Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da Teo, mare dreptate ai... vezi ca Zoze-sefa e olteanca si ea, e bastinasa!

si restul de fete neoltence!
edit pana sa scriu iaca Zoze fu pe faza!

Mihaela 19+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Da da!!Sunt cu ochii pe voi!!Poate n-aveti muratura la borcan sau prazu-n geanta..ca v-am suspendat pasaportul!!
E distractiva faza cu provenienta-pt.ca bunicul din partea mamei e italian la origini-iar bunica din partea tatalui..ardelenca!!Jumatatile lor-sunt olteni insa!
..Asta ma face totusi sa ma intreb..eu..ce natzie sunt?!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mihutza, frumoasa poveste! Ai un randunoi foarte hotarat, cand stie ce vrea face tot ce se poate pentru asta. Super!

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu sunt ARDELEANCA 100% si ma mandresc cu asta! Cea mai buna prietena a mea este olteanca,este o fata de nota 10!am vazut ca oltencele sunt tare bune prietene,sufletiste,saritoare,si in facultate ma intelegeam bine cu ele!
In legatura cu muraturile,preferatele mele sunt:gogosarii cu conopida si gogonelele cu struguri si bucatele de pepene verde,delicios!!!

Simo,mamica lui David,21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

zozelina, draguto, nu ca umblu cu prazu'n geanta, da' aseara mancai o multime si-acu am o respiratie... parfumata, sa zic iar muraturile nu ne lipsesc de la nicio masa aproape, am si apa-n gura, vin cu daca mai ziceti de mancare.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Eh, eu tocmai ce-am mancat, am burtica plina, plina, asa ca puteti sa ziceti orice de mancare...ma lasa rece vreo 2-3 ore .

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

In sfarsit am terminat de lecturat si eu povestile voastre superbe de dragoste. Nu o sa nominalizez pe nimeni, ca nu am timp acum ,insa vreau sa stiti ca sunt la munca si mi s-au umezit ochii citind la ele, n-am facut nik de 2 ore,decat am stat cu ochii beliti in monitoru asta si nu mai stiam cum sa ma pitesc sa nu ma vada ca mai aveam un pic si plengeam de emotie.

Promit sa-mi fac timp si sa va scriu si eu povestea mea de dragoste si povestea celor 2 liniute, o sa scriu 2 in 1.

Felicitari randunicilor care isi serbeaza "x" saptamani astazi!! Multe inainte pana la 40, ca apoi vorba lui Sovi ,resetam contoarele.

Ma intorc la munca,ca am tras destul chiulul si astia se tot chinuie sa inchidem luna,dar se stricase ceva la server si acum cica l-au reparat. Abia astept sa inceapa weekendul, si le invidiez npe randunicile care au deja program de 6 ore.Eu tre sa mai duc ceva munca de lamurire cu doctorele astea..dar nu ma las eu...daca tot e dreptul meu...

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Si mie mi-e o foaaamee!!!Am mancat ieri gogosari cu conopida-in lipsa de gogonele,varza,morcovi,sfecla rosie-si mi-am mai domolit pofta putin..Azi merg la bunici sa fac aproizionarea-ca numai tine vrajeala!Marina nu ma ca si io inghit de zor...Si stiti ce as mai manca?!Varza calita-acccraaa cu costita afumata!!Maaai..dar de-aia facuta de mine in casa..Am innebunit de tot!!Aseara am mancat pastrama de oaie cu piure de cartofi si branza de bivolitza!Am niste pofte asa de ciudate..
Baai..gata!!Ma duc sa scotocesc prin frigider ca lesin aici!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Clauclau sa-ti fie de bine!!

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput