Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ella, bine ai revenit, tu esti una dintre randunicile care-au absentat o perioada. Eu ma bucur ca ai reusit sa intri sa ne mai dai vesti despre tine. Nu stiu sa mai fie vreo randunica cu cerclaj, sper sa nu ma insel...Ai avut ceva probleme?
Oricum stai cumintica in pat cum ti-a zis doctorul si totul o sa fie bine.

In privinta caderii parului, nu stiu ce sa zic, stiu sigur ca se intampla asta din cauza hormonilor de sarcina si la un moment dat o sa se regleze, dar daca exista ceva impotriva in perioada asta, nu stiu...Poate ne ajuta Naty cumva, ca ea ne da multe sfaturi bune.

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am revenit si eu, e gata papica, asteptam sa se raceasca putin si sa mancam

Zoze, multumesc frumos pt. urari, esti singura care m-a felicitat!

Sovi, te pupic si pe tine!

Movalinda se distreaza la botez! Stiti despre cine zic!

Ella, saracuta de tine cu cerclaj...sa stai cumintica in pat! Eu folosesc un sampon si o masca de par Elseve-Loreal pt. antirupere si e f. bun...nu imi cadea parul, dar poti incerca...alte remedii naturiste nu prea stiu, dar o intreb pe sora-mea ca are un tratament de la coafor si-ti zic. Aaaa, parca ulei de ricin cu Vit A amestecate si masat capul si stat asa 10 min.

Raluca, daca scade febra la paracetamol si apoi esti ok nu cred ca sunt probleme, dar daca e mai grav intreaba medicul

Cristina, nasoala treaba cu 5:30, dar trebuie sa fii increzatoare ca e doar o etapa, te asigur! Si Vlad a avut perioada cand se trezea noaptea de multe ori, plansete, trezit devreme si tot tacamul...primii 2 ani cam asa sunt!

Cu fofo eu n-am probleme, la sarcina trecuta o puneam pe sora mea sa ma faca, eu numai cu ceara ma fac, iar cand a fost ea gravi o faceam eu Asa ca de data asta tot ea o sa ma faca cand no sa mi-o mai vad
Daca va faceti cu ceara puteti merge linistite la cosmetica, nu-i nici o rusine!

Oana 15+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Livi daca ai febra ia Paracetamol cu incredere(nu Paracetamol Sinus!!)!
Clau nu ma mai apuc de calcat nici batuta!Am bagat o masina si basta-ca ma dor toate shele!!
Ella si mie imi cade parul!Si..mult,in cantitati uriase!Nush ce-i de facut!Cred ca maria sa gravidenia poarta vina!
Fug sa deschid un nou capitol!Fiti pe faza!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

oana - ms mult de raspuns, dar nu pt mine ma interesa, ci pt lyvy ca am citit ca are febra si este racita, si parca am citit eu undeva, ca febra peste 38 de grade poate provoca malformatii fatului, nu mai sunt foarte sigura de aceasta informatie, de aceea va intreb si pe voi ce stiti despre febra si sarcina

21+
Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Haideti mai sus fetelor!! Ramurica 37 ne asteapta!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia81 spune:

Salut fetelor .Sunt si eu o graviduta in 18 sapt.As vrea sa intru si in discutii daca se poate

Mergi la inceput