Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

ce de povesti ati mai scris cat am stat eu cu ochii pe pereti de mi-am depanat in minte primele intalniri cu randunoiul!
Ioana, astea da povesti cu 2 liniute, in care imposibilul devine miraculos, posibil!
Cu vergeturile, am ras de optimista din tine! eh, macar sunt simetrice!
eu nu ma dau cu nimic pe burtic, ca nu stiu unde citisem ca nu ajuta cu nimic cremele... doar ca, dupa dush, cand mai am sapun pe mine ma frecusez cu o perie dinaia cu ciocuri de cauciuc pe burta si pe coapse pana se roseste pielea. Nu ma copiati, ca nu stiu daca e ortodox ce fac eu!
RalucaS, degeaba incercai tu sa pui de bb in cei 2 ani, daca tie ti-era scris sa fii colega de odisee cu noi! :))

Cat despre imaginea mea in fatza randunoiului cand nasc... n-are cum sa intreaca o alta imagine pe care mi-o stie cand am fost eu f bolnava de curgea din mine pe toate partile posibile (scuzati daca e prea scarbos) si ii ziceam semiconstienta sa cheme salvarea (eu credeam ca mor -da pe bune!) si el avea garantia homeopatului ca nu e cazul. si asa a fost, remediul homeo a functionat, Randunoiul a stat planton si m-a ingrijit, iar eu sunt bine-mersi. Pasarea Phoenix sa imi ziceti :))
A nu se intelege ca nu i-am purtat deloc pica pt ca n-a vrut sa ma duca la spital :) da mi-a trecut.

Mami, ce de aventuri pana ti-ai gasit jumatatea! si ce curaj ai avut sa te hazardezi cu un blind date!

Kitzy
, uau! iubire adolescentina! Cred ca imi inchipui cum a fost vacantza! tineti-o tot asa! 10 ani, mamma mia! timp in care eu rataceam cautandu-l pe randunoi :)

Mai ce telenovele putem noi sa scoatem!

Tare as vrea sa aud povestea de amor a Delfinutei ;) Silfidutza, considera-te provocata!

sovi 14+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Vaaaaai, ce-mi place sa citesc povesti de dragoste!!!!! Eu cred in destin si mai cred ca oricine are jumatatea lui.

Cand am aflat ca am un admirator eram deja de 2 ani si ceva impreuna cu un baiat care statea in Italia. Si acum tot acolo este... Idea era ca dupa terminarea facultatii sa merg acolo sa ne casatorim. Il iubeam nespus, eram disperata dupa el! Probabil ca ma iubea si el... imi arata prin toate modurile posibile, dar doar cand eram impreuna. Cand era departe nu stia sa spuna vorbe frumoase...sa ma faca sa simt ca-l iubesc. In ziua cand l-am cunoscut pe cel ce avea sa-mi devina sot se implineau vreo 2 saptamani de cand nu mai vorbisem la telefon cu prietenul meu si eram suparata pe el. Ai mei erau in concediu si eu eram singura acasa, asa ca am decis sa dau o mega petrecere. Mi-am invitat prietenele si prietenii, dar am realizat ca nu prea erau baieti. Asa ca atunci cand o vecina mi-a zis ca am un admirator n-am stat pe ganduri si i-am zis sa ii spuna sa vina la petrecere impreuna cu un prieten, chiar doi.
Nici prin gand nu-mi trecea ce avea sa urmeze... A venit si el intr-un final, dupa ce s-a lasat asteptat, dar eu n-aveam treaba, ziceam ca-l pasez la o prietena caci eu am prieten. L-am vazut, mi s-a parut dragut, dar cand a inceput sa vorbeasca m-a fascinat. Avea darul vrajirii... Am stat la taclale impreuna cu alti prieteni pana la ora 6 dimineata si m-a impresionat foarte tare. Aflasem ca e medic veterinar (eu iubesc animalele!!), ca arata bine, ca e bine crescut... Apoi, la cateva zile, am mai aflat ca a fost prieten cu o vecina de-a mea de bloc, deci il cunosteam si ca mama lui lucreaza la banca unde fac eu tranzactiile lunar, deci o cunosteam si pe ea.

Au urmat intalniri, sms-uri cu vrajeli si ne-am cuplat. Cam asta e. Ne-am casatorit in 2005 si acum asteptam un bebel.

Ioana
23+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am dat gata 2 eclere, poape-poate pun si eu 1 kg pe mine.... Ce mi se pare mie ciudat la vergeturile mele e ca sanii n-au crescut prea mult... Cand or creste cu adevarat ce ma fac??

Sovi, ce haioasa esti! Pup randunica!!
Zoze, frumoasa povestea ta!! Eu nu stiam cat te-ai chinuit tu cu bebe, chiar credeam ca nu te strofoci prea tare, avand in vedere ca nu scriai nimic despre asta la aspirante. Ma bucur ca ai reusit! Bravo!!

Ioana
23+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am intrat si eu un pic
Zoze, frumoasa rau poezioara, sa stii ca-ti multumesc mult de tot.Am salvat-o si am sa o invat pe dinafara si o sa o spun puiutul meu seara la culcare.Randunica lu' mami.

Mami-papatot si eu am aflat dupa ce am ramas gravi ca am uter retrovers.SI eu tot ca tine stateam cu perna sub fund si picioarele pe pereti, dar nu stiam ca am uter retrovers,iar la un astfel de uter trebuie sa stai pe burta.Asa ca a fost voia Domnului sa ramane gravi.

Teo2irina bine ai revenit la noi, te asteptam mai des, ca nu prea ti-ai facut prezenta.Eu stiu povestea ta inca de la inceput.
Data viitoare am sa aplic si eu aceeasi metoda ca mine, poate da Dumnezeu sa am si eu pereche, asa cum imi doresc.

IRINA
+16
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Sovi, merci mult pentru lamuriri.Daca imi mai spui ce sunt alea tabule si humus???te pupacesc de o mie de ori ...si am sa tin cont de sfaturile tale, excat asa am sa comand, ca sa nu dau gres.Ii pregatesc o surpriza lui bitzu'.Iar preturile sunt mai mult de ok.

Mami_papatot daca nu ai gasit o doamna care sa te ajute la curatenie, sa-mi zici ca am eu una, si draguta si harnica.
eu nu va pove acum povestile mele, ca sta bitu in coatsa mea sa-i cedez laptop=ul.Poate mai intru sa mai trag cate un ochi,daca obtin permisie

IRINA
+16
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Iar m-ati facut sa plang ....
Foarte frumoase povestile voastre!!!

Dana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ati vazut??Luati de la capat toate povestile despre randunoi si sa-mi ziceti daca e vreuna in care nu a fost CLAR mana destinului. Asteptam in continuare povesti de la randunici!
Despre vergeturi: eu inca nu ma stresez tare, mi-a dat DD (si mostenirea de la mama) o constitutie fara vergeturi si celulita (pana de curand, ma puteau invidia si unele fete de 20 de ani; de la 31 de ani celulita a inceput discret sa apara...). ma dau cu Mustela dar, sincer, sunt multe zile in care uit, mai des ma dau cu lotiune Johnson baby oil dupa dus, pentru hidratare. Sovi, ce faci tu nu e deloc ortodox! Nu prea avem ce face, decat sa speram ca nu vor aparea prea multe!

naty 17+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ehei, Bitzo, tabuleee

Tu du-te unde ti-a zis Sovi, comanda tabule si vezi tu ce-i aia, discutam dupa...
Week-endul asta suntem sambata la un botez si duminica la nasi, dar neaparat imi iau apoi randunoiul de aripa si-l duc la restaurantul ala...

naty 17+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Apai dragele mele, trebuie sa va spun si eu povestea mea daca tot suntem la capitolul asta!
Suntem impreuna de cand lumea ca sa zic asa, am crescut impreuna...Eu eram in cl a VII-a , el a IX-a, proaspat licean. Eu din Pitesti, el din Bucuresti. Intalnire la bunici la tara. Ne-am placut imediat, dar eram niste copii! Insa asta nu l-a impiedicat sa aranjeze pentru sambata ( cand mergeam cu gasca la discoteca ) sa plece toti ceilalti inainte ca sa mergem noi singurei sa ne cunoastem. Am mers 3 km pe jos, am vorbit mult, apoi am dansat...Dupa vacanta cand fiecare era in alt oras ne scriam mult si vorbeam la telefon cu orele asteptand o noua vacanta si tot asa. Mai tarziu venea in weekend-uri la mine la Pitesti, alta data eu la el si-uite asa au trecut anii. Apoi a venit facultatea si ne-am mutat impreuna din prima clipa. Ce timpuri! Restul este istorie...Ce pot sa spun,privind in urma totul a fost asa de frumos, cu sarutari furate noaptea la poarta, cu poezii de dragoste, flori si scrisori! Si apoi cu nopti pline de pasiune ...A fost exact cum trebuie sa fie o poveste frumoasa de dragoste! Iar acum ne iubim din ce in ce mai mult si suntem cei mai buni prieteni! Si il avem pe RAzvanel...si acum pe Rebecca! Ce sa mai, suntem binecuvantati!
Asta-i povestea noastra spusa foarte pe scurt!

Si vineeeee in seara asta!!!!!! Ce somn lin o sa am

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Foarte frumoase povestile voastre! Le-am citit pe nerasuflate!

Ela - si eu care credeam ca m-am maritat devreme , ca m-am mutat cu sotul meu (pe atunci prietenul) la 20 ani. Foarte fain pe de o parte, pentru ca ati reusit sa va modelati unul pe altul dupa celalalt, pentru ca la varsta asta toti sunt mai maleabili. Mai tarziu e mai greu sa schimbi anumite tabieturi, mod de viata, etc.

Mami 16+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput