
Ruxandra uite o imbratisare mare
Bamboletta, la odisee?
kikineata
Revin.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
eri_ka spune:
In speranta ca nu va veti supara, eu urez inca din seara acesta
La multi ani Karina Ioana!
La multi ani Anamaria !
Semnificatie nume:
Karina – pura, de la grecul Aikaterine , avand origini incerte, dar asociat cu grecul 'katharos' (pure). Numele a inceput sa fie popular inca din epoca intunericului si era folosit de multe familii regale europene..
Ioana- de la "Yochana", nume evreiesc, insemnand "binecuvintarea Domnului". Ioana isi doreste o functie de conducere, insa prenumele le limiteaza orizonturile si versatilitatea, atragandu-le catre activitati practice, din sectorul tehnic. E sistematica si practica in tot ce intreprinde, se simte implinita cand indeplineste o sarcina cu constiinciozitate si perseverenta. Grijulie cu bunurile proprii, isi pastreaza toate lucrurile intr-o stare excelenta si isi planifica cu mare grija cheltuielile. Ii merge mintea la matematica si are multa rabdare in activitatile migaloase, precum contabilitatea.
Anamaria – combinatie intre ana si maria , utilizat mai mult in tarile vorbitoare de lb engleza. "gratia favorita" si “ copil dorit”
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
m_monique spune:
dandusa, ca tot vorbeai de nasi:
nasii lui andrei, care sunt si nasii nostri de cununie, ne suna foarte rar, odata la 2-3 luni. cam tot asa ii sunam si noi. ei sunt destul de ocupati, au propria firma.
deobicei cand ne sunam stabilim si o intalnire. de cate ori ne intalnim ii aduc lui andrei un pachet de scutece, care oricand sunt binevenite.
am vazut ca il iubesc, iar fetita lor (care are 8 ani) e foarte incantata cand il vede, mai ales ca o las sa-l studieze. fata vrea sa-l ia si in brate, dar o las numai cand sta jos, ca zmeul o darama, ea fiind slabuta.
edit (ca cineva atenta la tastatura): eu sunt multumita de ei ca nasi.
singura data cand m-am suparat pe ei a fost cand am nascut ca au venit la spital fara sa ma anunte, iar eu eram intr-o stare ca nu vroiam sa vad pe nimeni. atunci era sa-l bat pe sot, ca nu le-a spus sa nu vina.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
eri_ka spune:
Explicatie (si scuza totodata).
Fiind o mamica muncioare (in sensul ca merg la job), simt si stiu ca e asa, ca nu stau suficient cu fetita mea. Asa ca, ca o "pedeapsa", in weekend si tot timpul cat sunt acasa eu nu deschid laptopul, decat daca e super urgent. Nici la tv aprope ca nu ma uit.
Asa ca, ptr puiutii care isi serbeaza ziua in weekenduri o sa postez vinerea. Sa nu va suparati, please! [ si da, acum sunt inca la munca]
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
a_deju spune:
laura, sorry, nu am revista cu retete in format calculatoristic... se gaseste de cumparat pe la chioscuri :) (si ioana copiilor are un supliment de alimentatie luna asta... ce ma seaca pe mine cum isi fura astia caciula de la unu' la altu'.. da' ma rog, asta e alta discutiune...)
si apropo de, si super bebe e fain, in ideea ca are un prim cd dintr-o serie de 5 cu muzica clasica pt diferite stari ale lui bebe. numarul asta este "sunt fericit". urmeaza furios, relaxat, obosit si suparat.. aa, si o carticica care explica starea respectiva a copilului, cum sa o intretii sau cum sa scapi mai repede, dupa caz :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Donia spune:
dandusa, nu-ti sta rau deloc, dar chiar semeni cu Neti Sandu! Sa ma ierti, dar am cam ras cand mi-am adus aminte ce indignata erai!
Ce dulcica e Crinuta la 1 an, ce draguti sunt toti copiii, ce fain e tabloul! (de unde?)
desiree, ce fain ne-ai impacat pe toate cu ciulamaua!
anateo, superbi copii ai! O papusica si un papusel... Sebastian are niste pantaloni identici cu ai lui Cristi, si pe langa asemanarea fizica au si posturi identice cand sunt in piciaore.
Ma crezi ca mi-au dat lacrimile la pozele cu Balea si Sambata? Dar sunt lacrimi bune , n-am ajuns acolo anul asta din pacate.
Ambii copii au facut Prevnar (asa ii zice aici), la noi e in schema de imunizare la 2,4,6 si 12 luni.
Dbunny, Roxana a facut Prevnarul pe la 3 ani, ca ea era mai marisoara cand am ajuns aici. Daca ar fi fost bebe ar fi fost in schema si ar fi fost gratuit.
Ktrinel, la noi Vazilina e sfanta pentru orice problema de piele. Recomandata de doctorita de familie romano-canadeza. Doctorita. merge mai bine daca pielea e putin umeda. verificat. Roxanei asa i-au disparut niste bube ca ale Juliei, dar pe maini.
Hai mai Laura ca nu te-ai spalat pe par degeaba!
Scuze, pare rau ca esti nerfoasa, succes la interviu
eri_ka, wow! La ora asta esti inca la munca? De dimineata?
Week-end frumos alaturi de Ingrid!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.