Tinerete..pana in 30 de ani
![](images/user_woman.png)
Vorbind intr-o zi cu sotul meu (nu mai stiu de la ce ne luasem, aaa, intamplator prinsesem o bucata dintr-o emisiune in care una de 50 si ceva de ani se incurcase cu unu de 20, si ala o parasise dupa ceva vreme), aflu parerea lui despre femeia dupa 30 de ani, parere care sincer m-a socat, desi sunt constienta ca toti barbatii gandesc intr-un fel sau altul tot p-acolo...Deci, ce spunea el e ca femeia da, ok arata bine pana la 30 de ani..dupa incepe sa se cam nasoleasca, riduri, chestii, pielea nu mai e asa fina, celulita, vene sparte pe picioare, etc...
In mintea mea si-a facut loc de atunci incet incet o intrebare...pai omu asta, dupa 30 de ani poate ma lasa naibii ca deh..incep sa ma ofilesc..Pai daca acum imi zice ca m-am cam ingrasat desi am 54 de kile la 170, cand o sa avem un bebe ce-o sa imi mai zica? Inevitabil, incep sa apara riduri, oricate creme super scumpe as folosi eu (desi nu e de acord cu cheltuit banii pe "tampenii"), ma intreb...asta poate sa ma lase oricand pentru una mai tanara...
Cam nasoala senzatie, mai ales ca si el are o burta cat China si multe multe alte defecte pe care nu vreau sa le enumar acum..ca nu e scopul acestei postari... si de care eu nu i-am zis niciodata nimic.
Chiar mi-a lasat asa un gust amar cand am aflat cum vede el de fapt o femeie si mai ales ca are si tupeu sa imi zica chestiile astea, mie care sunt totusi nevasta-sa...
Voi ce ziceti, cum vi se par afirmatiile astea? Sunt eu deplasata sau si voua nu v-ar cadea bine sa auziti asa ceva de la cel pe care l-ati luat "pana cand moartea va v-a desparti"....
Raspunsuri
Elise spune:
pai eu in primul rind nu consider ca sta cu mine pentru ca eu's a mai frumoasa din lume, si cu cele mai putine riduri!
Daca ar fi asa, as sta pe o fundatie foaaaarte instabila... pentru ca intotdeauna o sa existe una mai "bine". Chiar si marile frumuseti sint detronate, pe rind. Si nu de virsta. Ci de altele "si mai si".
So, mi-ar fi relativ paralela parerea lui generala despre procesul de imbatrinire la femei: ba chiar i-as da oarecum dreptate. O tipa de 18 ani are, totusi, 18 ani, si as fi absurda sa ma sumetzesc eu ca trebe sa fiu "competitiva" pe linga ea, cu atuurile ei. Cel mult, sint cu atuurile mele....
Elise & BBLisa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
grenouille spune:
io-s de acord cu sotul lui tierry. in plus, i-as explica si eu ca s-a dovedit stiintific ca, dupa 30 de ani barbatii se fac din ce in ce mai frumosi: cheliuta, burtica, sforaitu', paru' in nas si pe spate, andropauza...
ocebine spune:
Stai ca vine brigada cu sloganurile parfumate:
- Femeia trebuie sa fie mereu machiata, parfumata si aranjata (24/7, in somn, cu sacosile agatata pe scara autobuzului)
- Femeia este intelegatoare, nu transpira niciodata, nu se enerveaza decit cind se rupe vreo unghie si sub nici o forma nu poate iesi la piata fara tocuri de 10cm.
- Femeia rezolva orice conflict cu o baie de spuma, parfum dupa urechi, un zimbet placut si o cina strasnica.
Normal ca imbatrinim...si ce daca?
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
tierry spune:
quote:
Originally posted by Elise
pai eu in primul rind nu consider ca sta cu mine pentru ca eu's a mai frumoasa din lume, si cu cele mai putine riduri!
Daca ar fi asa, as sta pe o fundatie foaaaarte instabila... pentru ca intotdeauna o sa existe una mai "bine". Chiar si marile frumuseti sint detronate, pe rind. Si nu de virsta. Ci de altele "si mai si".
So, mi-ar fi relativ paralela parerea lui generala despre procesul de imbatrinire la femei: ba chiar i-as da oarecum dreptate. O tipa de 18 ani are, totusi, 18 ani, si as fi absurda sa ma sumetzesc eu ca trebe sa fiu "competitiva" pe linga ea, cu atuurile ei. Cel mult, sint cu atuurile mele....
Elise & BBLisa
Pai bun, nici eu nu consider ca sta cu mine din cauza asta (si chipurile nici el nu afirma pana acum ca doar aspectul fizic conteaza)..dar ce te faci cand realizezi ca de fapt la el asta primeaza???? Pentru ca eu sunt convinsa ca de fapt cam ce a zis atunci e ceea crede si ce conteaza pt. el in mare parte la o femeie..oricare ar fi ea...
tierry spune:
quote:
Originally posted by fortelady
io-s de acord cu sotul lui tierry. in plus, i-as explica si eu ca s-a dovedit stiintific ca, dupa 30 de ani barbatii se fac din ce in ce mai frumosi: cheliuta, burtica, sforaitu', paru' in nas si pe spate, andropauza...![]()
--------------------------
"blonda, 1,75, 90C, nu vand nimic, doar ma laud..."
Si iaca..crezi ca nu mai pot ei de asta....oricand se gaseste cate una mai tanara sa umble cu barbati mai batrani, chiar daca nu au cine stie ce bani si nici nu iti vine sa ii deochi de frumosi ce sunt...sunt destul de relaxati domnii din pct asta de vedere...
grenouille spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Stai ca vine brigada cu sloganurile parfumate:
Femeia rezolva orice conflict cu o baie de spuma, parfum dupa urechi, un zimbet placut si o cina strasnica.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
si tanga. neaparat.
a, sa nu uit. eu inca nu am 30 de ani. sac sac :D (da' am si riduri, si celulita si tot tacamu')
tierry spune:
quote:
a, sa nu uit. eu inca nu am 30 de ani. sac sac :D (da' am si riduri, si celulita si tot tacamu')
Stai ca nici eu nu am inca...mai pot respira linistita vreo 3 ani
![](alcool.gif)
Si hai ca ai fost comica..cu "am di tati: riduri, celulita..."
![](cool.gif)
grenouille spune:
pai daca am... de ce sa zic ca n-am?
doar nu astept ziua cand voi face 30 de ani si buuuuum fix la ora 00:00 imi creste fundu', apar ridurile, infloreste celulita, se sparge oglinda in baie de frica... si de la o floricica proaspata ajung o muma- padurii intr-un minut
Elise spune:
quote:
Pai bun, nici eu nu consider ca sta cu mine din cauza asta (si chipurile nici el nu afirma pana acum ca doar aspectul fizic conteaza)..dar ce te faci cand realizezi ca de fapt la el asta primeaza???? Pentru ca eu sunt convinsa ca de fapt cam ce a zis atunci e ceea crede si ce conteaza pt. el in mare parte la o femeie..oricare ar fi ea...
nu ma fac nimic... sint satula de marile criterii masculine.
Toti barbatii pe care ii cunosc, inclusiv al meu, sint foarte mofturosi si selectivi asa, teoretic vorbind.
![](icon_smile_big.gif)
Cu optiunile stau mai prost.
Da' daca ar cobori Kate Moss din revista si s-ar ruga de ei sa o ia acasa sa le spele ciorapii, sa-i dea o tzuica si sa o vrajeasca cu bancuri de acum 5 ani, ar fi perfect. Problema e ca nu coboara. Sau, daca ar cobori, greseala ei!
Din punctul asta de vedere, dorm linistita.
Elise & BBLisa
Danelutza spune:
De aia m_am maritat eu dupa 30 de ani, ca sa ma ia direct cu riduri, iar eu pe el cu burta si fara par
![](majoreta.gif)