Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (112)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca si la mine este la fel ,misca fff putin in comparatie cu ce eram eu obisnuita....poate se odihnesc ptr mare iesire
Adina stai ma linistita ca eu cred ca toate ne simtim la fel,eu una ma vad o grasana ,cu buze si nas borcanat si mai merg si ca o rata cracanata.Normal ca dupa toate astea stau si ma intreb"Ce sa ii mai placa la mine?"

anca 39+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 6 ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc, dragele mele pentru suport. Stiu eu de ce va iubesc!!!
Biby, macar tie ti-a recomandat doctorul. Eu nu am nici un motiv sa fac cezariana. Dr meu imi spune ca la cum a evoluat sarcina, e indicat sa nasc natural.
Adina, pe mine nu m-a mai vazut sotul dezbracata de vreo 2 luni. Mi-e jena de tona de celulita de pe corpul meu, de picoarele super groase si mijlocul care nu mai are nici o forma. Cred ca mai toate ne simtim aiurea, dar sa vezi ce corpuri suple o sa facem dupa aceea. o sa ne incurajam una pe alta si o sa slabim.

Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nustiu adina ... eu asa am auzit..stii tu cum circula vorba lumii dar nu cred pana cand nu vad cu ochii mei..eu inca mai sper ca va fi totul bine... bine ca asa am auzit si alte povesti..si cate nu se aude... spre exemplu..de spitalul unde merg eu..toti se feresc sa mearga ..cica au fost niste intamplari neplacute... ei, si eu ce sa fac..? poate asa le-a fost soarta copilasilor respectivi, efectiv .. nu am conditii sa merg in alta parte...ar fi prea departe de noi..si nu-mi permit.. dar ma rog la DD sa fie bine ca n-am incotro...
oricum cand am fost sa-mi fac programarea, am vazut printre randuri..un pic si conditiile..nu mi s-au parut de speriat...iar persoanele mi s-au parut cat de cat amabile(dragute..singurele care nu m-au intrebat de kile, nu de altadar ma saturasem peste totce mare esti cat ai pus..bla,bla,bla oricum eu le-am spus ca am plecat cu supraponderat si daca am mai pus alte 23 kile pana acum..offf... asta e.....sper sa fie bine

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Gianina, tot ma doare spatele...si nu numai!

Ancutzele, sa scot majoretele?

Roxxy, asa ma simt si eu, dar ne trece, nu? Hai, ca mai avem putin!

Irina, sa-ti traiasca flacaii...sunt niste scumpici!

Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetele, ma bag in pat, vorbim in cap. urmator!

Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vali fuga la patut...
Irina sunt frumosi foc,sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

anca 39+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 6 ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Multumesc de incurajari, chestia nasoala e ca ma simt asa de aiurea, adica imi vine mereu sa plang, sunt cateodata asa de frustrata, ca ma apuca si nervii (asta la mine nu-i semn bun! ;-))

In sfarsit, ce sa fac? Asta e... De vazut m-a vazut el in pielea goala, ca inca n-am renuntat la tot felul de "exercitii". Mai rar, dar cred ca destul de des inca. Cred ca ii este si frica sa ma refuze, sa nu inteleg gresit! Ei, dar nu asta conteaza - ca dupa aia ma gandesc ca sper ca nu i-a fost greata de mine... Am innebunit, serios!

Stefi, pai la orice spital vei gasi Pro's si Co's, nimic nu e perfect. Daca te linisteste, de ce nu ai vizitat sectia si salile de nastere? Aici fiecare spital are o data sau de doua ori pe luna seri organizate unde se prezinta sectia, vii si pui intrebari etc. (ma refer strict la salile de nastere). In definitiv, proaspetele mamici au si tratament special, adica poti sa mergi la micul dejun in forma de bufet suedez (ei, nu chiar ca la hotel...). Adica micul dejun e pana pe la 10 parca, incat sa nu ai stres cu bb. Poti manca in sala aia speciala, sau in camera, sau daca nu te poti ridica sigur ca ti se aduce. In definitiv, suntem mamici, nu paciente (eu una asa ma vad, ca doar nu-s bolnava). De aia ma voi duce de data asta la nastere cu o liste bine pregatita cu chestii care nu vreau sa se intample fara acordul meu special, in definitiv e corpul meu si nu au ei voie sa faca ce vor din el! Si in Italia sigur se poate asa ceva. In Romania, ma indoiesc, doar la clinicile private...

Anca_a, de ce iei No-spa la contractii? Lasa contractiile in pace, ca-ei cu ele?

Adina 32+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Vad ca iarasi aminceput sa scriu mesaje kilometrice, sa ma iertati, cateodata nu ma pot stapani!

Adina 32+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!Am venit!Bebelina mea nu da semne ca vrea sa vina.M-a programat pe marti,ca atunci e anestezistul de garda.Eu ce sa inteleg din asta,ca imi provoaca nasterea,nu????Vai am niste emotii....Marti e ziua sotului meu...Frumos cadou,nu?????

Va citesc din urma si revin.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel39+ Beatrice Alessia
AMR 3 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Buna dimineata

Irina ai niste baietei super! Multumim de poze si bine ai venit acasa!

Cand mai ai timp te asteptam cu povestea

Eu azi m-am apucat sa fac poze la ce i-am cumparatlui Andrei. Pana acum n-am avut niciodata timp. Ce bine e in concediu !!!!

Anka In saptamana 33 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput