sangerarile pe tp sarcinii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

NATYNIC,l am activat,sau cel putin asa sper.
MARYNIC,dr nu mi a spus sa vin la monitorizare,zicea ca dozele de clexane nu influenteaza boala in sine ci doar ajuta sa nu se formeze cheaguri...nu stiu,eu sunt in ceata de tot,astept poate ma lamureste dr tutunaru.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

OFFF , nici eu nu mai inteleg nimik...
Vezi ce zice tutu , sa ma tii si pe mine la curent

http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu am avut sangerari dar asa mai maronii in sapt 12 si am luat Dupahaston. De fapt Dupahstonul l-am luat din sapt 9 pt ca am avut o sarcina pierduta si l-am continuat pana la 15 sapt. Sangerile din sapt 12 au fost cauza ca uterul creste si trage vasele de sange dupa el si alea fiind mai sensibile, se rup. 2 zile am stat in pat fara efort, doar mers la baie si au trecut.

15+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

BUNA FETELOR!
SUNT 5+ SI VREAU SA MA ALATUR SI EU DACA MA PRIMITI
ASTAZI AM FOST LA ECO TRANSVAGINALA SI NU AM PRIMIT O VESTE TOCMAI PLACUTA-CICA BEBEUL ESTE LA LOCUL LUI DAR PUTIN MAI JOS DECAT AR TREBUI.MEDICAMENTELE PRESCRISE SUNT:VITAMINA E SI ACID FOLIC PANA IN SAPTAMANA 12 DE SARCINA INCLUSIV,NO-SPA SI USCOSIN LA NEVOIE,UTROGESTAN CATA 2 PE ZI TIMP DE 10 ZILE.
EU LA PRIMA SARCINA NU AM AVUT ASTFEL DE PROBLEME SI NU INTELEG ACUM DE CE ESTE ASA!RECUNOSC CA SUNT DEZAMAGITA DE CE AM AFLAT SI MAI ALES CU MORALUL LA PAMANT!
ASTEPT PARERILE VOASTRE VA ROG MULT!
PANA ATUNCI SI SARCINA USOARA LA TOATE.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Miky vin cu la tine. Stai linistita ca daca te tii de tratament, o sa fie bine si sarcina o sa se ridice. Am citit la multe fete care au avut problema asta si acum sunt foarte bine, asa ca te rog lasa grijile deoparte pt ca bb simte orice emotie negativa si fii optimista si increzatoare, nici nu stii cat de bine face la sarcina.

15+ cu posibil

Mergi la inceput

MULTUMESC KITZY DE INCURAJARE!.
TOTUSI NU INTELEG DE CE ESTE PUTIN MAI JOS,DE LA CE SE TRAGE etc.
CELE CARE AU TRECUT PRIN ASTA AU NASCUT NORMAL ORI PRIN CEZARIANA?
LA MINE POATE FI O POSIBILITATE ,ASTA IN CAZU IN CARE NU PIERD SARCINA!ASTEPT UN RASPUNS!5s+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

miky si pe mine ma preocupa treaba asta...la echo de la 16 sapt dr. mi-a zis ca am placenta jos, mai grav este ca acopera total colul si este pe peretele posterior, insa spera ca pana la 28 de sapt cand se poate pune diagnosticul corect de placenta praevia sau nu, sa se ridice. in majoritatea cazurilor se ridica pana atunci....daca nu, e posibil sa apara si alte sangerari, asa ca....rabdare si optimism.pana la 28 de sapt. nu se stie nimic sigur nici la mine, nici la tine...

alexutza 4 ani si 17+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

BUNA DINNOU ARIEL7000!
EU NU AM SANGERAT SI NICI NU MA INSEMNAT!TOTUSI DE LA CE???
ORI SUNT EU GREA DE CAP SI NU INTELEG...
EU LA PRIMA SARCINA RIDICAM SACI DE FAINA DE 35-40KG SI TOT AM TINUT SARCINA PANA LA CAPAT SI SA NU MAI PUN LA SOCOTEALA CA NICI NOAPTEA NU MA ODIHNEAM SUFICIENT.
SA INTELEG CA NU AR FI DEAJUNS 10 ZILE DE UTROGESTAN?
CRED CA SUNT.
FETELOR,TREBUIE CA TOATA SARCINA SA STAU MAI MULT IN PAT?
AVETI GRIJA DE VOI SI DE BEBEII VOSTRI!
5s+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

ariel 7000,pupici alexutzei!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

n-a zis nimeni ca vei sta toata sarcina la pat. dar sa ridici 35-40 kg???Asta e inconstienta, mama! Pun pariu ca ai alt ginecolog decat la prima sarcina, unul mai grijuliu si prevazator si asta e tot. Placenta jos situata are semnificatie doar dupa sapt 28, asa ca stai linistita. Ceea ce ti-a prescis se prescrie in mod curent in trimestrul 1, nu vad nimic anormal!

naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput