Cat dau pe ora pt baby-sitting???????????

Cat dau pe ora pt baby-sitting??????????? | Autor: Laura XXX

Link direct la acest mesaj

Buna seara fetelor,
am chemat ocazional o liceeana sa stea cu copiii (3 la numar) cateva ore. Ma intereseaza cat platiti voi (practic nu este o bona pentru ca am urmarit discutiile despre bone) sau cat ar dori fetele/doamnele care mai ajuta asa pe cineva sa fie platite? Cat ar fi corect?
Este vorba clar de Romania (nu Bucuresti).
Astept...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beb spune:

eu dau 50ron pt 3 ore...doar sa stea cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beb spune:

chiar in targoviste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

In legatura cu pretul unei bone am si eu o intrebare si imi cer scuze ca am dat buzna peste topicul vostru!Mi s-a oferit sa stau in WE cu o fetita de 5 ani,timp de 10 ore pe zi dar nu stiu cat sa-i cer mamei pentru ca nu stiu care sunt preturile in Ploiesti si n-am mai facut asta de cand eram studenta .Imi puteti da o idee?In Bucuresti am inteles ca se plateste cu 100 ron pe we dar in Ploiesti chiar nu am habar!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Fetita este o dulceata de copila dar foarte iute si suspecta de ADHD(nu sta o clipa locului si se plictiseste imediat de ceea ce face,a avut sedinte la psiholog pentru ca mama era foarte ingrijorata).Nu ca nu m-as descurca cu ea pentru ca experienta cu copiii am,slava Domnului!

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

In Bucuresti - eu platesc pe cineva care vine asa, din cand in cand si ma mai ajuta cu copilele, 5 ron pe ora. Si e o matusa a sotului, dar nu-mi face nicio reducere, si nici n-as fi vrut, ce-i drept, sunt multumita ca e cineva cunoscut si de incredere. Deci cam pentru 4 ore pe zi ii dau 20 ron, dar nu stam niciuna din noi cu ochii pe ceas, aproximam. Asta chiar daca sunt si eu in casa, chiar daca o las pe ea in casa cu una din fete sau cu amandoua, chiar daca iese cu cea mare la plimbare, chiar daca sta degeaba cat fetele dorm, chiar daca mai si calca in timpul asta... sau alte varianta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Multumesc beb, AncasiRoxana macar imi fac o idee... Credeam ca nu mai raspundeti...
Nu vreau nici sa o chem si sa nu aiba curaj sa zica e prea putin, e bine...
LauraNicole tu cat ai cere pentru un weekend cum ai descris tu?

Aveti grija de voi!
Laura cu si

Mergi la inceput

Pai nu stiu,Lauraxxx,de asta am intrebat!Ultima data cand am facut baby sitting a fost in timpul facultatii dar acum mi s-a oferit sa stau cu o fetita si nu stiu cat sa-i cer mamei.M-am gandit la 250 roni pe luna dar....O fi mult?O fi putin?Eu m-am gandit ca 250 ron e o suma decenta avand in vedere ca voi sta 10 ore pe zi,ore in care o voi trata ca pe copilul meu numai ca nu-mi va zice mami ci Laura sau cum o vrea ea (nu-mi place tanti).
Tu esti tot in Ploiesti?Ma refer la Lauraxxx.
Experienta cu copiii am,slava Domnului , avand in vedere cati copii am crescut si ca fetita mea e renumita prin vecini pentru politetea si bunul ei simt.

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

beb tu ai oferit atat sau ti s-a cerut atat?
LauraNicole nu sunt din Ploiesti. Pentru o persoana care are experienta cu copiii se plateste altfel. Mai ales daca stai si noaptea cu ea... Cred ca mie mi-ar conveni cel mai bine sa mi se spuna, stii? Adica sa stii tu cat vrei pt. serviciile tale si sa spui clar daca iti convine sau nu cat ti se ofera, fara frica de a jigni etc (ma rog, daca ai cu cine). Tu spui de 250 RON pentru acel weekend, 2 zile sau 250 RON pe luna?
Eu calculez cam cat iese pe luna daca vine de 4-5 ori si ii dau 25-50 ron...

Laura, si

Mergi la inceput

Lauraxx,eu m-am referit 250 roni pe luna .Pentru un singur WE as fi cerut maxim 60roni.

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Laura Nicole, nu vii si la noi?

Aum serios vorbind, noi platim bona 6 ron/ora pt doi copii.In Bucuresti.

Mergi la inceput