Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
Annisia spune:
Roxule, ia spune cand sarbatoriti tu si sotul tau marea intalneala??? Stiu ca cam atunci ai declansat nostalgii fetelor care si-au povestit cum statu treaba cu amoru, sotu si chestii d-astea...
Micul Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
eu am adormit amandoi puii.
Adica aia mare a cazut ca era franta de la boala, sper sa doarma toata noaptea.
Ala micu n-a dormit de la ora 14.30, asa ca sper ca macar 4 ore sa traga acuma...a facut si baita.
maaaai.Mie mi-a venit ciclul la 9 luni si Sofia a supt pana la un an si 8 luni. Mai lasati zvonistica, nu e adevarat ca bb nu mai suge.E posibil ca in primele 2 zile sa fie mai nervos pe tema asta....dar daca se insita, intelege ca ast-ai treaba, n se mananca in fiecare zi dulceturi si papanasi, mai avem si hrishca in meniu![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Annisia spune:
Yaia, la capitolul 49 si-a spus HaveF8 povestea ei. Am musafiri nu pot sa detectez exact capitolele, ca fura doua, unde au povestit fetele amorezele. Scotocim, scotocim nu-i problema. Pupici!!!!
Micul Yannis creste mare
Pozne
piccaflor spune:
Bine v-am regasit fete dragi! Sa ne traiasca dulceturile si papanasii,sa creasca mari,sanatosi si lipsiti de griji si sa ne aduca numai bucurii!
Tomasa,Carpatina,Annisia 
ati scris niste mesaje superbe...
La multi ani piticotilor sarbatoriti astazi!
Luy luat si noi carussel...facut minuni nu altceva
...bebe Matteo tare incintat....a adormit singur in patut (aproximativ o ora,dar tot e ceva) iar cind s-a trezit m-a dat gata...n-a mai plins ca de obicei ci "a vorbit" de mama focului cu maimutoii de la carussel
...ptiu ptiu sa nu-l deoki!
Azi ma simt in sfirsit odihnita...Matteo a dormit azi noapte de la 23 la 5:30 cu o trezire de 15 min pt papa dupa care dormit iar pina la 9:30....eu idem....azi a fost sarbatoare aici si tati a fost liber asa ca am iesit la plimbare....bebe s-a comportat exemplar
toata ziua...azi colici a avut fffff putini...Doamne ajuta sa-i treaca de tot!
Cu problema mucilor "invizibili" ne confruntam si noi,mai ales noaptea cind fornaie si se ineaca...ii pun ser fiziologic de citeva ori zi,chestie pe care n-o suportaaaa...iar cind vede ca mai iau si pompita sa te tii scandal...
Va imbratisez pe toate cu drag! 
![]()
danuta36 spune:
Bine v-am regasit la clubul scutecelor!
Ce de mesaje emotionante a-ti scris fetelor!
Ana,Prisi,Gabi 

Suntem cam suparati caci bebelina noastra are o iritatie la puta si pe picioruse si nu-i mai trece,parca se tot extinde...Am dat-o si cu Reviken si cu Bepanthen,dar nu trece.S-a dus tati si a luat in seara asta pasta Petrini sa incercam si cu ea,ca am auzit ca face minuni![]()
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
piccaflor spune:
Cristina si Oana bine ati venit!
Sabina sanatate multa tie si Galagiei...
Adimercedes sper sa fie totul ok cu Lisuca ta
...
Intrebare: fetele care ati nascut natural si ati reluat
,ati avut dureri?...ca incercaram si noi de 2 ori si nu fu chip bai nene....obiectul muncii nu intra si pace...si ma duruuuu...
Nu stiu cum m-au cusut aia pe acolo,dar facura cam strimta intarea in pestera...acum ce-i de facut?...repet,la voi totul e ok?
Yaia spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Yaia, ma bucur pentru Tudor. Mai ales ca-i fara completare!
Multumim mult!

Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)
bernix spune:
Seara buna mamici de dulceturi si papanasi poznasi!
Bun venit fetelor care se alatura azi aventurii noastre, Crisinti si Oana!
Tare frumoase cuvinte ati scris pe final de odisee si inceput de aventura a puilor in scutece de-acum! Tomasa, Carpatina, Annisia 
Am vazut ca finalul odiseii a fost ca un fel e revelion pentru multe dintre voi.
Io tin in brate dulceata mica de Degetzica adormita dupa o lupta apriga cu gazele provocate de sarmalele mancate de mami. Tare greu a fost pt dulcele meu mic si aseara si azi toata ziua. A tras niste partzuri de mai-mai sa le auziti si voi la clubul asta ce se anunta la fel de minunat ca si odiseea.
Io, Annisia, ma inscriu la impartirea ta de "cea mai cea" in obsevator sceptic la inceput, apoi uimit, apoi speriat si in final dependent indragostit de voi si de sotiile voastre.
Devylla, si la mine e cam la fel cu mama si barbatu in aceeasi casa si mama tocmai vine pt 2 sapt sa ma mai ajute pe mine. Noroc ca Bobo e super ocupat acu pe sfarsit de an si n-o sa se prea vada.
Sanatate multa micilor bolnavi si nervi tari parintilor!
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
Annisia spune:
Bernixule, te-ai indragostit de sotiile noastre? Sau de shotiile? Cu cine vorbim noi aici? Baiii...
Micul Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
Piccaflor....mai, mai... Depinde de gaura, nastere, cusatura, medic goblenar, putza sotz, treburi d-astea. Ca sa nu mai zic de cat de sensibiloasa esti matalutza. Pe mine nu ma duru neam, dar B s-a plans ca sunt largareta. Drept razbunare nu ma mai duc la control la Nayel. Pai sa ii mai bag iar milioanele in buzunarul de la piept, pentru ce? Ia sa ma mai lase. Eu ma simt perfect. M-am simtit din clipa in care am sarit pe picioarele mele de pe masa denasteri. Putea si el sa fie baiat salon si sa brodeze mai dragutz, mai finutz. Acum trebe musai sa mai fac un bebe, ca sa-mi coasa si mie cineva gaura calumea....
Micul Yannis creste mare
Pozne