Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (251)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by monica70

Mda deci sa va povestesc : azi primesc pm de la Monica cu titlul "Marioooooooooo" in care imi spunea ca ce mi_a venit sa nasc tocmai acum in weekendul asta si a bagat iconita ci aia care isi dau in cap dupa care trage concluzia si zice ca asta inseamna ca si ea naste de revelion si mai baga o iconitza unde se da ala cu capul de perete.
Si vine azi Marian de la spital si se baga la calc unde stiind ca sutn mereu pe forum are si el o grija sa ii dea refresh mereu si cand ii da refresh vede aia cu aveti un mesaj nou si hop da pe el. Dupa care cuo fatza de aia socata mi spune" ete ti_a scris una care iti zice Maria si zice ca ce te_a apucat sa nasti acuma si isi da cu un ciocan in cap si a mai zis ca asta inseamna ca ea o sa nasca de revelion si apoi se da cu capul de zid". Va dati seama ca pana am procesat ce naiba vroia sa zica si am tras o portie de ras l_am luat si la suturi ca si_a bagat nasul in mesajele mele.
Dar nu va mai explic ce s_a amuzat cu iconitzele ca nu stia de ce e masochista Monica.
Irina 38+

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

...........Irino, nebuna mai esti fata! Mai l-am trezit pe Cristi cu hlizitul meu!
Ar trebui sa scoatem un BEST OFF! ce idee buna am...moni si restul fetelor care citit pe la odisee salvati fazele astea memorabile dar puneti si data ca e interesant de vazut cum am evoluat/involuat
Strangem toate fazele intr-un fel de jurnal si cand suntem deprimate, necajite,ne freaca vreuna ridichea , ne binedispunem cu jurnal de secta!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Ingrid S

Bre Cosmi, iti dau dreptate partial, pt ca in salata de boeuf se pun castraveti acri...si e cu maioneza. Dar chiar sa mananc toate acriturile cu maioneza..pai unde e gustul lor naturel?
Irina, greu, dar am inteles.
Maraki, nu trebuie sa ajungem pana la inceputurile crestinismului..eu ziceam de chestii recente...chiar foarte recente. Dar mai bine ne ocupam de altceva, decat de scandal, am impresia ca de mult n-am vizitat ZZ-ul..
Al meu copil n-a baut laptele. Incerc mai tarziu.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

ai dreptate <Ingrid, si mie imi vine sa rad cand pomenesc de conferinta <deja a devenit de "urzica"

am gasit laptopul la rest....poate mai revin...merg la cafea si tigara...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

<irino nu are cum sa mai fie ce a fost la odisee....tot noi eram dar gandeste-te si tu<. o pereche se iubeste, se casatoreste...dupa o vreme ala gaseste pe alta si se schimba la 180 grade....se poate face ceva sa revina la sentimentele care le avea inainte? NU! deci.....hai ca ma duc sa fumez ca pierd timpul liber pt cafea...la mine e 6.00

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata, m-am delectat cu ultima parte din cele scrise...faine amintiri...ce vremuri nene!
Azi pe la 11:30-12, o aduc pe Bia aici sa participe la distractia ca am luat permisul ..in rest, nimik nou sub soare..citeva cuvinte noi, dar habar nu mai am ce..sunt blocata inca la ideea cu patul...vreau pat!
Revin!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
Ma cam doare gatu,sper sa nu racesc (sau o fi de la rasul d-azinoapte ?)
ANASEBEEE unde esti,hai ca m-am visat ca venisi la Arad.Sau voiai sa vi, si cautam oferte de bilet de avion sa ajungi mai rapid decat cu masina
MARAKI treaba ta cum te simti (divortzata de noi? ),dar eu ma simt fix la fel ca atunci,atata vreme cat fetele scriu iar aici frecvent.Aminteste-ti ca nici cand ne-am impartit aiurea in doua,nu am vrut sa scot pe nimeni din lista aici - nici pe cele ce s-au cerut pe moment.Pentru ca nu le-am scos nici un moment nici de altundeva Cel putin eu.
Uite cum deschid messul la prima oara,o vad pe CATA si astept sa bage mesaj.Vad ca daca ai laptop-ul la indemana,nu te lasi nici tu mai prejos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

poate ca avem doar bb. dar sa stiti ca acesta va creste si depinde de noi, fiecare in parte cum ii crestem si ce exemple le dam. [red]suntem suficient de mature incat sa nu cedam multimii? credem ca numarul mare de sustinatori ai unui stil de viata sau al unei ideii , da acestora greutate? cititi www.evz.ro/article.php?artid=327506" target="_blank">aici si apoi comentati[red]

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Dragutz articolul,dar pe Diana n-o paste obezitatea ci cariile eventual .
CATA bine ca mi-am amintit,de ce nu mai pui si niste filmuletze cu Bia?

Eu am zi scuurta de tot (s-ar putea sa ne schimba orarul sa fie zilnic de la 7-15,15 asa am auzit niste zvonuri) dar am de lucru ca a inceput sezonul de calculat salarii,deci la munca

Mergi la inceput

Eu m-as simti ca in vremurile bune, daca o pers. care strica tot ar binevoi sa plece, dar cum lucru asta e imposibil, sar si eu peste ce ma deranjeaza si trec mai departe..
Eu am visat urit azi noapte...dar bine ca a fost numai un vis
Vine weekendul asa ca am o stare de relaxare...cumpana mare daca sa ma duc maine ori ba la botez..vad eu!
Moni nu pot sa filmez nimik cu kk de aparat, adica se vede totul in ceata..nu stiu dc, dar cred ca e vechi aparatul si nu stiu ce nu e setat ok...pe el cind ma uit se vede bine, dar cind descarc se vede ca naiba..singurele filmulete care le-am avut cu Bia sunt cele facute de Alina cu aparatul ei..cind o sa imi cumpar si eu un aparat bun o sa fac..dar pina atunci tac si sufar si ma delectez cu ale voastre!

Bia

Mergi la inceput

hahahahaha...unde dai si unde crapa!!! te-a luat rau de tot valul Monico....cine e draga Alexia? <<<si ca sa incheiem subiectul ca deja arde, nu mai pomeniti de mesaje private ca nu-si au rostul<<....atata timp cat este musca pe caciula multora, lasat-o balta.....aseara putea foarte bine persoana in cauza sa nu intre peste Bianca in mess...o baga pe lista de ignore si terma!Bianca a fost finuta cand a scris replica dupa ce a fost facuta gordita....e un cuvant romanesc cordita....la aia m.am gandit si eu automat si cred ca lua foc messengerul daca eram facuta asa la mine acasa....punem Punct! cum scrie Ingrid

e timpul pt. al doilea capuccino

p.s. <moni nu mai fi agresiva cu mine

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Apropo, Ingrid ca aparat ai mai si cit a costat ca face niste filme super?

Bia

Mergi la inceput