Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza dragelor!

eram sigura ca gasesc si alte povestiri emotionante!
Maia ma bucur ca povestea ta a avut rezultatul scontat si sa va traiasca baiatul mare si frumos!
lyvy frumoase povestile tale si sunt sigura ca povestea cu randunoiul a fost plina de trairi!
naty frumos numeati ales... si mie imi place Elena, asa o cheama si pe mami meu.
Delphin la timp cu toate... si cu conceptia
ariel m-au luat furnicaturile la povestea cu "lipeala"
Violeta ce tare ca si-a gasit Sovi pereche cu aflatul vestii... super!

povestea cu intalneala am sa ma apuc sa o scriu si v-o trimit de indata ce e gata.
pana una alta va pupicesc! si imi plac povestile voastre!!

Mihaela 19+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Doamne fetelor toate povestile voastre sunt asa de frumoase si multa multa dragoste!Le-am citit si am am si caci sunt tare sentimentala si traiesc orice citesc sau daca aud vreo povestire eu sunt tare induiosata.Tare mult conteazaintr-o relatie dragostea si respectul reciproc.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 21+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Nicol nu prea mai ai timp si din cauza ca se intuneca mai devreme!
clau sa-ti traiasca perechea sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii ingerasii mici!
mary iti vei da seama cand nu vei mai putea dormi pe burta deoarece nu te va mai lasa bebelina ta
zozela eu deja am cerut de la tara muraturi acrrreee
Marina si eu mai am greturi inca dar nu mai sunt cu aceeasi intensitate ca-n primele luni.
numeioana eu am facut vergeturi pe sani la prima sarcina si in timp s-au mai estompat putin dar tot se vad.Eu am intrat la "femina intim" si acolo sunt discutii diverse printe care si creme pt vergeturi testate de fete si ca pret/calitate.Am luat o crema de la plafar pt vergeturi de la Tis Q4u ce contine levantica,salvie,lemn dulce,vita de vie,ulei din germeni de grau.Vanzatoarea mi-a recomandat-o si a zis ca e buna si pt vergeturi vechi eu citind si stiind ca nu prea sunt sanse de vindecare.Da se vindeca si atentie fetelor atunci cand sunt vinetii la inceput.Oricum am inceput sa ma dau costa si putin si voi vedea dupa o luna ce se intampla.Pe burta ma dau cu Johnsons baby soothing naturals caci o fata de pe forum spunea ca-i tare buna intr-adevar asa e.O zi buna

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 21+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata,
Am citit niste "povesti adevarate " axtraordinare pana acum, care mai de care mai frumoase si mai amotionante. Eu ma tot chinui sa va scriu si eu poveste mea, dar inca nu am scris-o , pt ca vreau sa fie cat mai pe scurt si nu imi iese deloc, mai ales ca nu prea am eu darul asta de a povesti in doua vorbe, si nici nu vreau sa va scriu un roman, asa ca o sa postez mai tarziu cand e gata.

20+
Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

clauclau, saru'mana de aprecieri, bebe e frumos, mami nu prea, ca e cat China!
sovietica, supertare povestea liniutelor gemene!
ioana, eu n-am facut pe sani, da' pe picioare... merge bine gradinita, avem copilasi, iar eu muncesc de dimineata pana seara ca asa mi-e felul. bine ca va am si pe voi langa mine! acu' ma gandesc ca anul asta trebuia sa am inspectia finala pt gradul doi, da' cred ca bebe ma face sa ma razgandesc.
bitzucule, cu draga inima iti spun ce ai de facut ca sa ai bebe baietel, sunt multe de care eu am tinut cont, da' a iesit!
violeta, suuuuper tare povestea cu "inundatia" de pishu.
frumoase povesti, in toate e mana destinului. eu eram clasa a 12-a ca si el, doar ca eu la pedagogic mai aveam un an. el era la lic militar si au trimis invitatie pt fetele din pedagogic pt banchet. mie imi displaceau baietii de acolo, mai facusem un bal impreuna si mi-au parut... magarusi, sa zicem, mie imi placeau cei de la politie. diriginta mea a insistat sa merg si eu, ca au pregatiri super, ca sunt draguti, ca etc. cu o zi inainte ma hotarasc sa da, umblu, caut de imbracat, gasesc cu greu... ajungem la Breaza cu autocarul in ziua balului, ne intampina baietii cu garoafe rosii. vine un tip la mine imi da garoafa, se prezinta si fuge. ups,hai ca-ncepe bine, cu baieti rusinosi! apare altul, imi da garoafa, nu se prezinta, dar incepe conversatia cu mine. dupa aia am aflat ca nici el nu voia sa vina la banchet, voia sa se uite la un film care era in seara aia la tv, da' la armata daca trebuie, atunci e musai! e, si mergem noi impreuna la masa, intre noi statea o colega (speriata si nedezlipita de mine). el nu putea sa vb direct cu mine, nu ma vedea prea bine. pana la urma a luat spatarul scaunului tipei care statea intre noi in brate si statea aplecat in poala ei, sau in dreptul sanilor ei ca sa putem discuta. am plecat de la masa ca sa putem vorbi linistiti, cand mi-a atins mana am simtit ca mor, cu toate ca nu era primul baiat din viata mea.eh, s-a terminat si seara aceea frumoasa,am reusit sa notez nr. de tel si el pe-al meu, telefonul meu era nou si trebuia lasat sa se descarce si apoi incarcat nu tsiu cat pt formatare, se inchidea in timp ce notam nr de tel. a doua zi am constatat ca ma sunase, iar eu aveam tel la incarcat. ma sunase sa-mi spuna ca vine cu trenul in ploiesti sa ma vada. m-am dus fuga cu masina la gara, cand s-a urcat mi-a cerut sa-i arat permisul, pana acasa am uitat de prioritati si alte reguli de circulatie... a inceput o perioada de intalniri in fiecare sambata, venea dimineata, pleca seara, nu stiam cum zboara timpul, simteam ca mor cand se intuneca. la a doua intalnire i-am marturisit sfioasa ca-l iubesc si-am vazut in ochiilui privirea pe care o are si acum cand ma vede. a urmat bacalaureatul lui, timp in care nu ne-am vazut si tare greu a fost, apoi am mers doar noi doi la munte o saptamana... eh, el a mers la academie in sibiu, tare greu a fost, apoi eu am at la facultate in bucuresti si... ne-am despartit...pana in anul trei. asa a fost sa fie, nu stiu. in tot rastimpul acesta nici eu nici el nu ne-am mai putut atasa de nimeni. in anul trei la sesiunea din iarna trebuia sa intru la un examen cineva ma stresa cu telefoanele. deja innebunisem. intru la examen, telefoanele continuau. sun, imi respinge abia dupa ce ies de la examen reusesc sa vb la tel si aflu ca e el. si iar mi s-au inmuiat picioarele. a urmat o perioada in care doar vb la telefon ore in sir, dupa doua luni a venit in bucuresti sa ne intalnim. in vara aceea am facut logodna la biserica la sibiu. in ziua logodnei m-am simtit foarte rau, dar foarte fericita. eram insarcinata. prima sarcina pierduta... mi-am revenit totusi repede, aveam licenta, aveam inspectia si examenul pt definitivat, el statea in sibiu, eu in bucuresti. in vara urmatoare a venit si el in bucuresti, am fost tare norocosi ca a fost singurul din 40 care a fost ales pentru o functie importanta de aici. si ne-am mutat impreuna, dupa atatia ani de stat departe. am muncit, am razbit pana acum, i-am adus langa noi pe sora lui cu sotul, ca nu gaseau serviciu in craiova, am zis ca facem un lucru bun, pe parcurs ne-am convins ca nu e chiar asa. au fost si bune si intamplari mai putin bune, ca in orice familie, toate, insa, ne-au apropiat foarte mult. imi este greu daca nu-l vad o zi, imi lipsesc grozav caldura din ochii si vocea lui de cate ori nu ne vedem sau nu ne auzim la tel. este cel mai minunat om, de fapt, cel mai potrivit pentru mine caci si voi aveti soti minunati, scumpelor, se simte din cum vorbiti despre ei. acum nu suntem casatoriti, nu avem decat logodna facuta la biserica, cununia civila vrem sa o facem inainte de nasterea lui bebe. stiu ca este o poveste lunga, o poveste despre o iubire intensa care s-a transformat intr-o iubire matura. o poveste a doua suflete ce nu pot exista decat impreuna. si alaturi de bebe Mihnea, Doamne ajuta!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Dragele mele, tin sa va zic ca toata noaptea am visat numai povesti de amor! m-am trezit toata o miere si un fior...

Ariel, super povestea ta si totusi amicul tau a facut un gest frumos sa iti faca lipeala cu individul din umbra. Ai fost la limita sa treci pe langa Omul vietzii! Sigur spiritul lui Ringo va pazeste acum din Taramurile Vesnic Verzi!

Violeta! terminareeee!! apai daca nici eu nu pot sa imi imaginez fatza lui in momentul ala, atunci cine?!

Cami
, la multe saptamani!! 40 ca sa fiu mai exacta, ca apoi se reseteaza contorul...

Maia
, iti multam pt pontul cu crema Tis! pentru linistea lu cuscra Naty o sa imi cumpar si eu un tub-2.

sovi 15+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata, fetelor!

Mai cat de frumos povestiti!

Delphinas, Ariel, Vio si Teo, asa mi-au dat lacrimile, foarte frumos ati povestit!

Sovi, ti-ai schimbat semnatura, uraaa, azi avem si noi 15 sapt!

Marti ma duc si sa fac TT si ma programez pt. eco de 20 sapt!
Azi iar plec la 12 la servici, dar termin mai devremeee, nu mai pot de fericire ca stau doar 6 ore!

Oana 15+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Azi baiatul meu face 2 ani si 10 luni , sa-l pupe mama pe el de scump! Dragostea vietii mele!

Oana 15+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata fetelor,

am citit numai povesti frumoase aici. Suntem niste norocoase, avem familii frumoase si soti care ne iubesc foarte mult! Si copiii nostri or sa se nasca in niste familii minunate si or sa fie iubiti mai mult decat orice pe lume.

Naty, frumos nume! SA fie intr-un ceas bun.

Maia, tine-ma la curent cu rezultatele cremei, caci si eu am ceva vergeturi de la sarcina anterioara.

Bubu, sa-ti traiasca cavalerul de 2 ani si 10 luni. Un adevarat barbatel ai in casa!!!!

Aseara mi-a venit randunoiul acasa ai am dormit foarte bine, nu m-am trezit azi-noapte nici pentru pipi. Se vede treaba ca eram obosita...

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Maaama ce povesti fruuumooaaasee!!Nu nominalizez-pt.ca nu pot!Toate povestile sunt absolut minunate,pline de romantism,durere,iubire,fericire..Sa fiti sanatoase dragele mele si sa aveti o viata-cel putin-la fel de frumoasa cum a fost pana acum!!
Mai vreaaau!!Haideti cu povestile fetelor!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput