Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Am comandat umidificatoare pentru ambii copii.

Beii.. cum esti tu diferita de fiecare data! Toata lumea cumpara umidificatoare pentru camera.. tu nu. Tu iti umidifici copii. Maiii!

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Carpatina, la noi il recomanda inca din maternitate si inca pt. eritemul alergic. Cel putin din Municipal o treime din nou-nascuti pleaca cu recomandarea de a folosi Neopreolul, varianta inferioara a Advantanului. Am fost cazata in spital in camera cu un bebelus care era spalat de catre asistente cu Cloramina si uns din belsug cu Neopreol pt. acelasi eritem. Si mie mi se pare exagerat, insa uneori, cand iritatia e foarte grava probabil ca necesita astfel de tratament. Insa, repet, trebuie neaparat intrebat medicul in legatura cu aceasta varianta.

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bun regasit mamicilor!

Efectiv nu am avut timp sa scriu de cand am ajuns acasa, e destul de greu cu 2 pitice, insa ne adaptam din mers.

Multumesc de urarile facute cand am nascut si pentru ca m-ati pastrat pe listuta desi am absentat la greu.

Despre floricica Iris: 2600g, 50 cm, apgar 9/10, 39 sapt, ora 9.10.

Despre a-2-a cezariana, numai belele, nu operatia in sine care a decurs perfect si perfect e totul din acest punct de vedere si acum, insa am facut gastrita nasoala in ziua 3, apoi febra laptelui, am suportat prost tonele de medicamente bagate in mine, apoi m-am trezit cu infectie urinara cu e-coli acuta, cu febra 40. Nu-i bai, acuma sunt bine, cea mica are 3100g deci in 3 sapt 600g pt un bb asa micut e ok. Ea a avut o perioada de stagnare a luarii in greutate in burtica in sapt 34-36, mai sa o scoatem mai repede daca nu incepea sa ia in greutate, am fost tare necajiti insa totul s-a terminat cu foarte bine si acum recupereaza la greu.

Doarme extrordinar de bine, de la 1 trezire pe noapte am ajuns de 4 zile la somn de la 11 la 6-7 dimineata, fara treziri. Ea, ca eu dorm pe sponci asteptand sa se trezeasca ca-mi puska sanii de lapte. Adevarul e ca seamana cu sora-sa la cumintenie, doarme bine, papa bine, sta destul de mult treaza insa nu plange si nu are colici.

O alta chestie care a facut-o si Ana, isi tine capul singurica de cand s-a nascut, ei bine - i-l sprijin eu de teama, insa il invarte ca girofarul. La fel e rapid cu invartitul, se intoarce stanga-dreapta - ma bucur ca n-am luat pernuta din aceea de sprijin pt. ca puteam s-o arunc, as fi stat cu teama ca se sufoca intorcandu-se cu capul in ea.

Cam atat despre noi acum, merg sa pap si eu ceva ca am slabit enorm (peste 12 kg) si mi-e teama sa nu pierd lapticul prea repede cum am patit data trecuta.

Va felicit inca o data pentru micile minuni pe care la aveti acasa si sper sa am timp intre cele 2 micute, casa si munca (ca lucrez acasa in perioada asta) sa fiu mai mult printre voi.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Intrebare:e normal sa-mi vina menstruatia chiar daca alaptez?

alina+ANDRA MARIA
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Tomasa ,multumesc de primirea calduroasa .Sunt sigura k o sa ma simt super printre voi pt k sunteti niste persoane deosebite si in plus avem ceva extraordinar de important in comun.Am ce invata de la voi .Mi-am notat in agenda sfatul tau cu apa termala de la Avene .Vroiam sa te intreb daca le-ai dat pe colici Mariei si lui Tudor ceai Baby Calm sau sunt mai bune picaturile?Sau ai fost o mamica norocoasa si nu au avut colici...

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna dimineata dragele mele.
Tomasa, le-ai scris foarte frumos fetelor!

Sofia nu e mai bine.A vomitat pana pe la 2 ....si acuma kk apa, a facut o mica baita si a adormit brusc.E naspa....

Eu m-am odihnit, pt ca dimineata a preluat-o sotul, de fapt, i-a dat apa, ca atata a vrut, si a pus-o la desene.Asa ca eu am dormit cu bb in pat de la 4 dimineata.
Ca nici el nu mai doarme macar 5 ore legate....sper ca nu mi-a scazut lactatia de la nemacarea de 2 zile, ieri am inghitit cate ceva, da nu ca o alaptareasa, mai degraba ca la o cura de slabire :(
Dar acuma ma simt incomparabil mai bine si mai in forta.

revin cu un mesaj mai profund mai incolo, acuma scartaie Gheorghe.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Gata fetelor, eu dispar pe ziua de azi. Daca vreuna dintre voi stie sa adauge datele noilor fete o rog sa o faca.. probabil Sim e ocupata cu pregatirile de botez.

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

alina.clau - e normal sa-ti vina oricand. Mie data trecuta mi-a venit la 3 sapt dupa ce am nascut, impreuna cu o scadere drastica a laptelui, si de atunci absolut normal si regulat pana am ramas insarcinata din nou.

Sabina, multa sanatate Sofiei, cel mai important este sa fie hidratata bine - dar stii tu asta. Ai neaparat nevoie de ajutor ca sa razbati in perioada asta, altfel lapticul se cam duce, tu intri in oboseala nasoala tare si nu e usor deloc. Ana s-a imbolnavit nasol la cateva zile dupa ce am venit cu asta mica din spital, instant i-a dat pediatra antibiotic sa nu cumva s-o imbolnaveasca pe cea mica. La Sofia nu stiu ce e, nu e cumva ceva viral?

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

vreau sa intreb si eu fetele care ati cumparat vaccinul Infarix hexa, cat costa.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Carpatino, nu m-am trezit. Sunt somnambula de doua nopti.

Repetir: buna dimineata dulceturi si papanasi! Nah, ca o facui si-n dimineata asta!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput