Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (112)
Raspunsuri - Pagina 15
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Doctorul lui BB seamana cu doctora mea![]()
Si a mea tot asa face : da mami ,sigur, cum spui tu , dar hai sa incercam intai asa cum spun eu si vedem noi pe parcurs v
O zi excelenta !
Lala.
ce bine e de voi..ca mai sunt dr. care se gandesc si la faptul ca e mult mai bine natural si numai in ultimul caz ...fara speranta ...apeleaza la taiat...
astia aici am inteles ca sunt f. comozi si te taie din prima...

eu sper sa nu se intample..oricum om trai si om vedea...
bine ca speranta moare ultima...o sa fie totul bine..trebuie... eu asa ma amagesc mereu...
laura1713 spune:
Neatza, fetele! Am baut si noi cafelutza, mi-e cam lene sa ma apuc de ceva...
mei, nu stiu daca inca e nevoie de majorete, ca eu nu am nici un simptom... oare cat dureaza daca e colul sters? mai poate dura mult? macar sa stiu la ce sa ma astept...
Laura
38+
Rares
Lala_D spune:
Laura poate dura si o saptamana- doua
.
Nu este o regula , depinde daca incep sau nu contractiile de travaliu.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 9 saptamani!
laura1713 spune:
Adinutza, Lala, hai ca voi ati mai trecut prin asta... care e urmatoarea chestie care se intampla dupa ce se sterge colul? ca nu a zis nimic ca ar fi deschis... doar ca mi s-a parut ca nu crede ca mai stau pana sapt viitoare. L-am intrebat daca vine bebe saptamana asta, dar a zis ca inca nu stie. Si prima data a zis ca daca nu se intampla nimic ne vedem joia urmatoare, apoi s-a razgandit si a zis ca mai bine miercuri... eu ce sa cred?
Laura
38+
Rares
slimatei spune:
daaaa...mai dureaza..si roxana avea colul sters ..si dupa era lung..si inchis... asa ca nu se stie...tu stai linistita..ei, nici prea linistita... sa nu nasti acasa..![]()
dany2007 spune:
Neata'
!
Noi suntem in forma maxima azi 

, azi suntem de garda in bucatarie
. Deja am bagat la cuptor ardeii si salivam pe langa...
. Ne-a ramas carnita si cred ca fac si o ciorba de perisoare
.
Cine urmeaza azi la 'nascut'???? facem putina galerie...

Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Lala_D spune:
Buna dimineata Stefania 
Laura, urmatoarea miscare ar fi sa se deschida colul si sa inceapa contractiile.
Eventual sa pierzi dopul si sa se rupa membranele daca sunt contractii eficiente.
Dar nu-i batut in cuie.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 9 saptamani!
laura1713 spune:
a, si am uitat sa spun ca mi-a pipait burtik si a zis ca intr-adevar a coborat (eu ii spusesem de cand a intrat ca mi se pare mult mai jos)...
Laura
38+
Rares
laura1713 spune:
quote:
Originally posted by slimatei
daaaa...mai dureaza..si roxana avea colul sters ..si dupa era lung..si inchis... asa ca nu se stie...tu stai linistita..ei, nici prea linistita... sa nu nasti acasa..

tot la asta ma gandesc si eu...sa ma prind cand incepe treaba...Laura
38+
Rares