Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
alehiam spune:
Oana MC bine ai venit! datele le poti scrie aici si eu sau alta fata te trecem in listutza! 
bey, micutzul meu a bagat la somnic... cred ca vremea asta l-a dobarat asa de tare... sau cine stie, iar se pregateste sa stea treaz in weekend. Poate totusi nu o sa fie marait la botez.
Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/1466689554/" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)
Sabina spune:
Oana, datele se scriu chiar aici, si cineva le copiaza in lista.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Piciulika spune:
Bubitze si ELIDEL
Nu vreau sa bag cuie. DAR (tot o fac):
Elidel e un imunosupresor cutanat! L-am folosit eu (e intr-adevar extraordinar in alergii atopice etc.) si dermatologul a spus: doar pe suprafetze mici si pt scurt timp. Nu cred ca exista Elidel pt copii dar oricum, GRIJA MARE! Nu e crema minune care spun pediatrii ca ar fi.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
(Poze: vizibile din contul septoct2007 pe flickr // contacte)
isabeluta spune:
Stiu ca e sfarsit de prim capitol si vin din urma abia acum cu cititul...dar vreau sa va spun inainte de a se inchide ca am am plans cu lacrimi de crocodil. Mesajele voastre au fost pline de emotie Tomasa, Annisia, Carpatina...
Suntem cum spunea o mamica de noi-dec gospodine desavarsite: am reusit sa pregatim din aluat magic si fructe fermecate cele mai de soi dulceturi si cei mai deliciosi papanasi!!!!
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
cecilia L spune:
Ana, la ea am fost ieri,nu este dr pediatra a lui bb, cred ca o merg la ea cand avem intrebari sau probleme, mie mi-a fost recomandata de dr. cu care am nascut, intradevar este la Giulesti, era de garda cand am nascut eu, pacat ca nu era la bebeii nascuti normal, se ocupa de cezariene si prematusri, eu asa am inteles. Mie mi-a placut de ea.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
LoredanaG spune:
Bun gasit intr-o noua etapa a vietii noastre!Fie ca si aceasta sa fie plina de bucurii si impliniri.Nu am participat activ, dar nu am scapat nici un cuvant din ceea ce ati scris.Va multumesc din suflet ca ati fost aici si ca am gasit intotdeauna raspunsuri si rezolvari la indoielile si preocuparile mele.Mult noroc si sanatate dulceturilor si papanasilor nostri, iar mamicilor lor din partea noastra 

.
LoredanaG
de
Antonia Theodora 5.10.2007
Gabriela77 spune:
Bine v-am regasit la scutece! Vreme de citit, nu, dar sint prezenta!
Pup toti sarbatoritii de o luna si de doua! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Pupici! Revin! Mi-era teama sa nu se termine capitolul!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by alina.clau
Bettyse schimba gustul laptelui sau de ce sa nu mai suga?
alina+ANDRA MARIA
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr
nu stiu exact....probabil din cauza hormonilor
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
Oana MC spune:
Alehiam, Sabina, multumim!
iaca datele noastre:
papanasul Alex: nascut prin cezariana pe 28 august 2007,la ora 11:59am, 4300g, 56cm, scor Apgar 9.
mama pananas Alex: nascuta acum (aproape 33 de ani), pe 6 noiembrie 1974.
Noi am inceput sa avem adevarate "conversatii" cu Alex care gingureste si isi schimba expresiile fetei in functie de tonurile vocilor noastre si probabil de ce are el de zis. Cind nu il ajuta gingureala, isi foloseste si miinile si picioarele ca sa ne trimita mesaje complicate si in verva. Zicem noi ceva, zice si el si tot asa....Mare bucurie! Pe Matei il soarbe din ochi.
multumim mamicii care ne trece si pe noi pe lista!
Roxana_G spune:
SabinaY, te inteleg perfect legat de mama ta, asa e si a mea, tare panicoasa. Cand ma duc cu Alex la doctor are tendinta sa exagereze. Si cam la fel cu al meu, desi nu sta mama cu noi. Cand vine in vizita are impresia ca el e neprietenos si nepoliticos, iar el se simte invadat. Dar nu ii convine nici daca nu vine mama sa ne ajute. Deh, asta este!
Ana, bine de tine ca ai totusi ajutor.
Sabina, eu zic ca nu e vorba de o ruptura neaparat, ci de problema parintilor (aici ma refer si la noi) de a accepta ca e vorba de 2 persoane DIFERITE. La fel din protectie vrei binele copilului, insa ca si copil vrei experienta chiar daca presupune suferinte. Eu ma refer aici la mine, si ca mama, si ca si copil.
OanaMC, bun venit, sa va taiasca papanasul Alex si sa fie sanatos!
Eu am postat pe fuga, ca m-au doborat ai mei astazi. Revin dupa culcarea puilor.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze

ANDRA MARIA