Casnicute sexy[143]
Raspunsuri - Pagina 3
diadaniela spune:
io-s fierbinte si imi astept sotu',da' el ...nimic!
ii trimesei si mesaj si el tot nimic!
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si pan' la urma care-i shusta cu sarmalele arabesti? Cu ce-s mai cu mot decat ale noastre?
is mai lungi mey, sau cel putin eu asa le vad
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
io-s fierbinte si imi astept sotu',da' el ...nimic!
Bag sama ca te-ai infierbintat de la sarmalele Monicai
Danelutza spune:
Monico m-ai facut sa rid cu sarmale invelite in varza cruda , dar pina la urma au iesit motate, nu sint in pielea goala, deja mi s-a facut foame... , lasa ca fac si eu ardei umpluti simbata, ca varza n-am
Doina a pus sotul salata in gradina, acum pune floricele prin locurile unde nu ajunge sa tunda iarba, si trebuie sa punem si noi ceapa si usturoi. Ce mai face Dan ?
Liano m-ai bati mult in oalele alea, ca ma doare capul. De ce nu incerci si la Chisinau ? Ti-am spus ca prietena mea are o cunostinta care asteapta gemeni, a fost la Chisinau. Vroia sa se duca si ea, dar acum aproape o luna, au operat-o, i-au scos o trompa, zice ca acolo era infectia de nu raminea insarcinata. Daca vrei, cind ajungi in tara, pot sa-ti dau numarul ei sa vorbiti, sa o intrebi cum e la Chisinau.
Cuscra ai papat toate inimioarele aseara, sau mai ai vreo feliuta pozata si pentru noi ?
monica-elizabet spune:
eu am vb cu mama si-s nitel suparata...(tata a ramas fara serviciul din timpul saptamanii...aducea copilashii de la scoala la o gradinita cu afterschool si gradinita respectiva si-a mutat sediul in tmpul anului si multi dintre elevi au renuntat sa se mai duca acolo...de pe 1 mai in militari...asa ca tata practic nu mai avea pe cine sa duca ) a ramas doar cu serv de we si stiti ca la varsta asta e tare nasol sa mai gasesti altceva
eu sunt departe, nu prea am cum sa-l ajut...daca eram acasa intndeam ceva antene...dar asa...off...
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
is mai lungi mey, sau cel putin eu asa le vad
Ashea...deci tie iti place lunga... Am notat!
Miha si Robert
doinabita spune:
Danelutza, Dan e aici cu mine, bantuim nitel amandoi pe net, e bine!!!
Apropo va pupa pe toate !!!!!
Monica , ai dreptate caci dupa ce trecem de o varsta e greu cu serviciul, dar poate gaseste cand nu se asteapta, noi tinem pumnii!!!!
Lianaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Doina Bita
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra ai papat toate inimioarele aseara, sau mai ai vreo feliuta pozata si pentru noi ?
Am,am...Vrei sa ti-o arat?
Miha si Robert
mariussimiuc spune:
Monica ,imi pare tare rau de taticul tau. Intr-adevar e crunt sa ramai fara serviciu,mai ales atunci cand nici nu te astepti. Poate ca n-o fi chiar atat de negru...Barbatii gasesc mai usor de lucru,chiar daca au o anumita varsta,decat femeile.
Miha si Robert