Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mersi fetele de galerie!! eu asa sper: colorata maine sa fie gata!

si Zoze varza are cred ca vreo luna, nu mai tin minte exact cand am pus-o.. daca ea nu e murata, zeama sigur e cu gust de zeama
inca o data! ca mor de dragul vostru!

Mihaela 19+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Doamne, ce povesti frumoase aveti!

Ca sa nu ma certe papacioasa ca raman corigenta vin si eu cu povestea promisa:

Ma aflam eu intr-o vara, fata cuminte si suparata pe tot neamul barbatesc. Ultimele 2 relatii se terminasera in acelasi mod: el a gasit pe altcineva mai cu mot decat mine, si s-a dus totul pe apa sambetei... Dupa ce mi-a trecut perioada in care ma credeam urata si proasta, inutila si ne'buna de nimic - ca deh, 2 barbati ma parasisera in acelasi mod (mai tarziu aveam sa aflu ca de fapt ei erau idiotii care se refulasera cu prima fusta usoara intalnita la colt de strada), am ajuns la starea aia de dezinteresare, in care ma impacasem cu soarta.

Prietena mea cea mai buna din liceu avea un prieten, cu care vroia sa se duca la mare. Parintii ei fiind foarte stricti, nu-i lasau sa plece doar ei 2 singuri. Asa ca mi-a propus mie sa merg ca respectabila persoana insotitoare, care sa veghez la buna desfasurare a lucrurilor, si sa pastrez neintinata onoarea celor 2 amorezi.

Cum nu aveam nici un program, am zis ca 4 zile la mare nu au ce sa strice. Ce daca era septembrie, tot litoralul mort si pustiu, frig si vant? Ce daca nu stiam decat ca o sa stam la gazda in Costinesti, dar nu cunosteam nici una? Am plecat la mare...

Dupa 3 zile din cele 4 planificate, ne hotaram ca am indurat destula distractie, si plecam inapoi acasa. Ne-a ajuns timpul mirific in care am murit de foame, frig si plictiseala.

Doar ca nu am luat un tren direct pana in Bucuresti ci am schimbat in Constanta - iar a intervenit providenta! Ne dam jos din tren, si ne ducem sa ne luam bilete la urmatorul rapid spre Bucuresti. La un moment dat, vad ca vine un tip bine si se saluta cu iubitul prietenei mele. Stangeri de maini, imbratisari "ce mai faci, nu ne-am mai vazut de un car de timp, mai tii minte cand..." etc, etc. Eu il urmaream mai din spate, si imi cam sticleau ochii "mama ce tip misto, cine o fi?"

S-a dovedit a fi un coleg de facultate cu respectivul iubit. In conformitate cu rolul meu de pazitor al bijuteriilor coroanei (ca sa va lamuriti, obiectele pazite aveau 22 de ani, nu mai erau de mult minori...!) ar fi trebuit sa fac un raport cu numele, CNP-ul, mama, tata si ce-a facut in ultimii 5 ani... Dar m-as fi fasticit prea tare, asa ca doar am dat mana cu el cand am facut cunostiinta si mi-am baiguit numele. "Oare observasem un oaresce interes, sau mi s-a parut mie?" si multe alte intrebari de tanara amorezata pe loc, imi treceau prin cap.

Au stat baietii la povesti din facultate in gara, si el brusc s-a hotarat ca merge si el cu noi la Bucuresti, desi nu avea treaba acolo, si avea deja bilete cumparate pentru alta destinatie... Mai tarziu mi s-a confesat: "pai normal ca am venit la Bucuresti, ce vroiai sa te las sa fugi si sa te pierd?"

La Bucuresti ne-am intalnit de cateva ori in grup, apoi mi-a sugerat candid ca mai bine ar fi sa ne vedem si noi o data singuri, nu cu turma dupa noi. Eu am acceptat cu aceeasi ochi sticliti!

Apoi s-a terminat vacanta si trebuia sa plec inapoi la facultate, drept pentru care am stat eu mult si m-am gandit ca relatiile la distanta nu functioneaza, asa ca mai bine ne despartim acum, inainte sa se inchege relatia prea mult. Asa ca ne-am intilnit si i-am spus "pa" cu o mare raceala. Instinctul meu de conservare pusese stapanire pe mine si pazea fortareata!

El, bietul, nu a avut ce sa faca si a acceptat ideile nebunei. Nebuna care dupa o saptamana, si-a concediat instinctul de conservare, si-a luat inima in dinti si l-a sunat! Si de-atunci au urmat telefoane si sms-uri din de in ce mai multe, din ce in ce mai romantice. Maria Sa roaming-ul sa traiasca!

A venit urmatoarea vacanta in Romania, timp petrecut impreuna, plimbari prin toata tara, prezentari la parinti... and the rest is history!

Acum sunt convinsa ca relatiile la distanta pot avea mari sanse de reusita. La noi a functionat in cel mai fericit mod!

Gata, hai ca m-am intins prea mult.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Am si eu o intrebare:cum fac sa nu-mi mai apara toata adresa la ticker, ci doar denumirea pe care o vreau eu????????
Help!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 18+Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ce povesti frumoase aveti fetelor....mi-a placut mult sa ma delectez cu ele
Ada bine-ai venit pe creanga!
Ma duc sa pap niste sarmale ca acuma am venit de la servici si sunt rupta de foame. Sarmale de la soacra, da is fooooarte bune

15+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

kitzy,se poate, ce sarmale? ca de-alea n-am in pivnita

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Miha varza bunicii mele mai are de "clocit" vreo 2 saptamani!In schimb..varza ta-sigur e acra-cu totul!!Pofta buna!!
Kyyyya stai ca nu scapi asa usor!!Pai ce facusi?!Sarisi tocmai partea cu luatul?!!Hai..inapoi si..deapana ca ne tii in suspans!!
Cami mergi la Profil personal,iar la rubrica Semnatura-scrii asa: [ url= "linkul ala lung al tikerului" ]denumirea pe care o vrei tu[/ url] fara spatiile pe care le-am lasat eu in paranteze.Dai Vizualizeaza semnatura inainte de a Trimite pt.a vedea daca ti-a reusit!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

mi-am petrecut ziua citind povestile voastre despre cum a aparut randunoiul, care m-au emotionat foarte tare. toate istorisirile sunt faine si speciale …
acuma, ma iertati, intrerup putin lantul povestilor de iubire si al discutiilor despre muraturi (pofta pe care din pacate nu o impartasesc, eu de prin saptamana a 12-a nu am mai avut chef de acritura –acuma mai am o jumatate de borcan de castraveti in saramura si ma tot gandesc ce sa fac cu ei) ca sa va pun o intrebare mai mult sau mai putin serioasa : eu de cateva
zile am o mancarime pe burta si ma gandesc daca e normal sau nu – a mai patit cineva asa ceva ? initial m-am gandit ca e din cauza cremei cu care ma dadeam (de la milupa, daca intr-adevar am facut o alergie va spun ca sa va feriti de crema asta) dar am intrerupt-o de vreo cateva zile si mancarimea, desi nu mai e atat de intensa, tot mai exista … ma gandesc daca e cazul sa ma duc la doctor, dar parca nici asa, ca gravida paranoica sau bolnav inchipuit nu vreau sa ma comport.

Data viitoare scriu si eu povestea mea, care a inceput tot la mare, dar la vama veche, si pun si niste poze, sa stiti despre ce vorbesc

toate randunicile
nici nu stiti ce rau imi pare ca nu apuc sa intru decat atat de rar!

Simona
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Marina taci-ca nu vreau sa schimb meniul!Varza mea trebuie sa o fac-calita-doar nu cumpara saracul randunoi scaritza afumata degeaba(ca i se paru nevestii nebune ca nu merge varza calita cu pastrama de oaie!)!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_buc spune:

fetelor, m-ati innebunit cu poftele voastre..mai usurel ca unele sunt la sv inca si nu pot sa se rasfete cu bunatati (ma refer aici in special la sarmale...) si nu de alta, dar chiar mi-e cam foame si mie (desi cred ca nu mie, mai degraba lui bb :D)...hehe, asa ce ma scot cu pftele lui bebe acum...nu vreau eu - vrea bebe, nu imi place mie, ii place lui bebe :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ela, multumesc de indicatii, dar tot nu-mi iese
Cred ca sunt cam batuta in cap azi. Il mai bibilesc eu cand imi mai aduc aminte de el, ca deocamdata mi-a trecut.

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 18+Luca

Mergi la inceput