sangerarile pe tp sarcinii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Si eu am sangerat, de prin spt 12, mult, f mult sange rosu, m-am simtit ca atunci cand mi s-a rupt apa la primul copil. Era din cauza inserarii aiurea a placentei. Am luat ginipral, utrogestan si no-spa si a durat cam 2 spt sangerarea.
...Am nascut la 39 de saptamani un copil sanatos, deja avem 5 luni!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

cand citesc atatea cazuri cu final fericit,incep sa sper si eu....sambata o sa merg din nou la ecograf ,sa vedem ce mi va spune dr atunci...

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Curaj Monalac !!! Gandeste pozitiv.

Eu am sangerat in sapt 6 si 8. Doar ca la mine pata a fost maro. Doctora mea era in concediu si asa ca nu am facut nici un tratament. Imi recomandase la controlul din sapt 6 : no-spa si supozitoare uscosin pe care nici nu le-am luat.
In sapt 12 am facut eco si s-a vazut o decolare de placenta, dar bb era bine, i-am auzit inimioara batand.
Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa stau f mult in pat. Veneam de la serviciu( unde mai mult stau pe scaun) daca reuseam mancam ceva si apoi stateam in pat. Aproape ca nici vasele nu le spalam, facea al meu totul in casa.
Eu ma gandesc ca daca era sa se intample ceva rau s-ar fi intamplat pana acum, dar Dumnezeu a vrut ca bb sa traiasca.

Asa ca daca simti nevoia mai cere si parerea altui medic si incearca sa nu faci nici cel mai mic efort. Contactul sexual e si el interzis.
In plus daca spui macar o rugaciune ajuta mult.

Dana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unguru spune:

Buna... am si eu o mare curiozitate. Cat de ingrijorat trebuie (sau nu) sa fiu daca sotia mea are niste sangerari si un fel de cheaguri foarte mici fiind la 9 zile dupa FIV (deci inca nici nu stim rezultatul)? A mai patit cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dau un copy paste de la un sotz disperat..mesajul lui apare mai tarziu pt ca este moderat..dar m'am gandit ca poate mai e cineva in zona si vede..multumesc..

...."""""Buna... am si eu o mare curiozitate. Cat de ingrijorat trebuie (sau nu) sa fiu daca sotia mea are niste sangerari si un fel de cheaguri foarte mici fiind la 9 zile dupa FIV (deci inca nici nu stim rezultatul)? A mai patit cineva asa ceva?""""

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca nu mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Unguru, te sfatuiesc sa intri la subiectul "gravidutze prin FIV", sigur acolo experienta e mai mare...
Monalac, iti tin pumnii stransi la eco azi!!!!

naty 17+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

sunt atat de fericita!!!azi la eco embrionul s a vazut,are activitate cardiaca!in plus,de ieri n am mai sangerat!natynic,esti o dulceata de fata,iti multumesc,asa cum multumesc tuturor fetelor care au fost alaturi de mine!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ma bucur mult. Sa fie ce-ti doresti tu, sa fie sanatos si sa parcurgeti impreuna o frumoasa odisee a sarcinii, numai cu lucruri bune si fara necazuri.

naty 17+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

de ieri dupa amiaza am inceput sa sangerez mult mai abundent,cu sange rosu rosu si cu chegulete.maine merg iar la dr.parca si simptomele de greata au disparut.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Mona , ce faci , cum esti?
Da ne o veste ceva

http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png

Mergi la inceput