medicover plevnei?

medicover plevnei? | Autor: ginye55

Link direct la acest mesaj

Salutare! Sunt membra noua pe acest forum. Imi doresc f mult un bebeic. Sper ca in curand, eu si sotul meu, sa aflam o veste!Ma intrebam daca imi poate oferi cineva informatii despre doamna doctor Vasilika Gero de la Medicover Plevnei. multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

GINYE 55,pai ce faci?ne dai vesti bune?
nu ne mai tine ca pe jar!zi ceva!
tin pumnii
9+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamonica29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Salutare! Sunt membra noua pe acest forum. Imi doresc f mult un bebeic. Sper ca in curand, eu si sotul meu, sa aflam o veste!Ma intrebam daca imi poate oferi cineva informatii despre doamna doctor Vasilika Gero de la Medicover Plevnei. multumesc!

NU VA DUCETI LA VASILIKA GERO DE LA MEDICOVER, ESTE O INCOMPETENTA !!!!

M-a bagat in sperieti ca am un chist de 4 cm pe ovar si cica sa ma duc sa il operez, dupa 2 saptamani m-am dus la Elias la Doamna Cristian Rodica care m-a controlat din nou, iar ecografie...si surpriza nu exista niciun chist.Asa ca mare atentie cu aceata Vasilika Gero !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamonica29

M-a bagat in sperieti ca am un chist de 4 cm pe ovar si cica sa ma duc sa il operez, dupa 2 saptamani m-am dus la Elias la Doamna Cristian Rodica care m-a controlat din nou, iar ecografie...si surpriza nu exista niciun chist.Asa ca mare atentie cu aceata Vasilika Gero !!!!

Asta e parerea ta. Si totodata si prostia ta. Daca stii ca ai o problema te duci la mai multi medici nu numai 1. Eu una am sarcina in urmarire la dumneaei s-a purtat f frumos cu mine si mi-a raspuns tot timpul la intrebari si m-a lamurit. Nu m-a speriat niciodata cu nimic, desi am avut anumite probleme.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamonica29

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Danamonica, mie nu mi se pare ca e asa. Am fost la ea si e medicul pe care intentionez sa-l aleg pentru monitorizarea sarcinii. Marturisesc ca e primul gine care m-a facut sa ma simt pe deplin in largul meu si cu care am putut discuta deschis. Mie mi se pare foarte ok si stiu inca doua gravidute, aici pe forum, carora le urmareste sarcina si care sunt foarte multumite. Deci te rog sa nu mai bagi lumea in sperieti ptr ca tu n-ai fost multumita!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Subscriu la parerile pozitive referitoare la Dr Vasilika Gero.
Monitorizarile de stimulare ovariana le-am facut cu dansa si a fost extrem de clara in explicatii si amabila de fiecare data. histerosalpingografia tot cu dansa am facut-o, operatia laparoscopica de dupa histerosalpingografie am facut-o cu un medic recomandat de dansa (Dr Budu - Medicover si CF2) si acum sunt insarcinata datorita dansei. Imi monitorizeaza sarcina, imi raspunde mereu la orice intrebare adresata direct, telefonic sau pe mail, imi da trimiteri pentru ecografii, scrisori medicale pentru medicamentele necesare si concedii medicale ori de cate ori cer sau am nevoie si voi naste cu dansa la maternitatea Bucur. Prietena mea a nascut tot cu dansa acum 2 ani la Bucur si are o mandrete de fetita.

Danamonica, este posibil ca acel chist sa fi fost functional si sa fi eliberat un ovul si de aceea la urmatoarea eco sa fi disparut. Se intampla insa foarte foarte rar ca un chist atat de mare sa fie functional, pt ca in general chisturile functionale elibereaza ovulul inainte sa ajunga la 2,7 cm (eu am avut de 3 cm maxim, s-a spart dupa injectie cu Ovitrelle si am ovulat, dar la un chist mai mare de atat nu s-a mai spart, a ramas pe ovar vreo doua luni dar scadea incet incet in dimensiuni si de aceea n-am ajuns sa-l operez). Cred ca orice medic ti-ar fi sugerat operatie sau monitorizare ecografica pe o perioada de cateva luni urmata de operatie daca chistul nu se resorbea. Ai avut noroc ca s-a resorbit sau ai ovulat. Faptul ca ti-a sugerat operatie nu inseamna ca-i incompetenta ca n-are glob de cristal si deci n-avea de unde sa stie ca tu vei avea noroc.

17+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput