tumoare mamara la catel

tumoare mamara la catel | Autor: danita

Link direct la acest mesaj

catelusa mea in varsta de 9 ani a fost diagnosticata cu tumoare mamara. dr mi-a zis ca nu e operabila si din cauza dimensiunii dar si a varstei destul de inaintate ptr un ciobanesc german . ce as putea sa ii dau sa o ajut ?

multumesc
D

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Si catelusha mea care are acum 14 ani a avut tumori mamare la aproape toate mamelele. Am operat-o cu succes anul trecut, la un medic foarte bun de la Fac. de Medicina din Bucuresti. Inainte de operatie i-a facut citostatice. Mai intai i-a scos un lant mamar, iar dupa aprox. 3 saptamani i l-a scos si pe celalalt. S-a recuperat foarte bine, acum e ok. A mea e teker.

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dr zicea ca la cainii mari e f grea recuperarea . cainii mici se recupereaza mai usor ...... imi e asa de mila de ea :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by danita

dr zicea ca la cainii mari e f grea recuperarea . cainii mici se recupereaza mai usor ...... imi e asa de mila de ea :((

BeBelusca

Eu zic sa mai ceri si parerea unui alt medic...

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Mergi si la alt veterinar - mai cauta o alta opinie.

Am operat catelusa(cocker) la 7 ani - tumoare mamara. Din cate stiu 9 ani nu este o varsta inaintata(pt. un ciobanesc german), se poate opera.
Cat e de mare, ce dimensiune are tumoarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Sora mea are aceeasi problema cu catelusa ei, cocker . Are zece ani si jumate, insa de ceva timp i-au aparut niste ganglioni super ciudati la tatzici. A dus-o la medic, au operat-o, pentru ca era malign, insa dupa un timp, au revenit chrestiile alea. Iar au operat-o, iar acum , iar le are. Medicul deja se teme sa ii mai faca inca o operatie, pentru ca ar fi posibil sa nu reziste la anestezie. Mai mult, in fiecare luna intra in calduri. Precizez ca la prima operatie, i-au scos si uterul afara, indsa ovarele au ramas. In fiecare luna sangereaza, si e destul de nasol, mai ales ca ei au si o fetita de aproape doi anisori. Au hotarat sa o duca la mama, care sta la casa, si care are spatiu imens. Asa ca Doni e ok acum, sta in casa, iese pe afara cand vrea ea, ii vede pe sora mea si pe cumnatul meu in fiecare zi aproape ,insa problema cu tumoarea nu s-a rezolvat.

In alta ordine, de idei, off topic, pentru care imi cer scuz\e, vreau sa anunt ca de ieri catelusa mea Rottweiler e mamica. Prima sarcina, 12 pui ca niste ingerasi. unul nu a supravietuit, insa restul sunt bine. E tare fericita si protectiva cu cei mici, iar taticul, Bullet, inca nu e sigur de ce s-a intamplat. El se uita la cei mici si nu prea stie cum sa reactioneze.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

danita, imi pare rau pt catelusa ta. ar fi bine, cum au mai scris si alte fete, sa mai ceri o parere. incearca la facultatea de medicina veterinara, sunt dr. foarte buni acolo si dotari excelente.
catelusa mea caniche de 12 ani are si ea probleme asemanatoare. are o formatiune ciudata in zona pieptului, un pic mai sus de labutele din fata. au consultat-o mai multi si unii au spus ca e grasime, altii ca nu se stie ce poate fi si ca mai bine nu umblam la ea, altii ca la varsta asta nu se recomanda anestezia. nici noi nu stim ce sa facem, dar atata timp cat e vioaie si mananca, eu zic ca e ok. oricum urmeaza sa mergem unde ti-am spus si tie, la un alt control.
succes si sanatate multa!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Danita am si eu 2 catei si o pisica. Una dintre cateluse are 10 ani si in urma cu ceva timp o doctorita a diagnosticat-o cu cancer la urechi. Reactia mea a fost sa-i spun ca e nebuna si am plecat imediat la alti doi doctori care au zis ca e nevoie de o alifie si 3 injectii ca sa vindece acel "cancer".
Asa ca mergi si cere alte pareri. AI sa vezi ca va fi bine!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

imi e atat de mila de ea ..... ma voi duce sa o mai vada si alt dr !
se uita la mine si parca vrea sa imi spuna ... se tot linge si nu ne lasa sa punem noi mana , e f rosie ..... offf ,,,, :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

danita, plange? o doare? cum ii mai e? ati fost la dr.?
pe mine tocmai m-a sunat mama (sunt la serv) si mi-a spus ca zozo se simte rau, plange si abia se misca, au plecat la dr.
sa se fi agravat chestia aia de la gat?
sunt foarte ingrijorata.... la ea nu se vede rosu, e doar in relief, nu stiu ce sa fac... am progtam pana la 16,30 si simt ca innebunesc!
----
au fost la dr, are probleme cu inima, are ciocuri pe coloana, in general probleme cu oasele, in special cu picioarele, iar chestia de la gat nu mai e mobila, se pare ca e de rau. i-a dat dr. trimitere la fac de med. vet. sa vedem exact despre ce e vorba.
a primit 3 injectii: una pt oase, una pt inima si una nu mai stiu pt ce. of, batranetea...

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput