testimonials: despre crema de melci
Raspunsuri - Pagina 2
eellyia spune:
Mie nu imi este absolut deloc scarba de melci. Ba chiar cand eram mica aveam ca animal de casa un melc!
Ma amuza ca atunci cand il asezam pe o foaie alba de hartie si ii dadeam sa manance frimituri de paine, se auzea efectiv cum rontzaie cand lua frimiturile de pe foaie! Si cand ii dadeam frunze de salata sau leustean, mesteca incet si cand inghitzea se vedea cum ii trece bucatica de frunza prin capsor.
Il lasam prin curte sa se plimbe, dar il insemnasem cu un punct facut cu oja pe cochilie, ca nu cumva sa il confund cu alti melci.
Ma amuza amintirile astea ale mele din copilarie.![]()
Eu as apela cu incredere la o astfel de crema. Depinde acum ce alte ingrediente mai are. Cu cat mai naturala, cu atat mai buna!
kjmami spune:
lol
nu m-am gandit la melci ca animal de casa dar suna bine
si mie imi placeau cand eram mica...dar acu...mi-e cam scarba
la mine in spatele blocului am niste melci fara cochilie..nu stiu cum se numesc dar sunt ORIBILI:)))
SI ACU inapoi la subiect, crema are ingrediente naturale cica
n-as sti sa zic care pt ca asta pe care o am eu e din olanda si scrie in olandeza pe ea...limba pe care nu o stapanesc deloc
felicia74 spune:
mama, in acest moment mi-a crapat capul: se vedea cum ii trecea frunza prin capsor? Asa bucati mari inghitea?
Si manca cu zgomot, adica, ce mai rontaia? Wow, chiar ca am subestimat melcii...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
quote:
Originally posted by eellyia
Mie nu imi este absolut deloc scarba de melci. Ba chiar cand eram mica aveam ca animal de casa un melc!Ma amuza ca atunci cand il asezam pe o foaie alba de hartie si ii dadeam sa manance frimituri de paine, se auzea efectiv cum rontzaie cand lua frimiturile de pe foaie! Si cand ii dadeam frunze de salata sau leustean, mesteca incet si cand inghitzea se vedea cum ii trece bucatica de frunza prin capsor.
Il lasam prin curte sa se plimbe, dar il insemnasem cu un punct facut cu oja pe cochilie, ca nu cumva sa il confund cu alti melci.
Ma amuza amintirile astea ale mele din copilarie.
Eu as apela cu incredere la o astfel de crema. Depinde acum ce alte ingrediente mai are. Cu cat mai naturala, cu atat mai buna!
Dar melcul are dinti? Si in casa unde statea?
clau2toma spune:
Pe posturile noastre la teleshoping se numeste CELTON .Parca asa se scrie .Dati si voi cautare pe aceasta crema si va apare ce vreti sa stiti .Si eu sunt curioasa la efecte de la persoanele care au incercat aceasta crema.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by eellyia
Mie nu imi este absolut deloc scarba de melci. Ba chiar cand eram mica aveam ca animal de casa un melc!Ma amuza ca atunci cand il asezam pe o foaie alba de hartie si ii dadeam sa manance frimituri de paine, se auzea efectiv cum rontzaie cand lua frimiturile de pe foaie! Si cand ii dadeam frunze de salata sau leustean, mesteca incet si cand inghitzea se vedea cum ii trece bucatica de frunza prin capsor.
Ma amuza amintirile astea ale mele din copilarie.
Sa stii ca nu esti singura. Baietelului meu ii plac melcii tare mult, si dimineata in general dupa ploaie, cand mergem la gradi, si vedem vreun melc pe trotuar, trebuie sa-l luam, sa-l punem in tufe sa nu-l calce cineva. Intr-un week-end a trebuit sa-i ducem acasa doi melci, pana la urma i-am eliberat luni dimineata.
Ia priviti.
http://good-times.webshots.com/photo/2465311620102224540mCykoc
Criss si Alex
virgo spune:
Fetelor , pentru cele care sunt nelamurite : nu e CREMA DE MELCI , e gel din MUCUS de melc , adica dara aia pe care o lasa melcul in urma cand se taraste . Crema miroase foarte proaspat si este foarte indicata in atenuarea cicatricilor , vergeturilor , petelor pigmentare , arsurilor etc . Contine foarte multa alantoina .
In Romania este la teleshopping si se cheama Celltone .
magduta-sv spune:
Foarte interesant... nu am vazut inca reclama![]()
url="http://community.webshots.com/album/561332501UFlQsF"noi/url
eellyia spune:
Este cam offtopic, dar trebuie sa lamuresc anumite persoane in legatura cu melcul meu. ![]()
Radula, prezenta in cavitatea bucala la majoritatea melcilor, e un fel de pila cu foarte multi dintisori ascutiti cu care maruntesc hrana. (De aceea se auzea cum rontzaie cand se apleca sa ia hrana de pe foaie. Eu il ridicam repede sa vad si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut cum deschidea gura si avea asa, ca un fel de limbutza, usor inchisa la culoare).
Iar capsorul unui melc e cam transparent, incat se vede cand inghite hrana (mai ales o bucatzica de frunza, care e verde). E interesant. Puteti sa incercati acasa. Pentru mine, a fost asa ca un experiment (studiam melcii, imi starneau curiozitatea).
Melcul meu dormea la mine in camera. El se plimba pe acolo si la un moment dat il gaseam cu cochilia lipita in diverse locuri: sub pat, sub birou, pe piciorul unui scaun, etc. Trebuia sa am mereu grija cum intru in camera si sa il caut, ca sa nu calc pe el. Aveam mare grija. Ma jucam cu el sa vad cat de repede se deplaseaza, sa vad cand oboseste, sa vad daca poate sa mearga pe lama unui cutit bine ascutit (auzisem ca nu va pati nimic si intr-adevar a trecut cu brio acest test). Bineinteles ca trebuia sa sterg urmele lasate de el si, la un moment dat, mi se cam luase, asa ca l-am eliberat pana la urma.
Giova spune:
uite cate lucruri interesante se afla plecand de la o crema.
o caut si eu pe net, daca as gasi, mi-as lua.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)