Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (112)
Raspunsuri - Pagina 17
laura1713 spune:
Alfa_anca, pregatim majoretele!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca e cazul, sa ai nastere usoara si bebelina sanatoasa si cuminte! 

Laura
38+
Rares
laura1713 spune:
plec sa fac ceva de papa, in caz de ceva sa nu il las pe tati flamand acasa...![]()
mai intru sa vad ce faceti, daca naste careva...
Laura
38+
Rares
ancadragoman spune:
Neata
Gianina hai ca incep sa ii dau dreptate nebunei de la eco cu 16.11

Anca iti tin pumnii si bag majorete

anca
38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 7 ZILE!!!!!!!!!
ancadragoman spune:
BAiiiiiiiiii eu azi intru in saptamana 40!!!!!!!!

HAI MARIA!!!!!!!!!!!!

HAI MARIA!!!!!!!!!!!!

HAI MARIA!!!!!!!!!!!!

HAI MARIA!!!!!!!!!!!!

anca
39+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 6 ZILE!!!!!!!!!
irina_stef spune:
buna fetele!am intrat pe fuga sa va anunt ca am ajuns de ieri acasa cu bebeii,nu am citit din urma ca nu am avut nici 5 minute libere.
Felicitari noilor mamici si nastere usoara gravidutelor care urmeaza.
chiar daca am vrut sa nasc eu normal am ajuns la cezariana ca nu aveam nici o contractie nici un semn nimic,si bebeii deja nu se mai dezvoltau.ei sunt bine cumintei plang doar de foame si eu nu prea am lapte,abia ieri mi-a venit laptele,si nici ei nu stiu sa suga bine si am facut niste rani la sfarcuri de ma urc pe pereti de durere,mergem in completare si cu formula.operatia a fost cu epidurala,a fost totul ff rapid si usor,mai rau e dupa,si acum imi este f greu,abia ma ridic si inca am dureri,sper sa treaca insa repede.am sa va povestesc mai multe cand am ceva mai multisor timp si poate reusesc sa pun pozici cu gemenii mei sa-i vedeti.va pup mult mult mult,si ma bucur ca existati!
38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
Roxxy80 spune:
Neata, burticile mele preferate.
Noi am avut o noapte groaznica:dureri de mijloc f mari si de cate ori ma intorceam de pe o parte pe alta imi paraiau oasele de la fofo. Cred ca ma intorc de cel putin 50 de ori pe noapte. Nu mai rezist. Noaptea imi amortesc picioarele, ma dor si soldurile. Offf
.
M-am tot gandit la ceea ce am vb ieri cu doctorul si cred nu sunt indeajuns de curajoasa sa nasc natural, din pacate. Iar ai mei in loc sa ma incurajeze sa nasc natural, toti imi spun sa nasc prin cezariana, inclusiv sotul (care zice ca nu vrea sa ma chinui, sa trec prin durerile alea groaznice si sa ma auda tipand, ca el nu ar suporta). Ma asteptam ca macar ei sa-mi bage mintile in cap.
.
Roxxy
35+
Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!
dany2007 spune:
Anca iti pun si eu majorete poate o impresionam pe Elena
.
HAI ELENA !!!!

Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
bibyrox spune:
Anca 

tinem pumnii!!! Sa ai parte de nastere usoara!!!

Ancutza
deci care va sa zica Mariuca se lasa asteptata!
Cred ca ii place prea mult sa stea la caldurica acolo! cat cantareste? ti-a spus dr-ul?
Eu azi am venit la birou ca nu mai aveam stare acasa! Simt ca ma sufoc.. nu stiu ce m-oi face cand o veni copchilul! cred ca dupa 2 zile il si scot afara!![]()
Pupici la toate 
O graviduta in al-
!!!Biby

34+
Bogdan Alexandru
gianina spune:
Ancutza,
..Mariei ii place in burtica la mamica ei!
Vali, astazi te simti mai bine?
Alfa Anca....incalzim 

Noi am plecat la plimbare...ca am fata in vacanta..mai vorbim diseara!
Pupici si o zi frumoasa!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
ancadragoman spune:
Irina bine ai venit acasa mamico ...te pup pe tine si pe micuti si suntem aici daca ai nevoie de ceva

anca
39+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 6 ZILE!!!!!!!!!