sangerarile pe tp sarcinii
Raspunsuri - Pagina 3
medamaya1 spune:
Buna Mona. Si eu am singerat de 2 ori in sarcina, la 8 si 10 saptamini, iar indicatia a fost PAT+ trat de sustinere.La primul episod de singerare am fost internata in spital, mi-au facut o perfuzie si a doua zii mi-au dat drumul acasa, mai singeram dar putin. Bine patam tamponul, dar nu curgea si nu mai era singe rosu, asta vreo 2 saptamini dupa. Iar a doua oara , nu m-am mai dus la dr , am stat cit am putut de linistita ( in conditiile date) acasa in pat, cu picioarele mai sus decit restul corpului si a trecut. De atunci multumesc lui dumnezeu nu am mai avut episoade din astea.
Numai bine iti doresc si bebe sanatos.
Meda 23+
monalac spune:
azi am fost si mi am facut analizele de coagulare la coltea,pt ca la institutul de hematologie bineinteles ca nu se faceau.am stat f mult pe acolo,pt ca tb sa ai progr la dr avram si eu nu aveam.dupa vreo ora de asteptare am intrat,dr m a intrebat cate n luna si n stele,iti face un fel de istoric medical,apoi mi a dat sa fac analizele.maine am rezultatul.bine ca am fost azi,pt ca de maine dr intra in concediu.
la dr n am mai fost,pt ca de ieri n am mai sangerat decat f putin,iar greturile au revenit,de data asta mai puternice.vineri am progr la dr tutunaru si o sa merg atunci.va tin la curent.
Mami de
Cris
Poze Cris
marynik spune:
Mona , ma bucur tare ca esti mai bine , imi facusem griji ca nu te am mai vazut intrand pe forum si imi treceau prin cap tot felul de prostii ![]()
Foarte bine ca te duci la Tutu , sa ma tii la curent , de cat timp ti ai facut progr la el , dureaza asa mult cum se aude?
Te rog , da mi si mie niste detalii despre dr Avram , cum ti sa parut , ai fost multumita , cat timp sta in concediu?
Vreau sa ma duc si eu la el , neaparat , nu mai sunt multumita de dr Uscatescu si vreau sa incerc si aici
Iti trebuie trimitere ca sa ajungi la el , programarea asta unde se face , ai un nr de tel ? Imi poti raspunde si pe PM daca nu vrei sa scrii aici
Merci mult , 
http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by marynik
Mona , ma bucur tare ca esti mai bine , imi facusem griji ca nu te am mai vazut intrand pe forum si imi treceau prin cap tot felul de prostii
Foarte bine ca te duci la Tutu , sa ma tii la curent , de cat timp ti ai facut progr la el , dureaza asa mult cum se aude?
Te rog , da mi si mie niste detalii despre dr Avram , cum ti sa parut , ai fost multumita , cat timp sta in concediu?
Vreau sa ma duc si eu la el , neaparat , nu mai sunt multumita de dr Uscatescu si vreau sa incerc si aici
Iti trebuie trimitere ca sa ajungi la el , programarea asta unde se face , ai un nr de tel ? Imi poti raspunde si pe PM daca nu vrei sa scrii aici
Merci mult ,
si eu am fost si la uscatescu si la avram simona. la fundeni la uscatescu ies rezultatele aiurea si o multime de gravide fac tratament pentru ceva ce nu au. eu am fost la simona avram si au iesit rezultatele corecte. au aparate mult mai bune si analizele pe care le face sunt mai detaliate ca la fundeni. o sa caut nr de tel al dr. avram si daca il gasesc ti-l trimit pe PM
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
natynic spune:
Asa stiam si eu...
Monalac, ma bucur mult ca esti mai bine, chiar mi-am facut griji pt tine, ai grija si stai cat mai cumintica, nimic altceva nu e mai important acum
naty 17+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
oana0204 spune:
Si eu am avut sangerari in timpul sarcinii, in prima parte. Analize, ecografii, nici un tratament(aici nu primesti nimic pentru sustinerea sarcinii, cel putin eu nu am primit nimic si am auzit mai multe cazuri) si pana la urma a fost totul bine.
Doamne-Doamne sa aiba grija de tine si de bb-lusul tau.
ariel_7000 spune:
si eu am sangerat la 8 saptamani. putin, de culoare roz, apoi s-a transformat intr-un mucus cu firisoare rosii.
am fugit in toiul noptii (si duminica)la spital, dr. de garda a zis ca pt el e OK, a 2 a zi m-a vazut dr.mea care a zis ca e ok, am facut echo, bb era bine si ii batea inima. s-a banuit ca de vina era placenta care se forma....acum sunt suspecta de placenta praevia, diagnosticul actual fiind:placenta inserata posterior, inferior, acoperind total orificiul intern a colului. diagnosticul final abia dupa 28 de sapt.pana atunci, Doamne ajuta-ma!
am luat no spa, scobutil, utrogestan 2/zi, pana am terminat sapt a 12 a.
cam asta a fost experienta cu sangerarea mea...dr. mea mi-a zis ca indiferent de cantitate, culoare, durata, trebuie imediat fuguta la medic.
alexutza 4 ani si
17+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
monalac spune:
am sunat o pe dr avram si din pacate,mi a spus ca lupus anticoagulant a iesit pozitiv si ca va tb sa continuu cu aspenter si probabil sa incep si clexane...nu pot sa inteleg,la medlife toate analizele imi iesisera in regula...am intreb pe dr daca tb sa incep de acum cu clexane si mi a spus ca asta va hotari medicul care mi urmareste sarcina...mi s a parut destul de ambigua,mi a spus ca e posibil ca lupusul sa fie influentat si de sarcina si de aceea sa iasa pozitiv,ca in strainatate analiza nu se face in sarcina...mi a recomandat sa mi mai fac niste analize la cantacuzino ca sa le poata corela cu acest lupus.plus ca mi a spus ca mi a iesit si fibrinogenul mare,semn ca am o inf in organism.eu stiu ca am o inf in col cu e coli,am facut tratament,dar nu am scapat de ea,iar dr care mi urmareste sarcina a zis ca nu e periculoasa si ca o s o tratam mai tz,in sarcina...of,atatea probleme...
MARYNIC,stii ceva,s a bagat clexane pe lista de gratuitati?ca nu stiu de unde o sa fac eu rost de 200 de milioane sa mi l cumpar...o sa fac un imprumut,pana la urma,daca dumnezeu ma ajuta ca bebe sa fie bine...
dr a zis ca se intoarce din concediu pe 24,iar nr de tel unde poti s o gasesti este 021/3142744,interior 232.intrebi de dr avram simona.
Mami de
Cris
Poze Cris
marynik spune:
Mona , NU s a bagat pe lista de gratuitati , va trebui s a le cumparam , asta e.....
Mi a spus si o fata de pe forum care face in momentul de fata clexane ca si ea le cumpara , deci nu avem incotro
Merci pt nr de tel
Aaaa , dr Avram nu ti a zis sa vi sa mai repeti analizele sa vezi cum evolueaza boala , cum vei stii de cand intri pe clexane?
Ai grija de tine , te pup
natynic spune:
Monalac, activeaza-ti te rog PM ca sa-ti dau o idee cum sa te descurci cu Clexane.
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png