Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (112)
Raspunsuri - Pagina 20
loub_erika spune:
pup fetele,am intrat sa vad ce mai e pe aici,cat doarme asta mica..,ca pe la 12 trebuie sa se trezeasca cred...,am vrut sa va spun ca am o frica sa-i tai unghiutele de mor,sunt asa de mititele de imi va trebui o lupa...,am cumparat forfecuta speciala ptr bebei...,cred ca o sa ma apuce toate transpiratile..,pana tremin!!
In legatura cu cezariana..,eu am stat la pat in prima zi ,dupa care m-au dat jos din pat cu forta dimineata ,atunci afost cel mai greu ca ai impresia ca nu poti respira..de durere..,dar cu cat progrsezi mai mult si ai curaj sa te ridici cate un pic ,iti trece mai repede durerea...,inact in a 3 zi am facut deja dus,dar nu vreau sa va zic ce rapid a fost...,dar eram atat de fericita si mandra de reusita mea!! Mai nasol e dimineata ,cand te ridici prima data ,dupa aceea e ok,din a 4 zi am plecat acasa cu Angelina in brate..,la receptie ca sa imi fac externarea..,de credeau receptionistele ca am venit la control nu ..,ca am nascut cu 3 zile inainte
,mai rau e acasa cu durerea de spate ca nu poti inca dormi pe o parte si cand alaptezi soliciti spatele enorm,dar mi-am cumparat o perna de alaptat de la MINIBLU..,care e EXTRORDINARA..,nu mai ma doare absolut deloc..,ne-aparat sa va luati si voi ca merita!!
Mihuta,tu ai fost inaintea mea la Euroclinic ,pacat asa mai puteam sta cu cineva la o vorba,ca am asteptat 2 ore pana a venit Dct.,i-am dus un buchet mare de flori ca a fost o draguta..,trebuie sa-i duc si o poza cu Angi sa o puna pe panou
!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
mihuta spune:
Irina , bine ati venit acasa ! Am vazut pozele cu vitejii vostri, sa va traiasca, sa pape mult si sa se faca mari !
Adina , crede-ma ca din lumea asta mare nimeni nu te intelege mai bine ca noi ! Atata timp cat "exercitiu fizic" cu viitorul tatic e placut, ce mai conteaza restul ? Vorba avocatei din Sex and the city, exista si "mercy fuck".... numai ca nu avem toate parte de el![]()
37s +
Sophia
anka.san spune:
Cred ca nu prea merge forumul.....
Am incercat sa postez si da eroare si daca insist se trimite mesajul de doua ori.
Anka
In saptamana 33 !!!
Andrei
poze burtik
mihuta spune:
Erika , pfuii daca stiam mai stateam, mi-ar fi placut tare mult sa va vad pe amandoua, plus ca mai aflam si eu una alta despre cum a fost nasterea...
37s +
Sophia
anka.san spune:
Adina, dragutza, cum se poate ca tocmai tu care sustii pe toata lumea sa cazi asa in putina cu suparare !
[pupic] sa te simti mai bine.
Adevarul e ca toate ne simtim asa din cand in cand, dar mie cel putin imi trece cand il simt pe Andrei topaind [rade]. Nu cred ca sotul tau se asteapta sa fii si gravi si fotomodel !
Mai bine lasa gandurile negre deoparte, papa ceva bun si fa ceva ce iti face placere (aminteste-ti de momente frumoase, uita-te pe poze sau orice te face fericita).
[pupic][pupic][pupic]
Anka
In saptamana 33 !!!
Andrei
poze burtik
adinag spune:
In sfarsit m-a uitat si eu la poze si mi-au dat lacrimile...
Erika, Angi e asa mare si frumoasa! O printesa adevarata...
Irina, gemenii tai sunt asa de scumpei, de gingasi si... nu-mi gasesc cuvinte!
Sa va traiasca minunile!
Adina 32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
anka.san spune:
Adinutza, acum mi-am dat seama ca noi incheiem plutonul !
Hai, curaj ca nu mai e mult pana la Craciun (sau Revelion) 
Anka
In saptamana 33 !!!
Andrei
poze burtik