Sustinere speciala pentru legea mamelor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

am semnat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Am semnat pentru ambele situatii...la cat mai multe semanturi.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am semnat si eu (ambele) dar eu personal cred ca nu au nici o sansa.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Si eu am semnat ambele petirii. Nu stiu daca se va face ceva dasr stiu ca m-am intors la serviciu mult mai repede decat as fi vrut din cauza banilor, daca as fi luat 85% atunci peste vreo 3 saptamani ar fi fost prima mea zi de munca....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am semnat si eu pentru ca sper sa am gemeni si ar fi minunat sa se tina cont de numarul de copii nascuti. E mult mai dificil cu 2.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buterfly_Sim spune:

Ar fi super sa se modifice legea. Legea actuala nu ii incurajeaza decat pe cei cu sal minime pe economie sa faca copii. Si in plus nu e corect la CAS cotizam procent nu suma fixa toti la fel.
Am votat si eu si am trimis mail la toti cunoscutii multi dintre ei deja au votat. E super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Originally posted by oprietena

Am semnat, pentru ca sunt multe mamici pentru care 85% din salariul lor ar fi mai mare decat indemnizatia, si aleg sa se intoarca mai devreme de acei 2 ani la servici din acest motiv.

Mirela & Rares nazdravan(06.01.2005)

POZE

Sa vezi ce incurajator e cand numai taxele LUNARE pe care le platesti sunt mai mari decat cele 8 milioane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Si eu am semnat....si trimis link-ul la toti cunoscutii, poate totusi se poate face ceva, mai ales ca cele cu salariu mai mare cotizeaza in consecinta cu o suma frumusica ca aceste asigurari.

Numai bine,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

Am semnat si eu... Si sper sa treaca!
Asta e unul din motivele (suma fixa pt toata lumea) pt care mamicile nu mai aleg sa devina mame si sa-si creasca singure copiii.

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput