Tinerete..pana in 30 de ani

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Pai problema nu era ca ma simt eu batrana sau ma ingrozesc ridurile care inevitabil apar, problema era ca m-a deranjat modul in care e expus al meu problema si cred ca de fapt, m-a enervat mai mult ca mi s-a parut foarte superficial in gandire...Adica hai sa fim seriosi, asta era buba ca vai de mine dupa 30 de ani femeia sucks, asta conteaza sau ceea ce conteaza e ce am realizat impreuna, familie, casa si ce-o mai veni...??

Mergi la inceput

Pai problema nu era ca ma simt eu batrana sau ma ingrozesc ridurile care inevitabil apar, problema era ca m-a deranjat modul in care e expus al meu problema si cred ca de fapt, m-a enervat mai mult ca mi s-a parut foarte superficial in gandire...Adica hai sa fim seriosi, asta era buba ca vai de mine dupa 30 de ani femeia sucks, asta conteaza sau ceea ce conteaza e ce am realizat impreuna, familie, casa si ce-o mai veni...??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by tierry

Asta este o maaaare problema! din punctul asta de vedere...sunt o fericita !sotul meu niciodata nu mi-a zis ceva care sa ma loveasca in privinta asta...ba din contra!acum imi face mai multe complimente ca acum 10-15 ani ! nu stiu cum as reactiona daca mi-ar tranti o chestie din asta ...ba stiu da' nu i-ar fi prea bine! el arata ...ca acum enspe ani??!! oricum cred ca m-ar deranja asa ceva spus din partea lui, decat daca ar spune-o altcineva!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Da, ai dreptate sa te deranjeze fiindca e un mod de gandire superficial si infantil. Imi pare rau ca ai auzit asta chiar de la omul cu care traiesti.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by coraly

Da, ai dreptate sa te deranjeze fiindca e un mod de gandire superficial si infantil. Imi pare rau ca ai auzit asta chiar de la omul cu care traiesti.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Pe mine ma fece sa rad remarca asta cu femeia peste 30 de ani e "baba" Odata imi povestea sotul meu de o colega de serviciu ca nu stiu ce a facut(ma rog nu conteaza) si se referea la ea in modul urmator: " baba" aia. Eu imi inchipuiam o femeie la 50 de ani. L-am intrebat cati ani are si mi-a zis ca 37. M-a bufnit rasul .I-am zis ca daca acea colega e "baba" el e "mos". Mi-a spus dupa aia ca la fata arata de 50 nu de 37. O fata consumata, ridata etc.
Oricum remarcile de genul asta ma lasa rece indifernt din partea cui vin pentru ca nu ma simt vizata si am 31 de ani. Am si celulita si par alb, riduri inca nu dar or sa apara si ele...nu sunt perfecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Tierry, daca pe tine te-au pus pe ganduri cuvintele lui, mai mult, daca te-au deranjat si te-au determinat sa iti pui atatea intrebari, cred ca e mai bine sa nu tii in tine si sa incerci cumva sa ii spui si lui asta.

Gasesti un moment prielnic si incerci sa discutati subiectul cat mai onest. E posibil ca el sa nu realizeze cat de mult te-au afectat vorbele lui.

Incearca si asta...

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april16

Tierry, daca pe tine te-au pus pe ganduri cuvintele lui, mai mult, daca te-au deranjat si te-au determinat sa iti pui atatea intrebari, cred ca e mai bine sa nu tii in tine si sa incerci cumva sa ii spui si lui asta.

Da pai i-am spus inca de atunci...si cica eiiii, eu intotdeauna ma gasesc sa ma oftic... Iaca raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

quote:
Originally posted by anca_vlad

indiferent de ce spune lumea eu la 30 de ani impliniti anul acesta ma simt TANATA

Si eu cam tot TANATA ma simt cel putin azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by tierry

pai...din ce ai scris tu initial, am dedus ca discutiati strict subiectul "cum arata femeia dupa 30 de ani". Apropo de emisiunea respectiva.

Nu am inteles ca ati fi discutat realizarile voastre impreuna si el ar fi zis "ei, da=le incolo de realizari, casa, familie, istorie, tu nu vezi ca ai celulita?!"

Barbatii cam raspund strict la ce ii intrebi.
Asta e un prost obicei al lor.

Nu esti convinsa ca, daca rabufnesti in fatza lui, se va uita la tine stupefiat: "aaa...da' eu nu la tine m-am referit, asta ai inteles tu?!"

Elise & BBLisa

Mergi la inceput