Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

ce combinatie Anca...ai zis sa mai profiti si tu de ultimele zile de gravidenie?

39+ si baby Kara

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

ia spuneti fetele, cum fac sa nu nasc pana la programarea de pe 16 ? Adica la 39s+3 zile ?

37s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna idee cu muratura
Darleena profit si eu acum ca si asa un kg- doua in plus nu se mai vad....si ce ma eclerul ingrasa?

anca 38+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 7 ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by mihuta

ia spuneti fetele, cum fac sa nu nasc pana la programarea de pe 16 ? Adica la 39s+3 zile ?

37s + Sophia

Pai eu zic sa faci ca mine,adica sa iti doresti sa nasti ca din cate vad are efect invers.

anca 38+

Maria Alexandra
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, am fost si la ginecolog. Mi-a spus ca sigur nu voi apuca 40 de saptamani pt ca bebe este f jos si colul destul de scurt. Mi-a spus sa stau cuminte pana pe 20 noiembrie. Atunci voi intra in 38 de saptamani si totul ar fi perfect. Am discutat iar despre nastere (subiectul meu preferat ) si cand a vazut cat de speriata sunt cand vorbesc despre nasterea naturala mi-a spus ca pana pe 15 sa ma hotarasc cum vreau sa nasc, ca daca pe mine ma apuca tremuratul numai cand vb despre nastere naturala, atunci cu siguranta nu o sa fac fata momentului.
Fetelor, chiar nu stiu ce sa fac. De ce sunt asa de fricoasa? Eu sunt o persoana puternica de felul meu, insa chiar am cosmaruri de cand m-am hotarat sa nasc natural.
Ma simt obosita psihic. Cred ca merg sa ma culc si poate ma linistesc pana maine. Astept si sfaturile voastre.

Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Sfatul meu e sa mananci o prajitura....daca iti mai lasa Anca ceva...

Io zic sa nu te stresezi prea tare, intr-un fel sau altul tot o sa iasa. Poti sa ii spui doctoritei ca vrei sa incerci natural dar daca devine de nesuportat sa fie pregatita pentru ceza.

37s + Sophia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by mihuta

37s + Sophia

Pai eu zic sa faci ca mine,adica sa iti doresti sa nasti ca din cate vad are efect invers.

anca 38+

Maria Alexandra
poze

Sa ma risc si sa incerc si asa ? Si daca la mine psihologia inversa nu functioneaza ? Vin la tine sa ma nasti ?

37s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Salutare fetele!
Am fost astazi la echo, suntem bine, sanatoase, incapatanate si asa mai departe.
Cine mai naste la Elias la inceputul lunii decembrie?
Mihuta stai linistita, nu te obosi, nu te enerva si nu te agita prea tare.

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
33+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Uitasem sa-mi schimb semnatura. Astazi 34.

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+ Ioana

Mergi la inceput

Anne Ma , eu stau dar fii-mea face valuri valuri in burta...

37s + Sophia

Mergi la inceput