Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
natynic spune:
Buna dimineata, randunici somnoroase!
Ariel, kanamicina din ochi nu-i bai asa mare, desi un pic de absorbtie exista si daca te dai local. Era insa foarte la inceput, practic se pare ca in primele 9 saptamani daca este sa aiba efect negativ un medicament, asta se soldeaza numai cu avort, nu cu malformatii, oul e prea mic si fragil ca sa reziste. Si nic caile de legatura sanguine mama-fat nu sunt bine definite. Abia apoi devine mai rezistent, nu moare dar poate avea de suferit. Kanamicina da surzenie, ori la acel moment nu putem vorbi de ureche interna formata la bebic, asa ca stai linistita.
Cat despre sfaturile date Pidanei, nu uitati nici una ca fiecare organism e unic. Ceea ce la tine a mers bine si usor nu e neaparat valabil la alta. Homeopatia e excelenta in tulburari FUNCTIONALE, nu organice, la tine era probabil un dezechilibru tranzitor. Dar si hiper- si hipotiroidia au nenumarate cauze si nu in toate merge homeopatia. Euthyrox trebuie si el dozat cu rabdare si oricum, chiar daca se semnaleaza cazuri de hipertiroidie la copil, tot e mai putin rau (si TRATABIL) decat un retard mintal din cauza netratarii mamei.Asa ca tu multumeste lui DD ca esti bine dar o rog pe Pidana sa mai ceara un sfat de endocrinolog si sa nu se sperie. 
naty 17+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
PIDANA spune:
Buna dimineata!
Azi am dormit si eu pana la 9.30 si cred ca mai dormeam daca nu TREBUIA
sa ma duc la baie. Dar de la 4-6 nu am putut dormi. Daca ma trezesc in intervalul asta orar sa ma duc la baie nu mai pot adormi indiferent cat de obosita sunt.
Va multumesc pentru sfaturi, Natynic si Ariel!

Culmea e ca ieri m-am tot gandit ca e mai bine sa incep tratamentul de azi, si apoi mai vad luni ce spune si alt medic; iar marti trebuie sa ma duc sa imi creasca doza
. Parca am un feeling ca asa e bine sa fac.
Iar in privinta dr ginecolog ma gandeam sa ma duc in continuare la dr. Parau, desi mai am o urma de indoiala.
Stiti cumva daca Dr Iosup mai ore la Polisano? stiu ca la Polisano o sa ma trimita pt eco morfologica dar nu stiu la cine.
Am o foame de nu va pot exprima in cuvinte, ma duc sa vad ce am prin frigider si ce-mi face pofta. Cred ca mai pofta am de
decat de mancare. 
Dana
14+
Maia37 spune:
Neata randunele!Stiti care a fost grija mea cand m-am trezit de dimineata?Sa fac sarmalele la care m-am gandit toata noaptea cu varza acra de care tot ati povestit aseara.Si bb este fericit ca tot se misca de azi dimineta.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
21+ cu
Vlad
clauclau spune:
Neata si eu la apel! Am dormit pana la 10.30, a fost asa de bine...Razvanel s-a trezit devreme dar s-a jucat in liniste si nu a intrat deloc peste mine in dormitor sa ma scoale. E asa de cumintel! A fost in vacanta saptamana asta si abia aseara mi l-a adus randunoiul acasa. Mi-a fost asa dor de el!
Acum vrem sa ne apucam de ceva treaba prin casa, stiti voi, ca sambata...spalat, aspirat, sters praf, etc.

DAr o sa stau si cu un ochi aici la voi, de control asa! ![]()
![]()
Va pupic si o sambata frumoasa sa aveti! 

CLAU
22 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mihutza11 spune:
Buna dragele mele!
nu am pucat sa citesc nimic din urma... dar am intrat sa va spun ca
E FETITAA!!!
tati e in culmea fericirii ca asta isi dorea... are 520 g, Lungime femur=2,97 cm, e lunga cam de 15cm (din cap pana la fundulet), si e jucausa manca-o-ar mama pe ea... a fost asa de dulce la eco, ca dadea din manutze si la un mom dat a facut semnul asta
... pe bune, ca radea si doctorita
.. si cf masuratorilor DPN-ul ar fi 23-24.03.2008
e dezvoltata normal, singura buba, ca sa zic asa e ca era cu capul in jos cam pe canal... dar sper sa nu ramana asa, sa fie fetitza cuminte si sa revina la normal!
as vrea sa va citesc din urma, dar nu prea am timp, ca am o groaza de facut.. program administrativ de sambata! vad eu cum fac pana la urma..
acum mai am o dilema: Daria sau Miruna?
dulcik fetele vorbarete!
p.s. eu am poftit la dulce mai mult decat la acru si uite rezultatul!

Mihaela
19+
Pozici
Bebitzu
natynic spune:
Mihutza, FELICITAARI!!!! Bun venit in gasca soacrelor mici (si acum nu ma mai speria si tu cu dulciurile, ca eu tot acru mananc dar nu mai am chef sa schimb iar culoarea caruciorului!)
Cat despre vot: Miruna!
naty 17+ cu
(Iulia Elena)
ancadragoman spune:
FELICITARI!!!!!!
Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea.
Daca tot se voteaza merg si eu pe MIRUNA
anca
39+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 5 ZILE!!!!!!!!!
natynic spune:
Anca, se pare ca pe sapt viitoare asteptam vesti de la tine, nu??
naty 17+ cu
(Iulia Elena)
ancadragoman spune:
Asa sper si eu ,oricum daca nu nasc pana vineri ma duc sa imi induca nasterea
anca
39+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 5 ZILE!!!!!!!!!
slimatei spune:
fetelor stiti ceva de diana ... e bine..?
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto