Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (251)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Toate ca toate da sa nu va luati de gogonica mea...ca va rup ...capul(expresie de cartier nu o luati in serios).Mancai-ar mama falcutele lui !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, nu te bag. Era un exemplu .
Da, maine incerc sa evadez. Devin tot mai nehotarata..
Giova, eram sigura ca n-o sa stati la socrii . E misto ca plecati de Craciun in Alba, poate aveti noroc de zapada, cik in Timisoara n-o sa prea fie..
S-a racit laptele cu forumul asta..ma pun sa-l incalzesc. Numai in somn bea laptele seara, si uite asa ma tine cateodata pana la 23. Noroc cu sotzul, cand ma culc devreme i-l pregateste el.
Irina, nu se ia nimeni de Mario , stai linistita..astea-s lovituri cu bataie scurta.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingrid si restul- va pupam si multumim de comentarii la poze!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Ingrid gogonica nu e Mario, Mario e gogosarul...si de gogosar nu se pune problema ca pentru el ma duc si pana la boangheni si ii alung din tara...

Mergi la inceput

Ia sa caut eu si un castravete , o conopida ceva...ca vad ca sare, piper , otet , usturoi avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

dmelli pune fata traiasca neamul tau si nite maioneza

Mergi la inceput

Traiasca neamul meu , Cosmi dar...maioneza in muraturi?

Mergi la inceput

dmelliiiiiiiiii n ai mancat?????????????sunt delicioase, asa am zis si eu prima data cand am mancat dar dupa....

Mergi la inceput

pe bune, am mancat la o petrecere de m am spart si prima data imi faceam sila singura....gogonele, gogosari, castraveti, pepene verde, conopida amestecate cu maioneza....incercati si dupa aia imi spuneti

Mergi la inceput

Uau ce urat suna...dar imi imaginez cum arata...dar tre sa incerc...ca tot sunt la moda gorditele

Mergi la inceput