ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

te rog frumos, aista nu e dosar .. este un catalog cu fete frumoase ce au ceva in comun, frumusetea sufleteasca si faptul ca sunt prietene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Aoleo, n-am vrut sa minimizez chestiunea... ba din contra, daca era ceva insignifiant, nu ma mai dadeam atata de ceasul mortii cu pozele
dar nu vreau sa stric imaginea generala, adik sa scad media de frumusete

Mergi la inceput

haidi bre , nu ma inerva , ca pun neshte poze cu mine de va speriati toate , si eu m-am speriat cand m-am vazut , da' le-am sters , HEHE

hai lasa-ma cu standardul de frumusete si alte de-astea , abureli, baga poza acilea si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Fireyes eu sunt cea mai frumoasa!Adica am abdomenul cel mai plat vazut din spateDaca nu ma duci si tu cu kg-le extra o rog pe Diana sa te puna langa mine ca sa nu te simti prea slabuta
Ralu salutam bb-le!
Multeeee de aici ati mintit cu nerusinare ca sunteti grase.Gravidele nu se pune,ca au BB in dotare,m-ati mintit....m-ati mintit...3se
Trimite domle poza sa te vedem.lasa-ne pe noi sa ne dam cu parerea.
Diana subscriu la tot ce ai scris.Fetele sunt una si una la capitolul saritoare si nu numai.Doamne ajuta ca ne-am gasit!Pacat ca nu mai intra multe drage mie de care mi-e doooor.
Si dati cu ei de asfalt!Mama lor de muci!
Boo mucoasa

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

eu va promit cand oi fii gravida , ca pun numai poze cu mine grasa , cu burta , obraji , tot , sunt si pofticioasa, deci sigur voi fii fffff grasa, PROMIT

Lucia are dreptate, fetele cu burta mare , cu bebe cu tot, ati trisat , trebuia poza cu burtica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Stiu ca poate era o intrebare stupida, dar totusi ca sa ma linistesc imi raspundeti plsssssss : nu afecteaza cu nimic ca iau acum medicamente pt raceala, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Eu nu crez ca afecteste ca esti pe diphe.
Stiu ca antibioticele cu ACO nu fac virgula casa buna.In sensul ca scade din puterea ACO.Si risti sa ramai gravi.Dar mai mult nu stiu.
Chiar si la sarcina se prescriu medicamente daca esti racita,caz doar nu esti ocolita de virusi 9 luni.Numa ca atunci se cere sub supreveghere.Deci tu esti pe inhibare cu diphe.No.Nu crez.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Pup repede fetele ca am mult de lucru, Diana FELICITARI pt album, frumoase fete, nu imi e rusine cu voi. Vai, la cat v-ati plans de kg ma gandeam ca va ridica autobuzul cu platforma, ca la americani
Am fost placut surprinsa de fiecare!
Ioana si Boo, suntem alaturi de voi, mult curaj fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Boo..pup mucoasa, ceiutz cald cu lamaie si miere
ce pastile ei? doar antibioticele ar influenta ceva, dar cred ca nu este cazul, nu?
Luci..eu sunt , dar am trisat, am trimis poze de anul trecut cand aveam cu aprox. 10g k mai putin, cea in rochie de seara este din vara aceasta dar imi mascheaza sunculitzele

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Boo, poate ne spui si ce medicamente intentionezi sa iei si ce ai luat deja

Mergi la inceput