Casnicute sexy[143]
Raspunsuri - Pagina 13
Danelutza spune:
Cuscra pune-l si tu pe cuscru, sa te ajute sa-ti faci igiena intima, nu dai tu cu lama pe unde apuci. Eu cumparasem crema depilatoare, ca mi-era frica ca nu mi-o gaseam din cauza burtoiului si ca riscam sa-mi fac cezariana singura
mariussimiuc spune:
Cuscra,am incercat si varianta cu cuscru-tu,dar pozitia asta nu-mi place.
Mi-am luat si benzi depilatoare,dar doare al naibii de tare si ma tem sa nu dau in alte dandanale,iar cu crema depilatoare nu-s multumita de rezultat. Data viitoare promit ca o sa fiu mai atenta si sa nu-mi mai tremure mana.
Barbata-miu m-a certat si mi-a spus ca data viitoare cand o sa-mi mai tremure o sa-mi dea el ceva de tinut in mana sa fie macar ceva benefic si nu de bagat in sperieti.
Miha si Robert
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
Liano , asa cum m-a invatzat miha...esti bela, juna, rachitoare da tu esti si visatoare aveti grija de voi sa nu mai dati peste alt nebun
Miha, stai cumintica si ai grija de fifi
si eu am patit-o imi lipsea chiar o bucatitca din ea la un moment dat si culmea ca trebuia sa merg la control la dr a doua zi...si ma gandeam cum o sa ma zapaceasca ala de cap ca ce mi-am facut etc...si cand ajung acolo...zice...nu mai facem control vaginal, doar ascultam bataile inimii, etc...am rasuflat usurata
Danelutza isa e bestiala
da...painica este buna rau de tot...mai ales coaja imi place ca nu este asa gumoasa...cred ca o sa o facem numai pe-asta de-acum incolo
ruxi este ok...insa alex tot mai tuseste si mai are mucisori...speram sa scape si el mai repede...
va pup pe toate sa aveti o Duminica placuta in continuare
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween
mariussimiuc spune:
Monica,sanate multa lui Alex! A avut si Robert niste muci vreo 2 zile,dar nesemnificativi. Ne-am tratat doar cu Sinupret,Septilin si vitamina C. Nu pot decat sa ma felicit ca i-am facut cura de imunizare cu IRS 19,la cate viroze bantuie prin oras.
Miha si Robert
Danelutza spune:
Liano dar la cine te gindeai mama, ca prea esti visatoare . Te primesc eu, dar nu in gazda, iote te primesc asa ca te ubesc
Monica la mine a disparut piinea, Isabella vroia ieri magiun de prune, i-am dat sa guste si mi-a zis"cu pane", ca piine zice mai greu. Sanatate multa lui Alex
Cuscra si zice cuscru' c-o sa-ti dea sa tii in mina ceva benefic ? Nici mie nu prea imi placea crema depilatoare, dar.-.. m-am sacrificat decit sa ma tai
mariussimiuc spune:
Leano,si eu te iubesc "tale tale" si te primesc la mine.Nu stiu inca unde,dar te primesc!
Cuscra,am gasit,am gasit... De-acu il amenint ca ma duc sa ma tai...
Miha si Robert
monica-elizabet spune:
multumesc mult fetelor
mai la mine toarna cu galeata...zau daca mai suport vremea asta...ma trage la somn si la foame
miho am bantuit pe la bucatarie si am dat pe "impletita" ta( ca nu ne zici si noua ce bunatati faci )...asa ca m-am apucat sa o fac fiindca muream de cand am vazut-o...am pus-o in tava la cuptor(cu umplutura de branza si dulceatza) si s-a latit frateeee...ca-n vorba aia te-ai latit ca o placinta... dupa mine cred ca mai trebuia sa pun macar o lingura de faina in plus ca a iesit cam molicel aluatul
da las ca vi-l arat cand s-o coace...asa latit cum e si va servesc si pe voi
monica
Prajituri si papa bun
Halloween
mariussimiuc spune:
Monica,eu am facut portie dubla si la un moment dat am pierdut numaratoarea canilor de faina si am pus pana mi-a placut mie cum arata aluatul.Am vrut sa respect reteta intocmai si am facut aluatul in castron,dar data viitoare il bag la robot.
Miha si Robert
monica-elizabet spune:
am mai rupt-o si pe mijloc cand am vrut sa o scot din tava...of numai vremea asta e de vina
miha eu pun in sute de grame nu in cani sau cupe fiindca niciodata nu-mi iese cand fac asa masurata in cupe...oriam eu "cupele' prea mici...ia vezi...
monica
Prajituri si papa bun
Halloween
monica-elizabet spune:
uitati Impletita mea
si ingrediente pentru hamburgerul lui alex
monica
Prajituri si papa bun
Halloween