Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (112)
Raspunsuri - Pagina 8
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by darleenagresisem, acum e bine!
39+ si
baby Kara
AMR 6 zile
Crezi ca o vei impresiona???? cred ca se lasa rugata dupa cum se vede treaba...

Dana
33+
Luca-Rares AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
darleena spune:
Dany 

Da-o incolo, ca daca s-a spalat cu crema de corp de mai multe ori iti dai seama cata minte are, asa ca nu merita sa te enervezi.
39+ si
baby Kara 

AMR 6 zile 

dany2007 spune:
O las ca e cam proasta pt secolul asta...mai e si profesoara
.
Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
dany2007 spune:
Valiiiiiiii in seara asta ma duc la Real...sa iti ia mama ceva???? vrei??? stii tu....![]()
Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
mihuta spune:
Erika , am fost ieri la Euroclinic, intre 11.15 si 12.30 sau ceva de genul asta. Am fost la mezanin sa vorbesc cu anestezistul si la etajul 1 sa vorbesc cu Dna Cobac.
Tu n-ai fost cusuta cu fire resorbabile ? Ca eu nu prea as vrea sa vin la Bucuresti sa mi le scoata la cateva zile dupa ce ajung acasa...
Pana ua alta eu ma tin sa nu nasc pana pe 16. Daca e sa se intample mai devreme, nasc ori la Euroclinic ori la Medlife. Hmm, numai ca la Medlife n-am vorbit si banuiesc ca ar trebui sa ma ia un doctor in evidenta. Si nu mai am chef sa mai fac un drum la Bucuresti cu vremea si mai ales cu traficul asta...
37s +
Sophia
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by anka.san
Pussi felicitari pentru 34 de saptamani. Cam ce greutate au fetele?
Lala_D ai vreo reteta speciala de supa cu galusti? Ca daca tot sunt in concediu poate ma apuc de bucatarealasa-l rasfatam putin pe tati
Chiar fetele, ma bazez pe voi pentru idei de papi. Ce ati mai papacit zilele astea?
AnkaIn saptamana 33 !!!
Andrei
poze burtik
Reteta de supa sau doar galustile ?
Eu o fac asa :
Pun bucatelele de pui la fiert , le spumez, adaug o bucatica de grasime de gaina de la tara ( am pungute in congelator in care de fiecare data cand primesc vreo gaina grasa imi fac provizii de grasimuta din asta pe care o folosesc la supe sau pilaf ) sau daca nu un pic de supa concentrata de oase de vita ( rasolul de vita fiert mult de tot pana scade zeama , zeama pe care o congelez in pahare sau pungi de ghiata si o folosesc la nevoie).
Adaug un pic de morcov, pastarnac, o ceapa intreaga ( eu scot legumele ca face alergie copilul daca le vede in supa ), sare sau vegeta si le las la fiert in zeama pana e gata puiutul.
Galustile : 2 oua batute bine cu un pic de sare si 3 stropi de ulei amestecate cu gris in ploaie pana se face de consistenta potrivita , moale dar nu curgatoare. Las 2-3 minute si daca grisul e cumva prea vascos ii mai adaug cateva picaturi de apa.
Cu o lingurita udata in apa rece formez galusti ( trebuie sa cada de pe lingurita nu sa curga ) si le adaug in supa care nu trebuie sa clocoteasca ( poti sa ii pui un strop de apa rece ca sa o opresti din fierbere ).
Le las cam 10 min si sting focul. Adaug la sfarsit verdeata.
Cam asa fac ... sper ca ai inteles ceva .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 9 saptamani!
mihuta spune:
lala , eu n-am inteles prea bine
, cred ca ar fi mai simplu daca as gusta produsul, nu-mi trimiti si mie un esantion intr-un castronel ?
37s +
Sophia
Lala_D spune:
Trimit , cum sa nu ![]()
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 9 saptamani!
erika.maria spune:
buna tuturor burticilor foste si viitoare
am o intrebare: mai naste cineva in decembrie la Elias cu Tutunaru?
eu am DPN 17-22 si vroiam sa stiu cu cine am sa ma intalnesc pe acolo.........
zile calde in sufletele(macar)si in burtici
33+ erika maria

gresisem, acum e bine!