Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (251)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Deja e iar uda,cand a zis caca am crezut ca se prosteste Si nici 20 de minute n-au trecut !!! E adevarat ca a baut 300 ml lapte recent,dar nici chiar asa !
Si e tot cu degetele pana-n gat ,asa ca i-am dat un pic de nurofen.Dupa cum musca tetina sunt maselele cele rele.
Acum ce sa fac,sa o las uda? Ii pun iar pampers,ca vad ca n-am cu cine deocamdata

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu tocmai am avut o discutie cu o fiintza foarte "intelgenta" care mi-a facut fata grasa, pe mine gordia, umflata si nu mai retin ...
Nu am cuvinte cat de mare e dispretul meu fatza de ea. Si unele dintre voi chiar o credeti o "sfanta" cu atitudinea asta de mironositza pe care o arata aici. Jalnica.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Intru si eu pe fuga sa va salut!

Raluca, imi pare rau ca si Anastasia are afte. Uf!
Aseara am gasit si la Oana vreo 2, dar macar ea e mare si accepta sa o tratez. Dar la cat se pupa cu sora-sa mi-e teama sa nu apara si la Roxanica.
Acum se joaca de-a "restaurantul" .

Va pup in gashca pe toate , nu mai reusesc sa stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

fetelor calm , ca iar ajungem de ras

Mergi la inceput

dar unde sunteti?ca debitez solo pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Urat ca s.a luat de copil!!!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mda...asta m-a deranjat si pe mine!!!
Cosmi aici suntem...fac strategii ce regim sa ii bag Sandrei sa se faca mai silueta.
Ma doare capul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

asta da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, dar tu cum te-ai fi simtit (banuiesc ca lezata daca ai fi avut un baietel "falcos" in acceptiunea dumneai, nu?) citind aici, pe forum public: "bine ca nu are falci Dani, sa semene cu un buldog... insotita fraza evident de iconul . La cine se referea oare duamna care face pe sfanta rosie, dar care pe mess face varza cu carnati pe cine apuca??? Hmmm? Comment??? Bai, mi-e atat de sila de acest personaj, si ma mir, zilnic, cum mai are - cum sa zic: nesimtire??? tupeu??? - sa tot debiteze pe aici una-alta, de parca intereseaza pe cineva... asa, cu perdea, ca-i o "duamna"... Pe messul lui Moni a uitat de domnie...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery stai asa.....toti copiii la varsta asta sant buflici ( asa spun eu la obrajori grasunei ) De ce ai luat-o ca pe un afront personal? De unde stii ca la tine se referea? Doar 80% din bebei sant asa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput