Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Bubu, sa-ti traiasca baietelul!!!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, da, imi aduc aminte de povestea de la MAmici aspirante din nou! Eu eram atunci proaspata membra de DC si nu stiam prea bine cum sta treaba...Dar in ultimele 6 luni eram numai la mamici aspirante si tu nu mai erai acolo , nu-i asa?

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Dragelor,ce vreau sa va intreb: voi v-ati gandit sa recoltati celule stem de la bebeii vostrii?ce parere aveti de aceasta procedura?eu ma gandesc serios sa fac asa ceva,am inteles ca au efect si la frati(asa ca,ma gandesc si la David) si chiar la parinti,iar de acum se pot depozita si in tara,in Timisoara!

Simo,mamica lui David,21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nu Clau-eu in ultimele 6 luni nu prea am mai stat pe forum..Eram deprimata,demoralizata,citeam aspirantele-dar parca nu era aceeasi atmosfera din 2005-2006,mi se parea ca se discuta total aiurea(despre investigatiile si incercarile de a avea un BB-parca nu se mai discuta deloc..),nu aveam chef de nimic..
Acum insa..s-a schimbat treaba!
Da Sovi-pana acum "v-am luat"!!Sa stii ca petrecem intotdeauna momente minunate la Costinesti..Ar fi fost ceva sa-l fi conceput si pe BB tot acolo,nu?!..Poate urmatorul
Tare faza cu colegul!!Ce inspirat a fost!!Bravo lui!
Maia eu sunt innebunita dupa muraturi!Sa aiba vreo legatura cu baieteii din burticile noastre?!Sa fie oare adevarata vorba aia babeasca-cum ca fetele cer dulce si baieteii acru?!Wooow!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nu stiu cum e cu vorba babeasca, dar eu mananc dulciuri la greu. Rebecca cere mult dulce, ma trezesc si noaptea pentru cate-o bombonica ceva. Iar dimineata mananc unt pe paine cu dulceata. Si mie nu-mi placea dulceata inainte deloc. Si intr-adevar la Razvanel eram cu acriturile, mancam lamaie zilnic si noaptea de asemenea. Hm, mergeam si in vizita cu lamaile dupa mine ca ma apuca din senin si trebuia neaparat sa-mi satisfac pofta. Sotul zice ca am mancat tone de lamai in cele 9 luni cu Razvanel in burta!

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Saluare randunici!

Doamneeee...cat ati putut sa scrieti de ieri de la 5 pana acum!!eu cand recuperez???Am tras cu ochiu' pe diagonala si am vazut ca ati scris istorioare si povesti kilometrice.Merg sa ma pun la zi cu tot..

In legatura cu celulele stem ,eu sunt pentru ele,chiar mi-am propus sa intreb doctora la urmatoarea vizita cam care e procedura..mi se pare o investitie tare buna.Sa dea DD sa nu avem nevoie sa le folosim niciodata,dar e bine sa fim prevazatoare.

Si mie imi plac muraturile, sper sa fie adevarata vorba aia babeasca ca e baietel in burtica.Zilele trecute mi-a adus un coleg o casoleta de gogonele,nu mai mancasem de mai bine de 1 an cred, si le-am mancat goale pe toate,se uitau la mine....

Bubu sa-ti traiasca baietelul!!

Am vazut ca ati vb si despre vergeturi.Eu am de la prima sarcina,dar doar la sani,pe burta nu am absolut nimic din fericire si sper sa nu-mi apara nici la sarcina asta.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

simo, si noi vrem sa recoltam celule stem si am fi facut-o chiar daca ar fi costat mult mai mult. ca oricum banii nu reprezinta nimic pe langa sanatate. da' n-am vb cu dr pana acum. voi ati vorbit? cum se procedeaza oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Povestea cu intalneala:

Poate o sa spuneti ca am fost nebuni, ca prea s-au intamplat toate asa repede, dar nu stiu asa a dat DD…
Totul a inceput in 2003… in februarie terminasem facultatea si imi cautam de lucru in Iasi… intre timp aveam si alte activitati cu organizatia stud. din care faceam parte.. cu dragostea nu avusesem noroc, numai parte de suferinta am avut si eram satula… nu cautam nimic si in acelasi timp voiam sa fiu fericita (mai ales ca sora mea avea un prieten stabil si isi faceau planuri deja, si eu sunt mai mare ca ea-ai mei ma stresau pe chestia asta). In fine prin aprilie cred, aparuse cineva (nu era randunoiul ) si eram oarecum bucuroasa… dar cautand job s-a intamplat sa gasesc in Suceava, care la vremea respectiva mi se parea f bine, mai ales ca ai mei trageau de mine sa vin acasa. Bineinteles ca am pastrat legatura cu respectivul, dar eram convinsa ca nu o sa tina de la distanta.. ei si uite asa imi incep eu primul job.
La o luna de la angajare (iunie-iulie cred) sunt anuntata ca voi fi trimisa la specializare pt un post mai bun, bineinteles.. si de aici incepe de fapt povestea… initial scolarizare o luna la Bucuresti (intre timp rel cu tipul din IS merge prost - el concedii, distratii alea alea si eu munca )… dupa care sunt trimisa la Craiova pt inca o luna initial (prelungita apoi tot din motive de servici).. si ajung io acolo bucovineanca printre olteni (bine eram mai multi suceveni, dar nu ne cunosteam prea bine)… si soarta face ca Randunoiul meu lucra acolo .. si nu stiu cum parca incep sa ma uit la el, ceva ma facea sa ma tot uit… si olteanul meu se tot uita si el la mine … noi am stat la hotel Jiul si aveam un coleg care a observat simpatia dintre noi, si culmea ca se imprietenisera si tot ma intreba “hai sa il chem pe la noi ” etc.. eu nik, ca muream de rusine… asa am fost de la mama natura…
In fine ne-am intalnit ocazional la hotel, am inceput sa mai schimbam 2-3 vb la servici, dar nimik serios … pana pe 17 aug, cand are loc petrecerea de 2 ani acolo.. si acolo pac ! S-a produs lipeala! Ei vreau sa spun ca de atunci toate pauzele le petreceam impreuna, cum terminam serviciul venea la mine si stateam ore, nopti intregi de vorba… parca ne cunosteam de o viata… buun… toate bune si frumoase, nu indrazneam sa visez la mai mult de o aventura de vara (va dati seama ce distanta era Suceava-Craiova ). Si ce face olteanul meu la care i se aprinsesera calcaiele , dar rau de tot , isi cere transferul… cand mi-a zis nici nu stiam cum sa reactionez, am ramas efectiv blocata!! Si uite ca i se aproba … intre timp ma duce si la el acasa si cunosc pe soacra-mea, ca doar ii pleca baiatul asa departe, sau cum i-au zis prietenii “pleci acolo unde se agata harta-n cui” ..
Si uite asa ajunge olteanul meu pe meleaguri bucovinene (cum nu am mai calcat nici eu prin sud never ever, nici el pe aici)… asta se intampla pe la sf lui sept cand am venit aici… pe 4 oct are nunta sora mea… si io il iau pe al meu si il prezint atunci la ai mei, si bineinteles toate rubedeniile care mai erau acolo, bietul il luase cu calduri ca se simtea urmarit
Petrecem sarbatorile impreuna, frumos, dragoste, romanism… etc…
Boboteaza 2004 – trebuia sa plecam la servici, (eram schimbul 2) si hodoronc-tronc ma pomenesc cu inelul si intrebarea! am ramas blocata efectiv, mi-au dat lacrimile, nu imi venea sa cred ce se intampla… parca s-au intamplat toate prea de-a valma… dar uite ca pe 4 septembrie 2004 am pus-o de nunta la Craiova
Si uite asa dupa cativa ani (cam 3) a iesit si guguloiul asta mic, zis si “praz-bobinat” , pe care il iubim enorm si abia il asteptam!

Sper ca ati avut rabdare sa imi cititi povestea… m-am cam lungit ce-i drept, asa ca iertare pentru roman

Mihaela 19+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

bravooooo, Mihutzaaaaaaaaa!!! lulea e olteanul tau! si-al meu tot oltean. deci noi doua suntem oltence... cu pasaport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Adica..sunteti de-ale mele!!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput