Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bine ai revenit, Irina!!!! Ne-a fost dor de tine. Sa-ti traiasca flacaii. De abia asteptam sa vedem poze cu ei. Te pupam si asteptam sa ne tii la curent cu tot ceea ce inseamna sa fii proaspat mamici (cand ai putin timp, bineinteles).

quote:
Originally posted by irina_stef

buna fetele!am intrat pe fuga sa va anunt ca am ajuns de ieri acasa cu bebeii,nu am citit din urma ca nu am avut nici 5 minute libere.
Felicitari noilor mamici si nastere usoara gravidutelor care urmeaza.
chiar daca am vrut sa nasc eu normal am ajuns la cezariana ca nu aveam nici o contractie nici un semn nimic,si bebeii deja nu se mai dezvoltau.ei sunt bine cumintei plang doar de foame si eu nu prea am lapte,abia ieri mi-a venit laptele,si nici ei nu stiu sa suga bine si am facut niste rani la sfarcuri de ma urc pe pereti de durere,mergem in completare si cu formula.operatia a fost cu epidurala,a fost totul ff rapid si usor,mai rau e dupa,si acum imi este f greu,abia ma ridic si inca am dureri,sper sa treaca insa repede.am sa va povestesc mai multe cand am ceva mai multisor timp si poate reusesc sa pun pozici cu gemenii mei sa-i vedeti.va pup mult mult mult,si ma bucur ca existati!

38+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

FELICITARI ANCUTA ...HAI CA PUN MAJORETE SI PT MARIA POATE O INDUIOSAM SA VINA .

HAI MARIA !!!

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxxy imi pare rau ca te simti asa,stiu cum este ca si eu ma simt la fel,cel putin azi-noapte imi venea sa mor de durere
Bibi la 36 de saspt avea 2,7 kg si la eco merg abia sapt viitoare.

anca 39+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 6 ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Irina bine ai venit acasa mamico!!!! Abia asteptam pozele cu bebeii!!! Spune-mi si mie te rog mult cum a fost dupa operatie! te doare rau operatia.. burta? te-ai putut ridica? ti-a fost rau de la anestezie? cat te-au tinut in spital? Ca si eu nasc tot cu cezariana si am niste emotii....

Roxy si eu am mari dureri de mijloc si spate! la fel ca tine ma duc f.f.des la toaleta! Simt ca ma urc pe pereti! dar.. ce sa facem... trebuie sa suportam pentru ingerasii nostri!
Cat despre cezariana... din contra: al meu sot ma tot zapaceste sa nasc normal ca e mai bine pt bebe (lucru pe care il stiu f.bine). Problema e ca dr-ita mi-a spus ca am placenta praevia si se cere cezariana clar numai ca el nu crede... In fine... oricum optam pt cezariana pt ca mi-e foarte frica sa nu ma rup... plus durerile alea ingrozitoare... brr....

O graviduta in al-!!!

Biby
34+
Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bibi pai daca ai probleme si se impune cezariana eu zic sa nu te risti aiurea

anca 39+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 6 ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata, eu dau un ceai, ca nu beau cafea!

Laura, semne ale nasterii sunt multe, dar este mereu altfel. La mine s-au fisurat membranele, ddeci a iesit ca o cana de apa, nu mai mult, si pentru ca nici nu coborase printesa (cu toate ca eram 9 zile peste termen), am trebuit sa merg la spital. Iar contractiile au inceput nu stiu cand, peste vreo 12 ore, sau mai tarziu parca. Iar dopul l-am eliminat in timpul nasterii. Deci... nu se stie niciodata! Membranele d.e. se pot rupe oricand!

Anca si Ancuta, ce sa maizic?

Irina, felicitari pentru nastere, refacere rapida, asta cu ranile trece, este normala o sensibilitate la inceput. Plus ca de multe ori alaptam la inceput in pozitii gresite (din nestiinta), si asa vin ranile (aici vorbeste o patita :-)

Stefi, eu nu mai nasc acasa, m-am razgandit, din motive financiare, in primul rand, dar si din alte motive...
Chiar taie asa repede dr. in Italia? Mie mi se pare ca in RO sunt tare rapizi cu taiatul... In Austria nu (in general), adica acum ceva ani taiau si ei ca disparatii, insa slava D-lui s-a schimbat treaba. Putini cei care taie acum fara motiv. Si in general, orice spital are declarata si rata cezarienelor, si se considera un spital cu atat mai bun, cu cat e rata mai mica...

Eu sunt moarta de oboseala!

Am o intrebare: voi cum va simtiti cu psihicul? EU ma vad atat de oribila, ca ma gandesc mereu ca al meu numai dupa altele trebuie sa se uite, si devin foarte susceptibila (sper ca mi-am amintit cuvantul corect pe romaneste, daca nu sa ma iertati). Nu am motive, si nici nu vreau sa bat omul la cap, ca n-am de ce, dar sunt din ce in ce mai dezechilibrata pe tema asta.
Nu vroiam sa povestesc, ca mi-e si rusine si ma simt tare aiurea, adica diferenta intre ce gandesc rational si ceea ce simt e enorma, nu ma mai pot controla! Si e aiurea tare de tot...
Stiu, veti zice ceva de hormoni etc... Totusi! La Jasmina n-am avut probleme din astea, dar in general a fost toata sarcina altfel.

Adina 32+
PS: azi ma duc la dr.!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Roxxy imi pare rau ca nu te simti bine, uite noi iti trimetem cativa pupicei... ca sa mai incurajam fata.

Irina bine ai revenit ,asteptam pozici cu comorile tale .

Dana 33+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

fetelor va multumesc din suflet,acum se incarca pe mail niste poze cu bebeii.
biby anestezia a fost usoara,nu am simtit nimic doar ca se umbla pe la mine prin burta fara durere.de dat jos din pat m-am dat dupa 24 h,ptr ca atat am stat cu perfuzii dupa operatie.este dureros dupa,cel mai greu e cand ma ridic in picioare sau incerc sa ma ridic in fund ,si primii pasi,apoi e mai simplu putin.durerile de dupa sunt puternice,eu le-am simtit din plin cu tot cu calmante,nu vreau sa sperii pe nimeni,dar nici sa neg ce am simtit nu pot.
am nascut luni si joi adica ieri la 12 m-au externat.bebeii mei au putin icter dar nu a fost nevoie de lampa sau altceva,a zis doar sa-i tin mai mult la lumina,in rest sunt bine,azi mergem la proba auditiva,ieri am facut proba dincalcai.va las ca au inceput sa planga si e un cor stereo aici la mine

38+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Irina ma bucur ca sunteti acasa si sunteti sanatosi.

Mai fetele, acuma nu mai am nici un simptom de nastere, asa ca nu stiu ce a fost asta-noapte......dar incurajarile voastre nu strica niciodata. Poate poate se indura Elena sa iasa, dar ma si ingrijoreaza ca nu mai misca fratie decat ffffffffffff putin.....Mi se pare ca mai e o vesnicie pana dupa-amiaza cand merg la control.

Anca 40 fix Elena
LA TERMEN

poze

Mergi la inceput

Irina ai 2 superrrr sa iti traiasca si sa fie sanatosi!!
Mi-au dat lacrimile ....cand am vazut poza in care unul din ei este imbracat intr-o salopetica, ma gandeam sa asa va fi si puiutul meu...nu mai am rabdare.
Mii de pupici pt bebici

Dana 33+ Luca-Rares

Mergi la inceput