Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)
Raspunsuri - Pagina 18
adriana spune:
Hai ma ciuf, nu mai fi suparata.. cresc ei..ai facut cald in bucatarie? Cred ca stii toate trucurile, eu ma indoiesc ca n-au crescut![]()
Sa pui poze cu ei![]()
Sarbatori fericite
Laura Takacs spune:
Da, Adriana, e Sibiul. Cu engleza recuperam la gradi.
Ciuf, fa draga din ei cozonaci unguresti, dupa retea lor se dospesc numai 1/2 de ora, si sa stii ca iasa buni. Tocmai mi-au adus neamurile sotului unii, ca eu nu am facut nimic anul asta, daca tot plecam maine.
Sarbatori Fericite la toata lumea si ne intalnim la anul!
carmen77 spune:
Buna, fetelor, multumesc mult de felicitari, asa cum va dati seama, de abia am inceput sa ne dezmeticim un pic de cap ...
Va povestesc scurt experienta nasterii la Jewish Gen Hospital, deci, per ansamblu super OK, doctorul f profesionist, dar grabit, ca pe toata perioada sarcinii, adica a intrat in sala de operatii, eu anesteziata pe masa, el zice buna ziua, si gata, se repede si incepe sa isi faca treaba, eu fiind in spatele paravanului, nici nu mi-am dat seama ca a inceput, l-am intrebat pe Florin, ca simteam ca deja ma trage careva de burta, in 5 minute l-am vazut pe Marc, care e leit frate-su
, sa vedem mai incolo daca tot asa o ramane.
Marc a avut 3580 la nastere, in rest, ne luptam cu alaptatul, care ramane cel mai mare chin si mister pentru mine, LOL, i-am zis lui Florin ca pe mine nu ma doboara facutul de copii, nici crescutul, da partea cu alaptatul e grea, rau de tot ...
Matei a reactionat bine in general, dar a avut deja si vreo 2 iesiri in care nu te mai puteai intelege cu el, adica refuza sa faca orice il rugam noi, si nu e neglijat, doamne fereste, ca Florin se ocupa de el non stop, dar banuiesc ca imi simte mie lipsa, ca eu stau cu Marc agatat de tzatza non stop.
Am sa pun dupa amiaza si cateva poze, ca trebuie sa le fac resize.
Craciun fericit la toata lumea si sa va aduca Mosul tot ce doriti!

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
ciuf spune:
Carmen, bine ai venit acasa cu noul membru al familiei. Ai grija de tine, sa te odihnesti!
Laura, poate o sa imi dai si mie reteta aia de cozonaci. Ieri a fost prima data cand i-am facut. Am intrerupt procesuld e crestere si am mai adaugat drojdie, un ou si mi-au crescut apoi. Nici nu ma mai asteptam. Au iesit gustosi, dar nu e pufosenia ce mi-o doream. Eh, bine ca au iesit si asa. Mai incerc, ca ma stiu perseverenta.
Am facut si eclere, tot prima data, bune cu draci. Gaaaataaa.
Casa mea e curata, bradul facut, focul arde in semineu, lumanarile ard, ascultam colinde (sotul isi repara bicicleta, nu prea se potriveste decorului, dar il iert). Ah, am facut sarmale si carnati de casa, care mi-au iesit usturator de scumpi (am cumparat carne organica) dar al naibii de gustosi.
Diseara mergem sa il asteptam pe Mos Craciun la casa prietenilor nostri. Cadourile sunt in masina mea, trebuie sa astept sa se culce copiii ca sa reusesc sa le ambalez.
Si noi uram tuturor ca Mosul sa isi desarte sacul plin cu sanatate, prosperitate si bucurii in fata bradutului vostru, in mijlocul celor dragi! Craciun fericit!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adriana spune:
Carmen, bine ai venit
Nu te lasa cu alaptatul, trebuie perseverenta, ca nu e mare lucru.. Eu i-am alaptat pe toti 3 pana la 13-15 luni, si doar la Codrin a fost mai greu, ca nu stiam cum decurge procesul...
Vezi, daca ai deja febra laptelui si sanii pietroi, neaparat PUNE-L PE BEBE LA SAN TOT TIMPUL. E cea mai eficienta, garantata, sanatoasa pompa cu putinta, te scapa de orice
..
Si noi am avut parte de crize de gelozie, cred ca deja ma stie tot forumul cat m-am plans
, si ce afost mai eficient, era sa o las pe bebe lui tati si eu sa stau cu domnisoara
... asa-i mai treceau nadufurile... huh...
Spor la alaptat si odihna multa![]()
Ciuf, bravo pentru alea alea, nu mai zic, ca deja baltesc pe tastatura
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
carmen77 spune:
Am reusit sa pun cateva poze ...
Adriana, pai asta e problema, ca eu nu mai pot sa fac nimic cu Matei din cauza de Marc atarnat de tzatza, un supt ii ia cam o ora, apoi tace o ora jumate, apoi o luam de la capat .. timpul ala in care doarme, incerc sa ma odihnesc si eu, ca is zombie rau de tot ...si uite asa, de aia nu pot sa i-l pasez pe Marc lui Florin, ca nu are necesarul pentru alaptat
. Si de aia is un pic frustrata acuma, plus ca ma dor sanii de mor cand il alaptez, m-am dat cu creme peste creme, dar inca nu vad nici o imbunatatire.
POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel + Marc
super mami spune:
Carmen l-am vazut. Parca e de jucarie, jur. Doamne ce bucatica de om. Felicitari pt minunile voastre.
Cu lapticul si eu am fost la fel....stangace total. Asa ca am zis saru'mana ca n-am fost mamica acu' 20 de ani ( sa n-am de nici'unele) si am introdus minunatul bibe ( cu care am fost super fericiti cu totii ).
Evident e de preferat lapticul de la mami din toate pdv. Dar cateodata chiar nu functioneza. Eu m-am chinuit inainte sa ma relaxez total, dar degeaba.
Sa cresteti mari si sanatosi !Eu de 2 zile sunt fericita, mandra si plangacioasa mamica a unei bucatele de 4 ani. Pe 23 a fost si ziua noastra.
In concluzie de atunci si pana acum o tinem numai in petreceri si cadouri.
2 petreceri de ziua ei ( una la gradi si una organizata de noi ) si vreo 3 pana acum de Mosulica.
Asadar e chiauna si plina de cadouri.Cateva faze tare de ieri: ne uitam la filmul cu nasterea ei si cand se vede proaspat aparuta pe lume zice plina de sinceritate "mami dar eu am iesit asaaaaa tunsa ?" Asta a observat imediat.....inainte de sange, ombilic si tot ce o mai inconjura in primele secunde ![]()
Cand filmuletul a ajuns la primele zile acasa, s-a zarit mumoasa foc, gatita in patut...facand kk. Si intreaba ea serioasa "mami dar ce faceam acolo ?" "kk mami" "pai cum asa in pat....in pijamaleeee ?"
Dupa care plagea in film si ajunge la concluzia ca plangea din cauza mea, ca eram rea si urata atunci ( a subliniat de 10 ori ca acum nu
), ca nu voiam sa-i dau bluza cu ursulet. ![]()
Am retrait momente superbe din viata mea de mamica. Era absolut delicioasa si buna si dulce si zambareata non stop.
Sunt topita si vreau macar putin inapoi in timp....sa mai strang galusca mica si dolofana inca putin.Acum va urez tuturor Craciun Fericit ! Sa va bucurati de sarbatori alaturi de cei iubiti si sa terminati anul plini de veselie.
Sarbatori fericite, multa sanatate, mult noroc, liniste si iubire va dorim .
Alexandra
adriana spune:
Of Alexandra, imi pare tare rau ca am ratat ziua de nastere a Isei
.. Eram sigura ca e pe 31 dec.. nu stiu dece...
LA multi ani, sa fie sanatoasa si asa dulce totdeauna
Mai trimiti poze?![]()
Foarte haioasa cu intrebarile..
Se pare ca numai eu sunt mai activa pe aici
.. vik, te distrezi?.. prin Haga (parca asa ai zis)...
Carmen, e adorabil cel mic.. parca n-am mai vazut demult asa bibelou
.. Iremediabil indragostita!.. Vreau si eu un bebe asa mic si frumos si atat de baieteeel 
![]()
Daca vrei sa continui cu alaptatul trebuie sa ai putina rabdare, ca e multa presiune pe tine acum: si cu Matei si cu alaptatul dificil.. Da-i sa pape micutului si apoi scoate-l putin afara, sau pe balcon(ca e fff rig pe acolo, banuiesc), cat sa-l toropeasca aerul rece si sa doarma mai mult.. Fa-i pauza de masa mai mare.. Cu sanii, stiu ca exista niste creme bune, cu lanolina parca, ai incercat cu ele?
Succes la alaptat si odihneste-te cat poti de mult.. eventual lasa-i pe cei mari afara in parc cateva ore, ca sa dormi tu linistita cu puiul mic..
Avem si noi cateva www.flickr.com/photos/42895889@N00/2125466537/in/photostream/" target="_blank">poze
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
ciuf spune:
Carmen, vreau si eu un puiut de om asa dragalas si cuminte. Mi se facu dor de perioada aia de bebeluseala. Intrai si eu in pasa Alexandrei. Isa, iti dorim implinirea tuturor dorintelor ce le ai, sa fii sanatoasa si invingatoare tot timpul. (Alexandra, scuze ca am uitat de ziua Isei) La multi ani, Isa!
Noi ne pregatim sa il asteptam pe Mos. Invataram doua poezioare si cateva colinde. Sacurile sunt pline cu cadouri.
Carmen, pune-l la san cat de des poti. Bucura-te ca ai sanii tari, inseamna ca e laptic negolit in ei. Sa nu apelezi la bibe.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
vikinga spune:
CRACIUN FERICIT!!!Carmen, micul Marc e absoult adorbail! E un papusel de baiat, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!ISABELITA BONITA!!! LA MULTI ANI! Cum de am sarit-o noi tocmai pe Isa frumoasa latina! Mii de scuze Alexandra, la sfirsit de luna am obosit tot sarbatorind:)Si acum VEN, draga de tine, doar citeva ore s-ti tii minunea in brate! Toate gindurile mele bune catre tine si bb din burtica! O sa fie totul bine! Abia asteptam vestile cele bune! Speram ca ne anunta viitorul tati de 2 baieti;)Pentru Ven si bb Mathias inca in burtica:

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo