Tinerete..pana in 30 de ani
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
tierry spune:
Elise, adevarul e ca te si scot din sarite cu ..vorba ta.. "marile criterii masculine". Au o gramada de pretentii, dar ei in schimb..ce sa mai vb..asa cum i-a lasat natura..nici nu le pasa...(99%).
Ideea e ca sunt unele femei saracele si-au dat si sufletul pentru barbatii lor toata viata, si cand colo mai pe la "batranete" primesc un sut in fund ca deh..parca nu mai e ce-a fost.
Bine imi zicea mama de cand eram mica: "sa ai banul tau, sa nu depinzi de nimeni, ca pe barbati nu poti conta niciodata..nu stii ce li se casuneaza". Asa si e...terenul e foarte nesigur....Pana la urma, cred trebuie sa ne mai vedem si interesele noastre...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
annnna35 spune:
quote:
Originally posted by fortelady
pai daca am... de ce sa zic ca n-am?
doar nu astept ziua cand voi face 30 de ani si buuuuum fix la ora 00:00 imi creste fundu', apar ridurile, infloreste celulita, se sparge oglinda in baie de frica... si de la o floricica proaspata ajung o muma- padurii intr-un minut
--------------------------
"blonda, 1,75, 90C, nu vand nimic, doar ma laud..."
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](batetoba.gif)
Poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.
Oliv75 spune:
Multi barbati cer ceea ce nu ofera, apoi daca primesc tot ceea ce au cerut sunt sanse mari sa se plictiseasca.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyblue/babyblue.jpg)
babyblue spune:
eu n-am celulita.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorin#355;ele neîmplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
babyblue spune:
quote:
Originally posted by Oliv75
Multi barbati cer ceea ce nu ofera, apoi daca primesc tot ceea ce au cerut sunt sanse mari sa se plictiseasca.
fraza serii!!! perfect adevarat!
_
ellej spune:
Chestia cu pretentiile e perfect adevarata. Al meu s-a ofuscat adineauri ca, venind de la serviciu amandoi pe la 8 si ceva si eu apucandu-ma sa-i fac lui cina (seara in general ma abtin de la mancare pe motiv de fund+celulita) NU AM MANIFESTAT EMTUZIASMUL NORMAL pe care ar trebui sa-l am atunci cand intru in bucatarie dupa 10 ore de munca la birou!!! Desigur, munca mea e mult mai usoara ca a lui, iar el s-a asezat direct la meci. Sa nu-ti vina sa-i crapi usor teasta?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
babyblue spune:
ellej...doamne...
_
ellej spune:
quote:
Originally posted by babyblue
ellej...doamne...
_
Suna nashpa, nu? Si culmea e ca nu e chiar din cei obtuzi, adica pricepe la un moment dat cand ii explici ca si femeia e ca barbatu, aceleasi drepturi etc. Ideea e ca trebuie pusi la punct cand trebuie, ca altfel ti se urca in cap. Vor si Angelina, si business woman, si bucatareasa iar in pat evident profesionista.
Al meu a fost crescut ca dl. Goe de 3 femei singure si e grea reeducarea. Dar se vad imbunatatiri
![](icon_smile_big.gif)
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
marcellinna spune:
Hehe,unii barbati nu prea vad parul din ochii proprii si nici nu accepta sa li se spuna ca a trecut vremea peste ei desi e evident acest lucru.Mare-i orgoliul!!!
Azi citeam un articol in ziarul local.Va fac un rezumat.
"ESTI BATRAN" si pt afirmatia asta ,playboy-ul in varsta de 77 de ani o da in judecata".
Rolf barbat frumos, suflet rebel cu fizic de invidiat ,atletic si bronzat, are 77 de ani,dar nu-i prea arata.
Playboy decan,in Germania, era obisnuit sa zica "doar sa fi avut cu 20 de ani mai putin" .La aceasta afirmatie deseori i se raspundea ca e inca tanar si el raspundea doamnelor in cauza"ai inteles gresit draga,ma refeream la tine".
In ciuda atmosferei romantice la un restaurant rafinat din Berlin, cu meniu pe baza de caviar si sampanie,dans cheek-to-cheek ,serata terminata in apartamentul lui (alcov) foarte dotat,o tanara de 19 ani l-a refuzat zicandu-i "esti prea batran pt mine".
Deschide-te cer!!!Rolf nu a acceptat ofensa.
A dat in judecata tanara acuzandu-o de "discriminare fata de persoane in varsta".
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alina/Alina.jpg)
Alina spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
De aia m_am maritat eu dupa 30 de ani, ca sa ma ia direct cu riduri, iar eu pe el cu burta si fara parDaniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
![](cool.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Alina