Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ti-a iesit bine prajitura! Mie dulciurile nu-mi ies, nu ma incumet nici la un tort usurel pt copii, aluneca frisca aia in toate partile, blatul sta pe-o parte, juri ca e o nava in deriva..ce mai de tot risul. Gustul ramine bun, deci tre sa leg lumea la oki:))Prajitura ta ungureasca sta teapana si mindra nu mai zic de cireasa cocotata chic in virf:)In moldova se zice ca la dulciuri ardelencele is as! Pe la noi placintele, cozonacii si poalele in briu is traditionale, in rest mai usurel cu dulciurile. Elena de crocodil nu mai zic nimic:) api de aia ai slabitr tu asa fuga, va fugaresc p'acolo jivinele infioratoare. la noi is iepuri si arici multi. Cum conduci noaptea cum tre sa-ti iasa unul in cale.Laura imi place scopul dietei tale Anul asta facem si noi cirnati de casa.Chiar asa ca vb de kg, Ven, Carmen 77 cum stati cu ele? Mai bine ca data trecuta? Au intrat gravidutele noastre pe ultima suta de metri. Si nu stiu cum de tot uit sa va zic ca aveti niste DPN-uri de toata frumusetea! Una de Craciun si alta de RevelionAvem nevoie de o alta gravi!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Vik, as face io mai multe, dar nu am timp. Acuma as nu sunt, dar imi place si am rabdare. Un cozonac din ala moldovenesc poti arunca si la mine peste "balta". Ca n-am mai mancat de peste 20 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neatza.

LauraT, nu ti-e mila de o gravida pofticioasa la dulciuri mai rau ca oricand in ult. trimestru? Termina cu pozele astea indecente! BTW, pe aici crek ii zice "Pax" la prajitura aia, nush de ce, si e de-li-cioa-sa!
Vik, cu kg stau muuuult mai bine ca data trecuta. Am 36 sapt. si m-am ingrasat 13 kg. Acuma, de ajuns la 40 sapt. cred ca nu ma lasa dr., asa ca in 2-3 sapt. cat mai pot pune? Nu mult, sper. Fata de 20kg, cu Markus, eu zic ca e superrrr.

Maine ma intalnesc cu anestezista sa stabilim data cezarienei. Gine mi-a dat 3 variante (21, 26 dec. sau 1 ian ) Totul depinde acuma de garzile anestezistei.

Pupici!

Venera , mama lui Markus
AMR maxim 4 saptamani!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Ven, aduc una la pachet saptamana viitoare, ca de aici incolo e voie sa aduci mancare . Nici nu ai pus multe kile. Io nici nu vreau sa-mi aduc aminte cate am pus si cate mai am. Nu am retinut, dar de ce vrei sa faci cezariana? Ti-a recomandat dr?

A nins la noi si cica mai ninge o tura maine. Asa doar cativa fulgi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ven felicitarile mele sincere! Graviduta model. Ai pus si tu pozele tale in concurs?La capitolul kg cam nasol de data asta..data trecuta am slabit mai repejor acum nu prea ma tin de diete.. Pai cum oare sa tin eu regim cind mama face cite o mincare din aia romaneasca, ca de ex de ziua romaniei cica traditia s-a instaurat deja, se face fasole cu ciolan afumat. Mama a facut iahnie de fasole, cu cirnati afumati, am gasit la nemtzii astia niste cirnati exact ca la noi..Apai vai mie cum oare sa tin diete cu asa ceva pe masaPlus ca, m-a gonit frigul de la jogging, asa ca mi-am facut abonament la gym, dupa prima sapt aveam 2 kg mai mult!!! Pe care taman ce reusisem cu greu sa le slabesc. Nu am mincat in exces tocmai ca at cind vezi cit de greu pierzi 300kcal, cit un mic dejun decent, atunci ai ceva mai mare grija. Antrenoarea infuleca pe ascuns dulciuri si mamaaa ce slabatura de fata era!! Nedreapta e viata Dar continui, nu ma lasVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Fetele, mersi.
Vik, nu, n-am pus poze la concurs. Nu stiu de ce, in sarcina asta n-am avut nici o pofta sa fac poze, doar vreo 2-3, desi arat mult mai 'sexy-mama' decat la cealalta Dar chiar ma gandeam zilele astea ca as face undeva niste poze profi, cu burtica si Markus
Laura, tot cezariana a fost si la prima (din cauza de tensiune si pericol de preeclamsie), asa ca acum mi-e frica sa risc o rupere de uter. Plus ca n-am curaj Plus ca si dr. care ma urmareste a zis din start "cezariana", fara discutie.

Venera , mama lui Markus
AMR maxim 4 saptamani!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Auziti nu mai vorbiti de kile! Si pt mine a fost nasol cu ele la a doua sarcina, cu datul jos, zic. Mey, dar tre' sa faci o foame de nu-i adevarat! Asta pe langa sala, ca io am patit ca tine, Vik, merg la sala de doua luni, dar abia acuma am inceput sa dau jos. Tre' ca-i foarte lent metabolismul. Si vorba aia tin si dieta.

Ven, curaj! Noi iti facem galerie!

Mergi la inceput

Lasa, mai Laura, nu mai tii minte cand eram gravidute la Odisee, cum nu vroiam eu sa te aud spunand cate kg te-ai ingrasat? Pt. ca ma enervai de fiecare data cu kg indecent de putine puse in sarcina cu Alex. Fatza de cele 20 kg ale mele cu Markus...

Tot uit de vreo sapt. sa va zic ca i-am scris mail Alexandrei (super-mami). Si sunt bine, in regula, doar ca foarte ocupate. Pana prin februarie, zice ea. M-a rugat sa va pup si sa va spun ca sunt bine-mersi

Venera , mama lui Markus
36+ sapt.
Markus e mare!

Mergi la inceput

Ven, se vede ca esti mai tanara decat mine, tii minte! Acum ca zici mi-aduc si eu aminte ca in primul trimestru am slabit nu ingrasat, dar am recuperat pe parcurs. Si cine zice ca varsta conteaza nu minte! Un an-doi nu, dar 8 cum a fost la mine da.

Fetele mai AMR o saptamana. Sper sa nu ninga, sa nu ploua si sa nu fie vreo interventie divina sa nu plece avionul. Ca daca intarzie nu are nimic, nu ma deranjeaza sa petrec mai multe ore sau chiar o zi prin Vienna (acolo schimb avionul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! si-o la doamne

N-am timp, n-am timp, n-am timp. Va citesc pe fuga si cam atat... Dar traim, suntem ok. Copiii sunt bine acum, iar au fost raciti. Luk are un stafilococ in gat iar, cica trebuie sa-l operam de polipi Ilinca e ok si ea, e rea si-l bate pe Luk

Pupam!

Mergi la inceput