Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

pupici, randunici ... azi am avut o zi mai especiali, ca m-am trezit la 6 fara un sfert si sunt rupta de oboseala ... am fost cu soruta la ezamin, ca a dat de carnet si a luat sala cu 24 de pct...fata desteapta,nu ca sora-sa ... acum trebuie sa mai fac niste drumulete dupa care diseara tot cu sora, s-o prezentarisesc la meditatii la engleza .. eclasa 12 ... aterminat in toti anii cu 9,90 daca nu mai bine si uite acum a apucat-o ca e nu ia bacul ... ... mi-e somnn de numa, desi am bagt o bucatica de dormire de la 10 la 13 dar tot mi se inchid ochii ... acum treuie sa plec , nu inainte insa de a va spune ca m-am delectat si eu cu povestile voastre dragute si emotionante ... iar, fara nominalizari pentru ca toate au ceva special ...

si pentru natynic, , felicitari pentru nume, este foarte dragut si imi inchipui ca inseamna mult pentru tine ... Sf. Imparateasa sa vegheze mereu deasupra printesei tale!

pentru randunicile corigente la povesti ... bagati mare, ca nu scapati!

cred ca am vrut sa mai zic ceva dar sunt prea obosita ... aaaaaaaaaaaa, cu poftele, pai daca m-a lasat gura apa de la ceva, aia erau castravetii acri, dar aia pusi pe vara, cu saramura, ca nu-mi plac cu otet ... si tot asa, sarat sa-mi dai si acru ... poate oi avea si eu un Davidica mic in burtica ...

I'll be bacK!

mami_papatot 17+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Zoze mi-a lasat gura apa de ce lista de muraturi ai facut acolo. Si eu am papat o pastrama buna aseara...o nebunie si acum as mai manca o portie

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

Buna mamici!! Am tinut sa va spun ca aseara am fost la 3D si va anunt ca am un baietel.URAAAAA
E bine, sanatos, micut ce-i drept, dar e in crestere. Eu cu intepaturile, apasarile, dar in rest, e ok.
Va pup si aveti grija de voi, si nu numai.

ALI76 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

am comis-oooooooooooo!!!am la gradi o pivnita secreta si acolo se afla un borcan maaaaaaare cu... muraturi asortate puse de manutele mele. asa ca am convocat juma de personal sama ajute sa ma scobor in pivnita si am iesit victorioasa cu borcanul in brate. imi zice soferul: sa va ajut, iar io, mainile jos, nu dau nimic pana nu bag vreun sfert de borcan.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor ce se intampla cu noi?!!Am luat-o razna de tooot!!Uitati cum am facu-o pe saraca Marina-cu burta la gura-sa se scoboare in pivnita dupa muraturi!!Sa nu va mai spun ca-mi trimisei sotul in piatza sa caute varza acra..si gasii!!Diseara fac varza acra-calita cu pastrama de oaie!!Merge nu?!Bunica-mea a pus varza de Sf.Dumitru..Oare cand s-o acri??!!..Off..si pe Nicol am facut-o sa-si reaminteasca de pastrama..-iar pe Mami de castraveciori!! Vaaai de mine-imi iau campii!!Fetelor am creat isterie in masa cu acriturile noastre!!
Edit,ca in nebunia asta omisesem sa o felicit pe Ali pentru BB !!Felicitari draga noastra!!Sa va dea D-zeu un flacau sanatos si cuminte-care sa va lumineze zilele si..de ce nu..sa-i faceti si o surioara(sa fie formatia completa)!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

zozela, adevarat graiesti, cu burta la gura, ca in timp ce ma scoboram radeam si-uite asa se salta bebe cu lichid, placenta, grasimea lu' mami.. si ce-o mai fi pe-acolo. da' si-acu am mainile putin colorate de la varza rosie si putin mai mult mirositoare, noroc ca n-am nicio vizionare ca ma fac de ras. iaca acus sta pe birou un platou cu... da, ati ghicit, muraturi.
ALI, felicitari pentru bebe baietel!!! sa va traiasca, sa va bucurati de el
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_buc spune:

Buna fetelor...sunt o gravidutza din Buc in 20 de sapt. UM = 17.06.2007, DPN = 24.03.2008; DN = 22.06.1974
Cum dr care m-a luat in evidenta si m-a vazut pana acum este la CMU, voi naste la Municipal. Tocmai de aceea, puteti sa-mi dati ceva info suplimentare despre nasterea la Municipal...care sunt scorurile, cum sunt oamenii. Am vazut ca sunt mai multe viitoare mamici cu DPN 24 martie.....la ce spital v-ati programat sa nasteti???
Eu am citit recent o serie de articole fff pozitive despre nasterea la Medlife si am inceput sa imi pun intrebari.
Multumesc mult pentru raspuns,

Mergi la inceput

Mai eu am murit de ras pe-aici!!Marina mi te si inchipuiam!!Maaama ce pofta mi-ai facuuut!!Cred ca-mi pun randunoiu' sa puna lacatul mai devreme si sa vina odata acasa sa mergem la mamaica sa luam muraturi ca lesiiiinAbia astept sa-mi inrosesc si eu gherutzele si sa miros a..putina(butoi)Cand mi-a zis ca a gasit varza murata in piata-gemeam la telefon de drag si pofta ce-mi era!!Radea de numa' saracu!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Bine ai venit Ada!!Sarcina usoara in continuare si un bebelus sanatos tun!Ati aflat ce culoare are burtica?!Scrie si tu vreo 10 mesaje repede-ca sa scapi de moderare!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Povestea mea de dragoste,o sa incerc sa fac un rezumat cum pot de scurt:

Totul a inceput cu 8 ani in urma, intr-o vara cand aveam 20 ani,si m-am angajat la un hotel-restaurant unde randunoiul era administrator,iar fratesu(D-zeu sa-l ierte ca a murit in accident de masina acum 7 ani) era patron.

Se facea ca veneam dupa o mare despartire de un baiat pentru care multa vreme dupa aia am avut o mare slabiciune,si eram foarte vulnerabila.Randunoiul meu era insurat de aproape 3ani si era genul de persoana mai vagabond,dornic de aventuri si nimic mai mult(avea 26ani) dar pe cine iubea el era cuminte acasa si il astepta.

Sincer va spun,i-am picat in plasa foarte repede,si desi mai avusesem si alti barbati in viata mea, pana atunci nu ma potrivisem cu nimeni asa cum ma potriveam cu el.Si mi s-au cam aprins calcaiele,era genul de om cu care puteam sa vb ore in sir si tot nu epuizam toate subiectele.

Ne vedeam zilnic,stateam cateva ore pe zi.Si incet-incet am devenit foarte apropiati lui,intre timp mi-am schimbat locul de munca si devenisem dependenti unul de celalalt.Dupa vreo 8 luni de zile,si-a luat inima-n dinti si mi-a spus ca ma iubeste,ca-i e greu sa recunoasca dar s-a indragostit de mine si nu stie ce o sa ne facem, pt ca el nici nu poate sa se desparta de navasta ca tine si la easi iie si mila de ea.Dupa vreo 2 ani(a aflat si sotia),timp in care incepusem sa-l presez sa aleaga ori pe mine ori pe ea,s-a decis.Mi-a spus ca el vrea sa-si refaca casnicia,ca o sa incerce sa ma uite.Si uite asa m-a luat cu tot cu bagaje si m-a dus la Bucuresti la verisoarmea,mi-am luat servici.Pastram legatura,ca amici,in tot acest timp.Pana cand,managerul de locul meu de munca s-a indragostit de mine,am inceput o relatie cu el si a inceput sa ma duca acasa la Urziceni cu masina lui.Randunoiul meu cand a vazut toate astea a innebunit, cum sa fiu io a altuia?Si m-a luat fetelor de la Bucuresti,cu tot cu bagaje,am lasat si servici si tot si m-a adus inapoi langa el acasa si mi-a zis ca nu ma mai lasa sa plec niciodata de langa el.Anii au trecut,si eu eram deja obsedata de ideea de a avea un bebe.Il tocam tot timpul la cap sa facem si noi un bebe.Pana intr-o seara de august 2004 cand mi-a zis ca vrea sa faca un copil cu mine.Atunci nu mi-a venit sa cred,i-am zis sa se gandeasca bine ca nu vreau sa-mi fac iluzii desarte.A doua zi am si lasat pilulele.Am facut o luna pauza, prima luna nu s-a prins,in noiembrie am "tras" in fiecare seara 10 seri la rand(dupa un calendar trebuia sa iasa baielel-ca el avea deja o fetita cu nevasta)),dar tot nu s-a prins,iar in decembrie(cand ar fi iesit fetita si nu vroiam),am facut de 2 ori toata luna,si cand trebuia sa vina CM de anul nou, nu a mai venit.A doua zi dupa Anul Nou am facut testul acasa la o prietena de-a mea,si cand am vazut 2 liniute aparute instantaneu,nu mi-a venit sa cred.L-am sunat imediat,i-am spus,nu-i venea sa creada si a zis: vedem noi ce facem,mergem inainte!Timpul a trecut si s-a nascut Alexia.Pana sa se nasca ea,imi spunea ca nu se poate desparti de nevasta din cauza copilului.Dar acum situatia era oarecum egala,eu cu avantajul ca eram persoana pe care el o iubea.

Nu ma mai interesa sa se desparta, ma complaceam in situatia asta,acum aveam pentru ce sa traiesc!In tot acest timp ea a stiut de noi,el statea mai mult cu noi decat acasa,doar seara la culcare ajungea acolo.Si s-a hotarat intr-un final sa puna capat casniciel cu ea care era o mascarada totala,toata lumea stia asta,e orasul foarte mic.Si in vara acestui an s-a terminat divortul(a durat doar 2 luni),s-au despartit in conditii amiabile,nu am nimic impotriva,doar e un copil la mijloc.Si al doilea bebe era planificat undeva pe la anul,dar a fost suficient sa nu avem intr-o seara prezerv,si am zis ca n-o fi foc!Si n-a fost foc, dar a iesit cu ochi!Acum vrem sa facem macar cununia civila pana se naste bebe,ca sa fie de la inceput in regula cu numele si toate cele.Apoi, dupa ce scap de burta ,sa-mi iau rochia mult dorita de mireasa si sa mergem si in fata lui DD.

Stiu ca m-am lungit si ca nu am talente prea mari de povestitoare, dar asta este povestea mea.

PS In tot acest timp am luptat cu familiile noastre si cu unii "prieteni" care nu erau de acord,toata lumea era impotriva noastra.Dar eu am crezut mereu ce-mi spunea, si n-am facut rau ca n-am ascultat de nimeni,ci doar de inima mea.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput