Casnicute sexy[143]
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
da da...asa este...cred ca-i face zambaretei in fiecare seara da noi o asteptam poate ne da ceva...macar in cap
oare ce-o fii facand Liana, o fii gasit gazda...ia sa bag un ochi la fiv ungaria...
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween
mariussimiuc spune:
Monica,te apuci de detectivit?
Miha si Robert
monica-elizabet spune:
o iau pe urmele cuscrei tale
din pacate nu a scris nimic nici acolo...sper din tot sufletul ca este ok si a gasit casuta unde sa stea...
monica
Prajituri si papa bun
Halloween
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Cuscra,am venit...ca prea esti dotata!
Eram dotata inainte de a alapta, acum mai putin
monica-elizabet spune:
las ca or sa creasca ele mari si frumoase la bb 2
monica
Prajituri si papa bun
Halloween
Danelutza spune:
Liano te vaz, te vaz, deja ma enervezi, iar ai scris *sint grasu, nu deranjati*, dar eu cred c-ar trebui sa-l deranjam toate sexoasele, asa poate apari si tu
Bianco dar la noi de ce nu ai vrut sa scrii astazi, ca pe la alte subiecte te-am vazut
Monica am facut iar astazi piinita din aia cu lapte, mama dar ce buna e, din 6 kg pe care le dadusem asta vara jos, deja unu jumate l-am pus la loc
Mai fetelor, io scriu putin, am ceva la degetul mare si-l mai pocnesc cite o tira de tastatura , cred ca coace ceva sau m-am intepat in ceva
Astazi am sunat la doftor, ca sa ma controleze ca femeie nesanatoasa ce sint, am gasit liber tocmai pe 8 ianuarie 2008 , asa ca pina atunci, pot muri linistita
Acum sa ma laud cu ploada, care spune de aseara ca o cheama "Itabella " si arunca la cuvinte in italiana, ca mi-e frica sa n-o pierd pe drum si sa nu invete si romaneste . Dar eu insist, ca mi-s taur si-s mai capoasa decit ea
monica-elizabet spune:
Danelutza, stiu cum este...si eu pun pe mine vazand cu ochii chiar ii ziceam mihai astazi ca tre' sa ma las de 'sportul" asta cu gatitul ca altfel trebuie sa intorc usa invers
monica
Prajituri si papa bun
Halloween
Danelutza spune:
Am uitat sa va povestesc ca, a intrat Isabella peste tat'su in timp ce-si punea chilotii, arata cu minuta si ridea de "strumentul" vazut la tat'su, asa ca am avut ora de educatie sexuala. I-am explicat ca Isabella si mami au pasarica, pe asta o stia, iar tati are cuculet, iar ea foarte incintata repeta "cuculet".
doinabita spune:
Hai salut!sexoaselor.Mai intai am citit, am vazut ca aveti cipandei in cazi...eu nu am cada...unde sa-l bag???sub dus???
Monica e bine ca ai deschis capitol nou, eu nu prea ma pricep, o sa invat de la voi.
Eu azi am facut nitica mancare si apoi am fost pana la mama mea .Afara e un frig de iti vine sa stai numai in cada....sau sub dus...da e bine si la soba
De ce se bea dupa ora 0.00?ca eu iar nu am inteles , ar merge ceva si acum, de deschidere.Luati de aici o visinata de casa: ca sa ne incalzim nitel.
Doina Bita
monica-elizabet spune:
imi inchipui ce-a fost
cea mai tare faza pe care am auzit-o pana acum ref "instrumentul" lui tati a fost de la fetitza andreeip...care a zis...mami tati are un deget fara unghie
monica
Prajituri si papa bun
Halloween