sangerarile pe tp sarcinii

sangerarile pe tp sarcinii | Autor: monalac

Link direct la acest mesaj

sunt disperata...sunt insarcinata in 6 saptamani si sangerez...am sangerat putin inca de la o luna,dar era cand tocmai tb sa mi vina ciclul si am pus o pe seama la asta.apoi,n am avut nimic o saptamana si de vineri am inceput sa sangerez iar.mai intai sange decolorat,iar de azi,sange mai rosu cu chegulete.nu ma doare nimic si nu sangerez mult,adica nu patez chilotul,ci doar hartia igienica atunci cand urinez.dr mi a spus ca poate fi de la polipul pe care il am pe col.la 5 saptamani si cateva zile am facut eco si s a vazut saculetul gestational,apoi,peste cateva zile,aparuse si vezicula vitelina,iar dr mi a spus ca sarcina e in evolutie.beta hcg mi a iesit initial 29035,iar repetat la 48 de ore nu s a dublat,dar a crescut la 42760.nu stiu ce sa mai cred...sambata voi merge iar pt o eco,dar pana atunci voiam sa va intreb,voi ati sangerat in tp sarcinii?si daca da,cat de mult si care a fost deznodamantul?mi ar prinde bine experientele voastre,indiferent ca sunt pozitive sau negative.

Mami de Cris

Poze Cris

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

cunosc multe cazuri de sangerari care pana la urma s-au sfarsit cu bine. Poate fi de la polip, oricum incearca sa ajungi la medic si pana atunci stai cat mai linistita, mai mult in pat, nu ridica greutati, nu fa bai fierbinti sub nici o forma.
Hai curaj!

naty 17+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Eu am avut sangerari incepand din a 6-a saptamana pana in a 18-a prima data a fost o fisura in endometru iar apoi sangeram din col si uite ca tot am ajuns cu bine pana acum.Trebuie sa stai cat mai mult la pat,sa iei eventual utrogestan(doctorul nu ti-a dat?)si fara nici un efort.O sa vezi ca o sa treci cu bine,nu te speria,se poate intampla. te pup si tine-ne la curent cu evolutia

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Monalac, eu am sangerat cand aveam cam 5 sau 6 saptamani de sarcina tot asa, se lua doar pe hartia igienica, nu si pe chilot. Treaba asta a tinut in jur de o saptamana, dupa care a trecut de la sine. Inainte la eco se vazuse si inimioara lui bebe si totul era foarte bine. Nici acum nu stiu ce sa fi fost atunci, dar totul a fost ok.
In saptamana aceea cu sangerare am luat utrogestan, unul dimineata si unul seara si am continuat cu el cam o luna.

Eu zic sa stai cumintica, nu fa efort si sper din tot sufletul sa fie bine bebele tau, sa fie un invingator.

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc pt incurajari,fetelor.
GINGER,la tine cum si a dat seama dr ca sangerai din endometru?la ce dr mergi>sangele ce culoare avea?sangerai mult si zilnic?
eu iau utrogestan,pe cale orala,2 pe zi.voi mai luati si altceva?in plus,mi am luat concediu medical,am stat m mult in pat de cateva zile si nu fac mare lucru in casa,doar mici treburi gospodaresti.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

cat mai putine treburi! E mica doza de Utrogestan, mie la inceput mi-a dat 2 de 3 ori pe zi! dar ma rog, dr tau stie mai bine...
Stai cumninte, nu te stresa, ai rabdare, stai in medical ORICAT e nevoie, NIMIC nu e mai important decat bebe acum, adevarat?

naty 17+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

din pacate,dr ginecolog nici macar nu a considerat necesar sa mi dea concediu,desi i am spus ca lucrez la 4 scoli si uneori am ore in aceeasi zi la 3 scoli,plus ca la noi inca nu e caldura si stau intr un frig....acasa bag caloriferul electric,dar la scoala,nimanui nu i pasa...nu mai pun faptul ca in ult tp jumatate din clasa era racita si stateam cu frica sa nu iau si eu...din pacare,med de fam nu are voie sa mi dea decat 2 sapt de concediu,o sa vad ce fac dupa aia...

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mona si eu am sangerat pe la 6 saptamani si dr mi-a dat utrogestan 2 dim si 2 seara,6 injectii cu gravibinon si in caz de nevoie no-spa .
Binenteles cat mai mult stat la patut si fara pic de efort.
Te pup si iti tin pumnii sa fie bine.

anca 38+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 7 ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mona, eu am sangerat in sapt a 9-a, sangele era de culoare inchisa, am luat duphaston, no-spa si scobutil supozitoare, s-a oprit dupa 3 zile, si a inceput din nou sapt urmatoare, pentru 2 zile.
S-a dovedit a fi din cauza placentei care s-a inserat un pic anapoda.
Te pup si sa fie bine!

adra_bell 37+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

quote:
Originally posted by monalac

multumesc pt incurajari,fetelor.
GINGER,la tine cum si a dat seama dr ca sangerai din endometru?la ce dr mergi>sangele ce culoare avea?sangerai mult si zilnic?
eu iau utrogestan,pe cale orala,2 pe zi.voi mai luati si altceva?in plus,mi am luat concediu medical,am stat m mult in pat de cateva zile si nu fac mare lucru in casa,doar mici treburi gospodaresti.

Mami de Cris

Poze Cris

Cand am sangerat prima data se vedea clar la ecograf fisura.Sangele era rosu aprins si apoi era maro,deci reziduuri.La prima sangerare am avut si cheag de marimea unui pumn.Sangerarile imi veneau la fiecare 2 saptamani,ma tinea de fiecare data cam 2-3 zile.Nu am luat altceva in afara de progesteron 200 mg de 2 ori pe zi intravaginal.La medic umblu la spital,aici in Italia.

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si eu am sangerat prin saptamana a 6-a. Prima oara am umplut un protege slip! Si culoarea era destul de rosiatica (oricat m-as fi straduit eu sa vad maroniul...).
La eco s-a dovedit a fi o decolare a oului care nu era prins foarte bine. Mi-a spus insa ca am sanse mari sa se prinda pentru ca embrionul avea activitate cardiaca.
Am luat utrogestan 2 dimineata si 1 seara vreo 2 saptamani, dupa care 1 seara inca 10 zile.

Si iata-ne ajunsi sanatosi pana la varsta asta. Placenta s-a lipit frumos peste tot, si la urmatoarea eco nu mai era nici o problema.

Stai in pat cat mai mult, si nu fa nici un fel de efort!

Multa sanatate

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput