Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
ada_buc spune:
Multam fain, zorela....as fi aflat eu ce "culoare" are daca voia sa desfaca genunchii la ultima eco....sper ca luni (cand avem urmatoarea intalnire) sa fie mai cooperant si sa ne spuna ce e. Pana una alta, ma chinuie piciorul stang f tare (desi nu am pus prea mult in greutate). Cred ca sarcina face presiune pe sciatic si am ajuns sa merg schioapa ca o bunicutza...voi aveti asemenea probleme?
nicol_conte spune:
ALI76 felicitari pt baielet!!Sa va traiasca!!
ADA bine ai venit in stolul nostru! sa ai odisee frumoasa alaturi de noi si sa ne impartasesti si noua bune si rele despre tine si bebicul tau
.
Eu am nascut la Municipal primul copil, si cum tot acolo voi voi naste.Mi-e mi s-a parut ok.Nu am stat in rezerva ,dar saloanele sunt de maxim 3 paturi,cu bebeii langa noi ,cu tv,masaj pt stimularea lactatiei..a fost ok!
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
14+ si Alexia(24aug2005)
mihutza11 spune:
mai dar ce ma enervati cu poftele voastre... eu mor aicishea la servici... aveti mila... 

...
dar nu ma duc eu acasa si Zoze ce varza acra am (nu am praz, dar din 2 una am- asa ca raman cu pasaport
), ca e gata murata! hihihihihi...
Oricum cred ca muratura mea preferata e pepenele rosu (harbuz-cum se spune la noi sau Lubenita-cum e in Oltenia)
si omul meu a mancat pt prima data la mine si i-a placut la nebunie

deh mai Clau omu' era aprins rau de tot!
... asa e el... i se pune pata si gata! 
mami felicitari pt sorelina! 
Ali76 sa va traiasca flacaul!!! 

mamaaa Teo ce m-ai dat gata la faza asta!! esti tare! 
Zozeeeeee chiar ca mare isterie ai creat aici! sefa e sefa si trebuie ascultata! ![]()
Ada bine ai venit alaturi de noi pe crengutza! sarcina usoara si bebe sanatos! 
Nicol ai trecut prin cate ceva... oricum imp. e finalitatea povestii...
mai fetelor va dati seama/??... maine ma duc la eco... ce putin mai e si imi vad bebicul!!!!! yuppyyyyy.... dar numai ca mi-e ciuda ca al meu are niste treburi si nu poate sa vina... si lui ii e si mai ciuda! si dok nu cred ca poate sa-mi puna pe cd sau dvd eco... imi da numai poze, ca nu e extra performant aparatul... mor de nerabdare.. cred ca si in noaptea asta visez frumos... ca azi noapte am visat o fetita frumoasa foc... cine stie?
Mihaela
19+
Pozici
Bebitzu
ada_buc spune:
Nicol, pe mine m-au speriat diverse persoane ca esti umilita, ti se vorbeste urat, daca nu dai in stg si dr nu se uita nimeni la tine...de-astea...stii cum e prin spitale inca in Ro... am un dr de care sunt f multumita cu care ar trebui sa nasc la municipal..si nu l-as schimba. dar tare ma tenteaza nasterea la medlife unde cica totul e f bine pus la punct, nu vii cu absolut nimic de acasa....mai vedem, nu sunt convinsa...
Teo2rina spune:
mihutzule, tinem pumnii pentru maine la eco!!! vii cu vesti colorate?
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
clauclau spune:
Ada, bine ai venit printre randunici! Spune-ne si tu povestea ta ca noi tocmai ce le-am depanat de ieri incoace!
Eu o sa nasc la Medlife si mai este si Pucca, dar vad ca trage chiulul de pe creanga...
CLAU
22 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
cami33 spune:
Bafta la eco, Mihaela! Sa vii cu caruciorul colorat dar si cu vesti bune despre bebe.
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
18+
Luca
zozela spune:
Nicol-Alexia e bucatica rupta din tati!
Daca vrei cupil..tre' sa-ti faci mamico!![]()
Miha..bine..fie..daca ai varza-iti las pasaportul!!Auzi..da' cand ziceai ca ati pus varza aia?!
Sa nu-mi spui ca e posibil sa se fi acrit si a bunica-mii!!!
Stai ca-i dau un telefon ca sa am informatie sigura!
..
Edit:hai ca de pofte am inceput sa mananc litere!
Woow Miha!!Maine vii cu coloratuuul?!
Hai Mihaaa!!
Ela..
in 20 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
nicol_conte spune:
mihutza - hai cu coloratul!!

zoze -ai mare dreptate!e bucatica rupta din el
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
14+ si Alexia(24aug2005)
ada_buc spune:
povestea mea.. e simplu...ne-am casatorit anul trecut si in luna martie am intrerupt pilulele cu dorinta de mai lasa sa treaca cateva luni fara pastile si fara sa raman....am ramas in primele zile din iulie cand ma asteptam cel mai putin - erau 40 de grade afara, noi zugraveam casa noua in care urma sa ne mutam, ne-am mutat..carat si curatenie (tot tacamul)....si mie tot nu-mi mai venea cm (o puneam cu nonsalantza pe seama caldurii).....cand fac testul... 2 liniutze clare si evidente...bb deja era bine fixat
dupa ceva sapt de acomodari cu ideea (initial am fost speriata) am ajuns sa fiu o viitoare mamica constiincioasa. si f fericita ![]()
cam asta....